Blog

Дизајн огрлица може бити веома фасцинантан. Можете их набавити и на 5 грама за врло исплативу куповину. Ови дизајни могу бити у модерном стилу или традиционални са свим сложеним детаљима. Дизајн огрлице испод 5 гм даје изванредан изглед вашег врата. Погледајте ову листу од 5 грамова златних огрлица и наставите и купите савршени за себе.

Најбољи дизајн златног огрлица у 5 грама:

Неколико најбољих 9.5 гм златних огрлица дизајнираних овде,

1. Класична огрлица:

Цлассиц Necklace

Можете добити добар 5 грама златног огрлица који је класичан и традиционалан. Огрлица долази са наушницама које су истог облика. Дизајн је дугачак стил са вијцима на висини. Овај сет дизајнера такође долази до вашег буџета.

2. Ланац канапа у 5 гм:

Ропе Chain in 5 gm

Један од најпопуларнијих дизајна огрлица је ланац ужета. Ова 5 гм златна огрлица је савршена куповина за свакодневну употребу. Ланац изгледа сјајно због вијчаног стезања у облику врха, јер се у свјетлу појављује. Овакав ланац ужета у злату од 5 грама даје угодан изглед и на свадбеним странама.

3. Спике Десигн огрлица:

Спике Design Necklace

Овде је приступачна и сјајна огрлица постављена у злато. Ови 5 дизајнирана златна огрлица су савршени за прилике јер злато сија блиставо. Шетки у огрлици и наушнице изгледају веома атрактивно. Различите врсте дизајна су увек најбољи избор за жене, узмите ово за следеће време за забаву.

4. Кабл огрлица:

Кабел Necklace

Ово је модерно преузимање дизајна огрлица. Огрлица од 5 грама је направљена од малих дизајна каблова спојених заједно. Делује одлично за употребу у ординацији и дневно ношење. Огрлица такође има јаку копчу на крају. Жене могу уживати у оваквој врсти накита за време забаве у канцеларији.

5. Злато Мангалсутра:

Злато Mangalsutra

Узми овај прелепи дизајн мангалсутре у злату од 5 грама и можете га уживати за свакодневно ношење. Привјесак од осетљивог листа је савршен за једноставан изглед. Ова огрлица од 5 грама је оно што вам је потребно за другу мангалсутру. Мушкарци могу даривати ову врсту накита својој жени на било који посебан дан или валентин дан.

6. В Схапе огрлица:

В Shape Necklace

Можете добити ову златну огрлицу В облик као савршену куповину за вас рођендан или годишњицу. Огрлица в облик има мале дијаманте. Деликатне наушнице које су истог облика огрлице чине потпуну слику. Изгледа сјајно на било којој одјећи, ако желите да носите западну одећу, онда ће овај бити добар избор.

Види више: Дизајнер огрлице накит

7. Беадед Нецклаце:

Беадед Necklace

Ова невероватна огрлица са огрлицама од три комада је диван начин да привучете пажњу. Свака мрежица има боје различитих величина и то чини изгледом врло гламурозним. Наушнице су такође истог облика још веома драматичне.

8. Дроп Линк огрлица:

Кап Link Necklace

Ево добра огрлица за спуштање које можете користити за свакодневно ношење. Линк капљице изгледа врло једноставно, а ипак веома стилско. Такође можете приложити привезак и огрлици.

Види више: Дизајн златних чаролија

9. Огрлица с снајперском ланцу:

Змија Chain Necklace

Ово је још један популаран дизајн огрлица који изгледа као змија. Огрлица је јака и изгледа тешко. Овај дизајн има стезаљку на крају.

Види више: Бридал Нецклаце Десигнс Индиа

Огрлица од 5 грама може бити изврсна и елегантна. Можете их имати у различитим дизајном од једноставног и једноставног до сложеног. Традиционални и модерни дизајни су веома атрактивни.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 33