Blog

Дан свадбе је велико посластице које сви знамо, али оно што је подједнако важно је ваша пријемна забава где треба да се осврнемо на себе, нарочито ако сте млада или једна од ње.

Бридал hairstyles for reception

Сви ти дани вежбања и рецепција говоре коначно ће се исплатити и због тога је један од најважнијих делова ваше рутине за тај дан требало да дају одређену мисао о томе на коју фризуру би требало да одлучите да би се уклапало у ваше лице. увек узмите увид у ове укусне опције које ће вам оставити глупи ударац.

Најбољи бридал фризура за пријем:

Тхе Сиде Браид:

Бридал hairstyles for reception 1

Бочна плетеница је класична фризура која одговара венчању или пријему. Ово је најсретнији начин за трендовски изглед где можете користити једноставне свакодневне француске плетенице да бисте направили одличну косу за ваше посебне дане. Користите један део длаке да бисте креирали плетеница, а затим га увуците у пецат.

Бацк Роллс:

Тхе back rolls

За задње ролне, све што треба да урадите је да држите ваљак или цурлер на ознаци спремности и избришите косу. Прочистите косу и оставите неопходне предње браве на предњој страни. Сада искористите цурлер да бисте се савили и савијали косу за савршен изглед.

Види више: Соутх Индиан Веддинг Хаирстилес

Тхе Симпле Бун:

Тхе simple bun

Ово је ниска вешалица која је једна од најчешћих, али један од најквалитетнијих изгледа за савршено вјенчање. Стално поставите предњу браву. Можете га упалити или држати једноставним и равнима. Сакупљати косу на задњој страни главе и једноставно га везати у малом збрку.

Предњи део:

Тхе front do

Много пута, не желите да се све оборите за ову прилику, али пријемни догађај вас позива да будете класични и пимпед. У то доба, можете се одлучити за најлакши и најефикаснији изглед. Само користите предњи дио длаке да га преврнеш и причврстите.

Види више: Цхристиан Вјенчање фризура Индијски

Иди за курлице:

Бридал hairstyles for reception 5

Цурлс ће учинити ваш изглед драматичнијим и пријатнијим и стога се само одлучите за основне косе за косу уместо било које друге екстраваганције.

Тхе Хеави Браид:

Бридал hairstyles for reception 6

Када сте у сумњи, идите на плетенице. Имати лош дан косе на дан пријема је једноставно губитак, али не допустите да ово уништи дан. Плетенице могу доћи до вашег спашавања тамо гдје вам лабава плетеница може учинити косу истовремено пространу и класичну. Користите неку украсу или додатну опрему ако је потребно за савршен изглед.

Мега Вавес:

Мега waves

Узмите сваку поједину браву косе и извуците га да бисте добили овај мега трендовски изглед. Постоје различите врсте таласа, нарочито је ово веома интензивно и назива се скрчкама. Ово би вам дало савршену збркану волумну главу косе коју сте тражили. Иако велики планови за венчање још увек чекају, овај скривени изглед може добро да учини пријемну забаву.

Види више: Махараштринске свадбене фризуре Слике

Пуффед Пониес:

Пуффед ponies

Ово је елегантан изглед који је једноставан, а опет тренд. Никад не излазећи из стила су наши дугачки и сјајни понијети, али оно што га чини трендовским је напуњена коса на предњој страни. Користите зезање или једноставно скачите на средину, а затим користите остатак да бисте га везали у равном понију.

Халф Кнот:

Пола knot

Полу чвор је прекрасна фризура за ваш дан пријема где можете приказати своју лепоту кроз мекане конице који без бриге падају испод пукотине. За ово, узмите горње тресете са своје косе и лагано га спакујте у лепак. Сада осигурајте лепиње са пинцевима и пустите да остатак у леђима слободно пада.

Извор слике: 2, 3, 4.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 66