Blog

У већини делова Индије зиме нису веома грубе. Али, широм света, зима је јака и врло тешка. Једна кошуља или хаљина не спречава вас да смрзнете. Мораш носити слојеве. И не само један слој, више слојева. Најтоплији слој у одећи је дуксерица.

Најновије зимске дуксерице за даме са новим стиловима:

Дуксерица је као топла мајица. Топло је и покрива већински део тела. Постоји много стилова зимских џемпера за мушкарце и жене. Ево неколико који вам помажу да изгледате добро у топлини.

1. Мушка цасуал зимска дуксерица:

Мушкарци Casual Winter Sweatshirt

Дуксерица није ограничена на жене. Мушкарци нису ограничени на ружну мајицу или џемпер. Они су паметни и врло угодни. Можете ићи на посао и учествовати у њима. Може се носити у свим приликама. Можеш их носити преко кошуље.

2. Женска редовна зимска дуксерица:

Женска Regular Winter Sweatshirt

Зимске дуксерице за жене су најразличитије. Није само одважне боје нити штампано неко лого. Имају много дизајна и отисака. Координација боје је невероватна у њима. Жене могу носити над мршавим фармеркама или ако желите да се удобно осећате, онда пријатељи дјечака или праве панталоне добро чудно добро.

3. Мушка капуљача зимска дуксерица:

Мушкарци hoodie Winter Sweatshirt

Мушкарци се овако скривају од света. Поред путовања на бицикле, ствара се потреба да се покрију уши како би се заштитио од вјетра. Зимска дуксерица за мушкарце има дуксерице за давање дискретности и заштиту од хладног ветра. Ова кул мајица се носи са денимс-ом и веома обична.

4. Цлассиц женске розе зимске дуксерице:

Цлассиц women’s Pink Winter sweatshirt

Све девојке воле розе. Ружичаста дуксерица има невероватне девојчице. Обично су обично и лако се крећу. Обично постоје неке одштампане и имају бисере или додају на шљокицама. Можете их носити с деним и високим штиклама за хладну, класичну даму као елегантан изглед.

Види више: Свеатсхиртс Фор Мен

5. Дуксерица зимске муштерије са затварачем:

Зима men’s Sweatshirt with zipper

Ципеле су тада омиљени од свих мушкараца. Дају бајкер осећај. Дуксерице са патосима су мало попут повлачења. Они обично имају неки лого и неке траке. Најчешће се добијају текстилни изглед. Можете их носити за случајне излете.

6. Принтед Женска зимска дуксерица:

Принтед women’s Winter sweatshirt

Према захтевима сезоне, штампане дуксерице су прилично тражене. Било да је то Божић, или захваљујући давањем или само сјајан дан. Жене добијају добру сорту да бирају од штампане дуксерице. Можете их носити да раде јер су сезонски укуси.

Види више: Ладиес Свеатсхиртс

7. Деним Мен'с Винтер Свеатсхирт:

Деним Men’s Winter sweatshirt

Мушкарци се не могу одузети од деним. Они желе дезен у кошуљу, у панталонама, а сада и у дуксерима. Обично нису чисти деним. Они долазе у свим облицима. Углавном су патике или хоодие. Они нису формални и могу се носити за случајне излете.

8. Плетене женске зимске дуксерице:

Плетени women’s Winter sweatshirt

Дуксерице носе плетене од наше баке. Сада имате фактор од плетене дуксерице. Меки и топли. Имају узорак и самоуправљене дизајне. Обично их жене носе да раде јер нису блесаво.

9. Мушка Спортсвеар зимска дуксерица:

Мушкарци Sportswear Winter sweatshirt

Мушкарци воле спортске ствари пуно. Може се видети иу њиховој одећи. Спортска џемперица има спортски изглед. Имају логотипе и отиске спортске компаније или тимова. Обично су врло необичну. Можете их носити на специјалним играма.

Види више: Дуксерица црвене капуљачке

10. Фунни Грапхиц Унисек Винтер Свеатсхирт:

Смешно graphic unisexWinter sweatshirt

Нормално, ако размишљате о зимским дуксерима, на забаву долази смешна графика. Имају посебну духовиту поруку. Ова дуксерица је унисекс. Они су углавном блистави и шарени. Жене носи са денимима. Можете га носити на шетњу или ако желите да дате неке изјаве.
Дуксерица се носи широм света. Нарочито у западним земљама где има пуно снега. Можеш ићи у шетњу или само набавити трошкове. За зиму ћете добити удобне дуксерице по вашем избору; пробајте са хладним панталонама или фармеркама.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 33 =