Blog

Индијске жене су познате по својој лепоти и својој дугој црној коси широм свијета. Мушкарци из целог света сматрају да су Индијске жене стварно вреле и секси. И иако ни ја нити мушкарци не могу описати разлог зашто имају јаку привлачност, претпостављам да је то због савршених кривина. Па, без обзира на разлога, индијске жене се још увијек сматрају једним од најзгоднијих жена на свету.

Неке лепе листе познатих љепших и популарних жена у Индији. Бити врео не значи да се морате само изложити. То је изјава о стилу и потпуно зависи од тога како се носите и приватно иу личном животу. Запамтити! Стварно тешко раде за одржавање. Дакле, ако желите бити врели, онда је вријеме да удјете у теретану и почнете да се одржавате мало боље. После свега ко не воли да се похваљује као вруће!

Фотографије најзанимљивијих жена у Индији:

Нису само познате личности. Али опет нико не зна нормалне жене, осим својих пријатеља и њихових рођака. У сваком случају, хајде да видимо неколико најтоплијих жена у Индији, а ја само објављујем познате личности.

1. Приианка Цхопра:

најтоплије women in india

Међу најпопуларнијим најзанимљивијим личностима у Индији, Приианка Цхопра вероватно је на врху листе. Она није само свестрани глумац, већ и велики певач. Са својим популарним филмским хитовима као што су Барфи, Гундаи и још много тога, она је сигурно једна од најзанимљивијих жена у Индији. Приианка Цхопра је постала популарна након што је 2000. године освојила титулу Мисс Ворлд.

2. Бипаша Басу:

Топ 25 најтоплијих жена у Индији са сликама | Стилес Ат Лифе

Фитнес чудак као што је она, овај супер модел и глумац Бипасха Басу је супер врућа жена и нема сумње у то. Са супер хитовима као што су Рааз, Раце и још много тога, она има снажну улогу у Болливооду. Она је заузела најбоље место на листи индијанских љепота, топло уз њену разноврсну глуму и романтику на екрану.

3. Катрина Каиф:

Топ 25 најтоплијих жена у Индији са сликама | Стилес Ат Лифе

Катрина Каиф је британска Индијанка која се бори да буде тамо где је данас. Бити врућ је била додатна тачка за њу како би постала једна од најбољих и најплаћенијих глумаца Болливоода. Њени популарни хитови укључују филмове као што су Раса, Ајаб Преми Гхајаб Кахани, Рајнеети, Јаб Так Хаин Јаан и више.

4. Деепика Падуконе:

Топ 25 најтоплијих жена у Индији са сликама | Стилес Ат Лифе

Деепика Падуконе је познат по дугим тезим ногама. Ова прелепа жена није само бивши модел већ и изузетно добар глумац. Са хитовима као што су Бацхна хаин Хасеено, Цоцктаил, Рал Леела, било је лепо путовање за ову изузетно врућу жену у Болливооду.

5. Рииа Сен:

Топ 25 најтоплијих жена у Индији са сликама | Стилес Ат Лифе

Велика кћерка легендарне позне глумице Суцхитра Сен, Рииа Сен је изузетно врела жена у Индији. Њена кратка висина није је зауставила да буде врућа и ова дама заправо доказује да само зато што сте кратки не значи да не можете бити врући.

6. Сонам ​​Капоор:

Топ 25 најтоплијих жена у Индији са сликама | Стилес Ат Лифе

Ова прелепа дама је ћерка познатог глумца Анила Капура. Иако је позната као модна особа, ова сродна жена зна како се носити и одржавати једноставност уз топлину. Сонам ​​капоор је једна од најгледанијих индијанских најпопуларнијих жена.

7. Фреида Пинто:

Топ 25 најтоплијих жена у Индији са сликама | Стилес Ат Лифе

Овај врући глумац, Фрида Пинто је постала слава након своје улоге у Слом пси милионеру. Ова срдачна индијска жена деловала је у међународним филмовима и прилично је позната. Она је такође једна од најтоплијих девојака Индије.

8. Коена Митра:

Топ 25 најтоплијих жена у Индији са сликама | Стилес Ат Лифе

Иако је Коена Митра данас једна од глумица индијске боливудске сребрне глупости често ових дана, али мислим да је и даље довољно врућа да вам разнесе своје мисли. Понашала се са неким од хит филмова у Болливооду са звезданим лијевањем.

9. Илеан Д'Соуза:

Топ 25 најтоплијих жена у Индији са сликама | Стилес Ат Лифе

Ова врела јужна индијска глумица освојила је националну славу након што је играла своју улогу у Барфију. Она је слатка и лепа и још је супер врућа. Одлично је играла у Телугу и тамилским филмовима. она је једна од најтоплијих жена у Индији.

10. Анусхка Схетти:

10. Anushka Shetty

Ова љепота у Јужној Индији тренутно је једна од најлепших жена у Индији и људи су потпуно луда за њен привлачан изглед. Наступала је у многим малајаламским, телугу итд. И остварила је огромну славу кроз своје изванредне глумачке вештине. Она има природно страшно лице и она изгледа изузетно лепа како на екрану тако и на екрану због својих заводљивих очију. Она је још једна на листи најтоплијих жена Индије.

11. Сонаксхи Синха:

11. Sonakshi Sinha

Кћер срамног глумца Шатруган Синха. Сонаксхи се успоставила у индустрији и дефинитивно јој је показала вредност. Позната је по свом дивном осмијеху и потпуно природним глумачким вјештинама. Она не лаже као много глумица и остаје потпуно истинита себи. Прилично је погодна и може бити интензивна када је то потребно. Очигледно, она је једна од најтоплијих глумица у Болливооду и сада иу Индијској.

12. Схрути Камал Хаасан:

12. Shruti Kamal Haasan

Кћер јужног индијског јунака Камал Хаасан, Схрути је једна од најзгоднијих жена на Индијанцу у овом тренутку. Ако тражите једну од најатрактивнијих жена у држави, онда се може рећи да је Схрути одувек био омиљени народ. За своје фантастичне глумачке способности, она је једна од најбољих глумица у земљи.

13. Аиесха Такиа:

13. Ayesha Takia

Асхаиа Такиа је поделила своје начине са Болливоодом, али ипак она је једна од најславнијих глумица у земљи. Жена је позната по свом физичком изгледу. Прилично је талентована када је у питању глума. Аиесха Такиа је једна од најлепших глумица у земљи и дефинитивно је једна од најзанимљивијих жена у Индији.

14. Схрииа Саран:

14. Shriya Saran

Шрија је једна од најлепших индијских љепота овог пута и њена природна привлачност је неупоредива скоро свему тамо. Схраииа је јужно индијска глумица, али је и радио у Болливооду. Њена гламурозна лепота је нешто што привлачи људе на првом месту. Ако тражите једну од најтраженијих жена на индијском, онда је Схрииа дефинитивно онај за вас.

15. Амеесха Пател:

15. Ameesha Patel

Почела је своју каријерну каријеру са хит филмом Кахо На Пиаар Хаи, а од њих је постала један од узорних модела за многе људе. Она је вероватно једна од најгледанијих најзанимљивијих жена Индије. Њена фантастична фигура и прелепо лице је нешто што одмах отвара срца. Ако тражите потпуно природну лепоту код жене, онда је Амисха за вас.

16. Дииа Мирза:

16. Diya Mirza

Дииа Мирза је једна од најзанимљивијих жена у Индији. Иако она тренутно није толико умешана у Болливоод, али и даље се сматра да је једна од најлепших жена у индијској филмској индустрији. Њена природно лијепа и невина личност на лицу је нешто што укида све изгледа на првом месту и за све добре чињенице о њој, за коју се може рећи да је сада једна од најбољих пензионисаних глумица у Индији.

17. Видиа Балан:

17. Vidya Balan

Она се доказала кроз своје фантастичне глумачке вештине, где она може бити потпуно интензивна и изузетно смешна у исто време. Видиа је названа да буде једна од најзгоднијих жена на индијанцу у овом тренутку и за све изврсне глумачке способности и узбудљиве аспекце лица, ова жена је оно што је свака особа спремна видјети на екрану и упознати се иу стварном животу. На овој слици је шармантна, лепа и има све оно што чини зену заљубљеном.

18. Малаика Арора:

18. Malaika Arora

Малаика Арора је без сумње, једна од најзгоднијих жена индијског у овом тренутку и за све невјероватне привлачне особине она је нешто што све жене желе бити. Добро изгледа, има сјајну физику и изузетно је талентована. Има све те ствари којима се лако претпоставља да је врућа.

19. Сонал Цхаухан:

19. Sonal chauhan

Ова жена је радила у филмовима из Јужне Индије, као иу Болливооду. Има одличне глумачке способности. Али њену лепоту прелазе њен талент на глумцу. Она је једна од најтраженијих жена из Индије због њене сјајне физике и њеног предивног лица. Због жена попут Сонала, људи још увек вјерују у природне љепоте индијских жена.

20. Приити Зинта:

20. Preity Zinta

Дивна лепота Болливоода је и данас једна од индијанских најзгоднијих жена у индустрији. Она изгледа потпуно невероватно и без сумње, она је једна од најлепших жена у Индији. Њене лепе дупле и оно што привлачи људе ка њеној природној лепоти. Она је старија у броју, али нико то никада не може погодити гледајући у њено природно прелепо лице. Укратко, она је вечна лепота Болливоода.

21. Сонали Бендре:

Индија International Jewellery Week 2012 Day 3

Мада се повлачи из Болливоода, она је једна од најљепших глумаца свих времена и њена природна врућина је оно што јој је учинила тако невероватном током своје филмске каријере. Она је и даље једна од очаравајућих љепота свих времена и судећи по њеној лепоти, и даље се може рећи да је једна најтоплија и невероватна глумица свих времена.

22. Асин:

22. Asin

Асин је једна од најлепших глумица свих времена и њена природна привлачност је тако невероватна да може да скаче на сцену без спортског карактера на њеном лицу. Као јужњачка индијска глумица, играла је значајну улогу у филмовима у Болливооду и изнад свега, њена лепота је нешто што сваки гледаоц гледа на екран. Она је дефинитивно једна од најлепших глумица и једна од најтоплијих индијанских жена свих времена.

23. Зарине Кхан:

23. Zarine Khan

Њена слатка тканина јој није зауставила да буде успешна на екрану, а сада је једна од најтраженијих жена у Индији. Изгледа лепо како на екрану тако и на екрану. Зарине је дефинитивно једна од најзанимљивијих жена у Индији.

24. Анушка Шарма:

24. Anushka Shaarma

Анусхка схарма је позната глумица у Болливооду. У својој каријери играла је много разноврсних улога. Њена велика предност је њена храброст глуме и глас. Анушка је омиљена особа и она је једна од најтоплијих жена у Индијској, на коју други гледају.

25. Мадхури Дикит:

25. Madhuri Dixit

Наслов "Вруће жене у Индију" је савршено погодан за мадхури због њене лепоте и стилске фигуре. Мадхури је дефинитивно једна од најтоплијих глумица у земљи сада и несумњиво једна од најтоплијих жена.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =