Blog

Мајице за мушкарце и жене су формалне, као и случајне. Мајице могу бити танке или слободне у зависности од тога за коју прилику је намењен. Мајице могу бити у разним бојама. Сваки од њих одговара одређеном времену. Боја жута је светла и добродошла. Такође симболише лето и свеж чист ваздух. Нијансе које се користе за кошуље крећу се од светло жуте до сенфуре жуте, тако да сви одлучују да жуте кошуље изгледају посебно.

Најновије жуте кошуље у тренду 2017:

Испод, Свака од ових је креирана за мушкарце и жене, како за случајно, тако и за формално издржавање. Изаберите од ових 10 најбољих жутих кошуља и сигурно ћете се осјећати лагано и хладно у њима.

1. Дугме за доње рубље:

Дугме down dress shirt

Ова чиста жута кошуља за мушкарце је необична кошуља која има плаве детаље у близини рамена. Дугачка кошуља је одлична за ноћ, јер је савршена за ношење на страницама. Довољно је обично да се упарује са фармеркама и рукавима.

2. Формална канцеларијска мајица:

Формално office shirt

Ове званичне канцеларије носе мушке жуте кошуље професионалним изгледом. Формални изглед је веома чист и ово се може користити са тамнијим нијансираним панталонама. Лака боја кошуље је савршена и за љето.

3. Горња жута мајица:

Сенф yellow shirt

Изаберите ову елегантну кључну штампу сенфирану жуту кошуљу за мушкарце. Штампа је довољно мала и даје веома чист изглед. Сива и сенфа жута комбинација је класична. То је нешто што може да носи млађа генерација.

4. Жута провјера кошуље:

Жута checks shirt

Колеџ који иде у гомилу воли ћурећи изглед и ова кошуља жутих и црних чипова је савршени комад. Изглед који је давао је потпуно необичан. Ово може бити за дан, или чак може бити вештачко одело.

5. Светло жута мајица Менс:

Светло yellow shirt

Многи мушкарци преферирају светлије нијансе боја за формални изглед. Канцеларијска одећа употпуњена је овом светло жутом кошулом за мушкарце. Дугме доле доноси кошуљу која се може носити за било који званични састанак.

Види више: Златна кошуља

6. Пуфф Слееве жута мајица за жене:

Пуфф sleeve yellow shirt for women

Изгледајте женствено и елегантно у овој жутој кошуљи рукава. Мајица дугих рукава са пуффом чини кошуљу прилично очаравајућом. Мршава фит жуте кошуље за жене чини најлепшу одећу.

7. Фрилл Цоллар жута мајица за жене:

Фрилл collar yellow shirt for women

Ова сенфа жута танка мајица за жене је врло лепа. Оловка се додаје у рубу кошнице кошуље. Ово је нешто што се може носити за посао, као и за вечерње излазак.

Види више: Сиве боје

8. Пин Стрипе жута мајица:

Пин stripe yellow shirt

Погледајте ову класичну пругасту жуту кошуљу са дугим рукавима. Радна одећа је класичан комад који је свака жена у својој гардероби. Жичане траке дају веома женствени изглед.

9. Руффле жута мајица:

Руффле yellow shirt 14

Ово је једна од најбољих штампаних жутих кошуља за жене. Руффлес додају драму овој дивној одјећи и учините да носилац изгледа шармантан. Детаљи о овратнику су прилично елегантни.

Види више: Мушка наранчаста мајица

10. Силк Менс жута мајица:

Свила yellow shirt

Веома модеран и атрактиван у свом изгледу, ова свиленкаста жута мајица је елегантна. Формални хабање добија мало карактера са овим отвореним огрлицама. Ролирани рукави додају у шарм ове кошуље.

Жуте кошуље за мушкарце и жене морају бити у гардероби. Боја жута у светлима или тамним нијансама даје веома добродошлицу. Изаберите од различитих врста жутих кошуља за мушкарце и жене дате горе. Женски додир ових жутих кошуља је нешто што задовољава данашњу корпоративну жену.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =