Топ 15 Заин Малик тетоваже и значења које требате знати! | Стилес Ат Лифе

Многи људи воле дизајн тетоваже, али лудило и љубав према тетоважама могу се видети на глумачкој цум певачу по целом телу Намед Заин Маллик. Он је особа која је позната и позната по многим стварима, али његова страст за мастило се може видети док је тетовирала око 51 различите особене слике широм тела што га чини различитим и од другог уметника. Заин Малик тетоваже нису ограничени на један начин; наставља да дизајнира нови, иновативни дизајн који му сигурно доноси више славе и пажње. Неке тетоваже приказују његову перцепцију о свом животу, док други показује своје украсе и љубав према некоме.

15 Најбољи Зетин Маликови Татоо Идеје И Значење 2017:

Хајде да сви погледамо врхунски дизајн татеа Заин Маллик-а.

1. Амазинг Заин Малик Таттоос Дизајн:

Невероватно Zayn Malik Tattoos Design

Особа воли тетоважу и његову ревност да би се то приказало може се видјети на његовом тијелу, који је скоро исцртан лепим сликама. Овде је стила серију дизајна које покривају његове груди и рамена тако да је тамо где је голи тело друга особа могла пасти на њега и не би престала да похвали његове дизајне.

2. Сјајни Заин Малик Таттоос Дизајн:

Сјајно Zayn Malik Tattoos Design

Зејн је прави љубитељ тетоважа и има дизајн тетоважа по целом телу. Овдје је дизајнирао свјетлосни мјерач са УВ мастилом који ће сијати у црној свјетлости између прстију и додати још изненађујућег изгледа својој особи.

3. Јединствени Заин Малик Таттоос Дизајн:

Јединствено Zayn Malik Tattoos Design

Ово у слатком и елегантном дизајну тетоваже у Иин-иангу приказаном на Зејновом зглобу, дизајн тетоважа изгледа веома једноставан, али има велику симболику. Мрачна сенка, ђин је део сенке, а осветљени део одражава страст и раст о свом раду.

4. Заститна застава Заин Малик Таттоос Дизајн:

Чекан Flag Zayn Malik Tattoos Design

Овде је томбои осмислио црну и белу заставицу на његовим рукама у којима би можда желела да приказује своју љубав према аутомобилским тркама. Иако има заузет распоред, али ова тетоважа приказује његову склоност ка аутомобилским тркама.

5. Даринг Заин Малик Дизајн тату за лица:

Смелост Zayn Malik Face Tattoo Designs

Ово је нови дизајн тетоваже Заин Малик који је натписан на његовом лицу изнад његових ушију, што му даје сјајан и запаљен изглед у свом стилу. Најсензуалнији певач нема места у телу где слика није приказана.

6. Летеће тетоваже Зејна Малика:

Летење Tattoos Of Zayn Malik

Овде је сензационална поп звезда приказала малу летачку птицу на својим рукама, хладан начин да пренесе о свом ставу да воли и да лети као слободна птица и не воли границе или било која ограничења која су означена на њему, јер он је славна особа.

7. Спарклинг Заин Малик Таттоос Дизајн:

Спарклинг Zayn Malik Tattoos Design

Овде се може приметити да је Заин можда добро упућен и на други језик и да приказује свој однос према својој култури и религији. Због тога је он дизајнирао двије тетоваже на грудима у арапском фонту у којем се приказује његов омиљени деда, а други је познати цитирај који приказује своје тешко школовање јер је измијенио позадину англиканског кршћана и муслимана.

8. Болд Заин Таттоо Десигнс:

Одважан Zayn Tattoo Designs

Овде је ова очаравајућа личност скицирала велики пиштољ на подручју кука у црном мастилу, што даје изразит изглед изгледу. Тетовирано је створено на непрецизан начин, јер је у стварности поставио пиштољ.

9. Величанствени дизајн Татеа Заин:

Величанствено Zayn Tattoo Designs

Кроз овај дизајн тетоважа Заин Малик желе показати своју љубав према комичастим књигама и воли читати ове књиге. Низ комбинација боја чине да дизајн изгледа екстравагантније.

10. Спарклинг Фловер Заин Таттоо Десигнс:

Топ 15 Заин Малик тетоваже и значења које требате знати! | Стилес Ат Лифе

Ово је ремек-дело за дизајн тетоваже на његовом зглобу, чудесним и привлачним погледом на први поглед. Овде је скициран иновативни и украсни цвијет, а мале тачке пружају изванредан поглед на цео концепт.

Види више: Фамоус Таттоо Артистс

11. Прекривени прсти Заин Малик Таттоо Руке Дизајн:

Укрштен Fingers Zayn Malik Tattoo Hand Designs

Ово је Зејнов креативан начин приказивања дизајна тетоваћа на руци. На слици је мала рука стил са првима два прста прешла као да жели срећу свом вољеном. Објасните начин и позиционирање тетоваже чини изгледом тетоваже изврсним.

12. Заин'с Хиероглипхицс Таттоо Десигнс:

Зајнова Foot Tattoo Designs

Ово је невероватан и необичан дизајн тетоваже на зглобу хип-хоп звезде, где је у малом шрафу у црном описан. Речено је да је Зејн дизајнирао свој дизајн уз тишину са својим бившим члановима Оне Дирецтион.

Види више: Најбољи таттоо скице

13. Чудесни Заин Малик Ханд Таттоо Десигнс:

Дивно Zayn Malik Hand Tattoo Designs

Ово је дизајн тетоваже ока дизајниран десно од Зејна и начин на који то приказује, даје реалност и живахну привлачност. Ту су црвене усне жене подвучене димом који се искочио и даје небеску жалбу на први поглед.

14. Сиззлинг Заин Таттоо Десигнс:

Сиззлинг Zayn Tattoo Designs

Ово је пјенљиви дизајн тетоваже на ногама звезде вук са перјем, комбинација ока која се појављује у обе стране. Оштар вук и перје су дизајнирани бриљантно и можда би Зејн желео да пренесе свет да је интелигентан и лојалан према свом раду.

Види више: Најбољи дизајнери за тетоваже на телу

15. Заин'с Скулл Таттоо Десигнс:

Зајнова Skull Tattoo Designs

Ово је дизајн тетоважа који својим особама додаје још сјајан изглед. Звездица је дизајнирала дизајн лобања лобања на раменима и чак на оружје како би нагласила да верује у судбину и да живи свој живот на срећан начин, јер не знате шта ће се десити у следећем тренутку.

Зејнова љубав и дивљење за мастило је значајно јер задржава дизајн тетовирања како би га учинио бољим и привлачним. Његов изум одржава своје фанове још више и чекају свој нови изглед уз нове песме или албуме. Зејн се може назвати љубитељима тетоважа који наставља да убацује нове слике на његов део тела.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 34 =