Blog

Алое Вера је нешто што се не може занемарити. Добробит ове биљке је изван графикона. Због своје широке користи, алое вера је пронашла своју употребу у бројним медицинским производима, јер је врло добра за кожу.

Осим тога, алое вера је такође добра за кожу и може ревитализирати и одржавати површину коже заштићену дуго времена и тиме се користи у више производа за његу коже, а такође иу шампонима. Да! Алое Вера се такође користи у бројним шампонима и, веровали или не, ови производи за негу косе су веома у моди и такође су један од најприкладнијих шампона.

Алое Вера шампони:

1. Фаб Индиа Алое Вера Протеин шампон:

алое vera shampoo 1

Овај производ је обогаћен богатством чистих алое вера екстракта и долази са високом густином протеинских елемената који је веома користан за косу. Овај шампон неће осигурати заустављање пада косе, али ће сигурно учинити вашу јачу од корена што ће на крају довести до мање пада косе. Ако тражите шампон који ће задржати косу хидратизиран, онда је Фаб Алое Вера Протеин шампон Фаб Индије прави производ за вас.

2. Хади биљни третман за косу Алое Вера шампон:

алое vera shampoo 2

Шампон за чишћење алое вера из Кхади је један од најефикаснијих шампона на тржишту у овом тренутку. Овај производ зелене боје подсећа на чистоћу овог производа и можете рећи од боје који је везан за природу овог производа.

3. РицхФеел Алое Вера шампон:

алое vera shampoo 3

Овај производ је испуњен доброшћу алое вере и не садржи никакве хемикалије које могу нанети штету косе или глави. Уместо тога, ове хемикалије уклањају перут и спречавају их да се врате заштитом главе. То је врло згодан производ који је погодан и за тинејџере. Шампон ради лагано и можете бити сигурни у чињеницу да ће ефикасно радити на вашој коси.

4. Арома Магиц Цреам Алое Вера шампон:

алое vera shampoo 4

Ако вам је доста сува, хемијски третирана длака, онда је време да се пребаците на Арома Магиц Цреам шампон који долази са екстрактима алое вере. Овај шампон је веома једноставан за коришћење и лако је носити овај производ у поређењу са онима који долазе у боце за боје. Можете га буквално спојити у џеп.

Види више:  Пантене шампон за суху косу

5. Хималајски шампон против перути:

алое vera shampoo 5

Овај шампон је пун погодака алое вере и биљке чаја. Показало се да је производ ефективан у смањењу перути од косе. Такође ефикасно храни косу и одржава га хидратизацијом што чини косу здравом од унутрашњости.

6. Бодисхоп Раинфорест Баланце шампон:

алое vera shampoo 6

Шампон кишних балона из Бодисхоп-а испуњен је алое вера и шећером који подмлађује косу и негује скалп заједно са уклањањем перути. Без икаквих штетних хемикалија, овај шампон обезбеђује косу само са чистом доброшћу природе.

Види више:  Најбољи благи шампон за суху косу

7. Натуре'с Ессенце прочишћавајући Неем и шампон Алое Вера:

алое vera shampoo 7

Овај шампон има благу формулу која у потпуности брише косу, као и кожу главе и спречава га од перути дуго времена. Користан је и за омекшавање грубих делова косе.

8. Јовеес Цолор Лоцк шампон:

алое vera shampoo 8

Ако желите заштитити боју косе од избледње употребе овог производа јер је без свих врста хемикалија које украде елементе боје од косе.

Види више: Бастие Дри шампон

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 22