Топ 9 Дизајн Наил Таттоо | Стилес Ат Лифе

Постоје различити типови тетоважа који се данас користе на ноктима. Ово су и тренд модних трендова за коришћење наљепница и различитих врста наљепница за нокте. Према томе, ако желите, лако можете украшити нормални полисх са овим стварима које можете лако добити из продавница деко. Они такође снабдевају различите врсте камених материјала који се такође могу користити за украшавање руку. Можете пробати куповину црних или других украсних граничних ознака, а такође можете купити различите цвјетне или друге дизајне како бисте их искористили у складу с одабиром основне боје лакова коју носите.

Најбољи дизајн тетоважа за нокте:

У наставку су приказани топ 9 типови дизајна за тетоваже ноктију које можете лако купити у продавницама за нокте.

1. Дизајнерски дизајни:

ноктију tattoo designs

Златне децалове тетоваже су прилично популарне ових дана. Оне се углавном користе за партије. Ако носите било какву базу боје пастелних боја, свакако бисте требали покушати купити неке од њих. Ови се углавном извлаче са листе уз помоћ воде, а затим их можете ставити на сушену базу боја по вашем избору. Ови се могу удружити с партијским хаљинама, сариима и другим одјећама.

2. Стонес Наил Таттоо Десигнс:

Наил Art Tattoo 2

Ово је још један тип удруживања ноктију нарезаних камењем, а такође можете купити и ове златне ознаке гела које су прилично популарне. Оне се могу користити на једној нокти и можете користити камење за друге да направе комбинацију разних деко материјала.

3. Тренди дизајн тетоваже ноктију:

Наил Art Tattoo 3

Ово су трендовске тетоваже које можете купити од деко залиха. Можете их користити тако што ћете их извадити из наљепница или их такођер користити водом. То зависи од врсте наљепнице коју купујете. Можете их користити на мат бази и користити горњи премаз за заптивање.

4. Флорал Налепнице Наил Таттоо Десигнс:

Наил Art Tattoo 4

Ово су цветне наљепнице и можете их користити на бочним странама. Ови су прилично тренди и врло гирли. Можете их носити са пастелним одјећама и нећете морати да направите било какво слободно сликање руку како бисте то урадили. Због тога се врло лако користе.

Види више: Таттоо Слике

5. Керамичке налепнице Наил Таттоо Десигнс:

Наил Art Tattoo 5

Можете пробати гел или керамичке наљепнице овако. Можете их саставити са лабавим бојама и можете их користити и камењем. Они се правилно носи са партијским устима.

6. Геометријски дизајни за тетоваже ноктију:

Наил Art Tattoo 6

Ово су геометријске тетоваже које можете пробати. Оне се користе у различитим бојама. Ови су такође доступни у различитим нијансама, а такође и златним нијансама. Због тога се то може догодити са партијским хаљинама.

Види више: Хаир Таттоо Стиле

7. Симетрични дизајн тетоважа ноктију:

Наил Art Tattoo 7

Ово су још једна врста деколтеа за нокте која можете користити на својим рукама. Можете користити тамнију базу како би овај изглед постао видљивији. Можете такође користити камење или користити неке тачке са додирним алатима различитих облика у симетричном дизајну.

8. Мали дизајн тетоважа ноктију:

Наил Art Tattoo 8

Можете купити мале дизајне попут срца или цвијета из разних трговина. Ови се могу носити са различитим бојама у боји. Такође можете користити цвјетне дизајне и то чини уметност врло лако креирати јер не морате трошити вријеме да направите дизајн са алатима за цртање.

Види више: Фаце Таттоо Десигнс

9. Флорал Наил Таттоо Десигнс:

Наил Art Tattoo 9

Ове цветне тетоваже су врло креативне да гледају. Можете користити тамније боје основе, а затим користити ове врсте штапића за нокте а затим користити горњи премаз. Ови се могу носити за љето, а такођер можете их носити у школи или факултетима. Можете их лако купити од најближих продавница.

Извор слике: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 65 =