Топ 9 Даггер Таттоо Дизајн и Слике | Стилес Ат Лифе

Ових дана бодеће тетоваже постају веома популарне. Овим врстама ножева или сличних стилова можете испробати са неким украсним ефектима. Такође можете да се саставите са разним другим дизајном попут цвећа или птица или можете додати и друге списе. То је зато што када се то уради у детаљном стилу и стога траје и неколико сесија да би се дизајн правилно урадио.

бодеж-таттоо-дизајн-и-слике

Постоји више простора које можете добити и ваше детаље се боље раде него када се то уради у малом размјеру, а онда ће изгледати неспретно и сложеност можда неће јасно показати. За њих увек треба консултирати доброг умјетника, јер су то врло детаљни и без 3Д ефеката, то неће имати ефекте ембоссинга и друге сложености. Такође ћете морати запамтити да се оне углавном раде у великим форматима што може отежати уклањање чак и код ласера.

Ако се ово не уради исправно или вам се ово не свиђа након што то завршите, онда ћете морати да их уклоните ласерима и то може бити тешко јер тамне боје имају тенденцију да остављају неправилности када се користи ласер. Према томе, требало би да водите одговарајуће смернице доброг уметника, а затим урадите то. Такође можете затражити неке наљепнице које можете привремено положити на своје тело, а затим изаберите одговарајућу позицију за дизајн. Ови су врло креативни и уметнички ако се то ради исправно. Многи људи такође воле да то раде на фронталу. Неки воле да то раде на леђима и веће површине, то је бољи изглед јер се детаља може правилно урадити.

Најбољи Даггер Таттоо дизајни:

У наставку су приказани најновији дизајн татова од 9 бора, који свакако треба да испробате.

1. 3Д Даггер Таттоо Дизајн:

бодежни тетоважи

Можете да испробате 3Д дизајн бодећа попут овог уз руке. Ово има удружене шаблоне и ово може бити спорт свима који су угодни са овим обрасцима.

2. Око срца и бодећа тетоважа на ручним зглобовима:

Бодеж Tattoo 2

Можете учинити нешто попут ове тетоваже. Ово је шарено и можете лако покушати. Ово су за разлику од других обичних дизајна.

3. Традиционални дизајн тетоваже бодежа:

Бодеж Tattoo 3

Ове врсте бодежног дизајна су прилично традиционалне и популарне. Требали бисте их добити од познатог уметника.

4. Прилагођени дизајн тетоваже бодежа:

Бодеж Tattoo 4

То су разни стилови који су комбиновани да вам дају сложену уметност. Можете добити нешто попут ових дизајна. Ово се ради са придруженим обрасцима и можете добити нешто овако прилагодјено од познатог уметника.

Види више: Таттоо Десигнс Фор Гирлс

5. Книфе Даггер Таттоо Дизајн:

Бодеж Tattoo 5

Ово је дизајн ножа у уметничком погледу. Ово такође има цвет који има утиснуте ефекте. Можете набавити нешто прилагођено, а друге боје можете додати другим бојама.

6. Пинеаппле Даггер Таттоо Дизајн:

Бодеж Tattoo 6

Ово је нож који је урадјен кроз ананас. Ово није као други типови овог типа. Ово је сасвим тип дјевојке и лако можете то поновити. Ово је прилично широко и са овим можете да урадите друге обрасце.

Види више: Азтец Таттоо Десигнс

7. Традиционални Студдед Даггер Таттоо Дизајн:

Бодеж Tattoo 7

Ово је традиционално урадјена тетоважа камена. Можете направити сличне сличне сличности.

8. Пенцил Бордер Паттерн Даггер Таттоо Дизајн:

Бодеж Tattoo 8

Ово је узорак граничног оловке који је учињен са стране руке и веома је елегантан. Можете их испробати за ове. Можете их мастити и другим цвијећем. То можете учинити иу другим бојама по вашој спортској способности. Ово би требало уметнички радити професионални уметници.

Види више: Хавајске тетоваже за мушкарце

9. Цолорфул Даггер Таттоо Дизајн:

разнобојан dagger tattoo

Ово је шарена тетоважа бодежа. Такође има перо. Можете их испробати врло лако. Такође можете додати писма.

Извор слике: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 78