Blog

Нина Добрев позната по својој улози у ТВ серији Вампир Диариес је лепа лепота са дебелом и дугачком смеђом косом. Подијели јој је тајну како одржава своју лепу кожу упркос њеним дугим сатима. Поврх тога, она мора да игра двоструку улогу која чини њене часове пуцања све више издужене.

Нина Добрев Беаути Типс и Фитнесс Сецретс:

Беаути Сецретс:

нина dobrev beauty tips

Нина каже да се људи брзо причвршћују за козметичке производе, па због тога настављају прелазак на производе сваке две недеље. Увек користи нормалну крему, ноћна временска влага и сунцобране. За тело користи и пруге и креме. Она мора провести дуго вријеме на снимању која укључује пуно шминке и стога покушава често очистити лице. Она не добија пуно спавања које добија своје тамне кругове, али у последње време добила је лек, производ Јан Марин, који преко ноћи лечи своје тамне кругове. Она такође користи Цларисониц четку једном недељно.

Надокнадити:

НинаДобрев-шминка

Била је присутна на лансирању ГинЗинг овлаживача и она то себи користи. Заљубљена је у то и она осећа да или кафа или гинсенг помаже њеној кожи да се подигне и пробуди. За редовну шминку користи бронзерски компакт Том Форда. Она воли да одржава марамице како би она брзо могла опрати лице када је она на отвореном и такође даје помирљив ефекат и осећа се опуштено.

Види више: Принцесс Диана Беаути Сецретс

Нега косе:

НинаДобрев-нега косе

Нина има дебелу смеђу косу и воли да јој коса буде здрава. Њена мајка га је упозорила да узме косу јер је знала да ће због своје каријере редовно играти са различитим стиловима. Она користи плетенице за своје кравље уместо крављања пегле. За прање она преферира три пута недељно и то ради уз третман Кератина, њене маске за косу су из Мароканског уља. Она сања да једног дана буде Л'Ореал или Пантене девојка и тиме се чини додатним напорима да јој здрава коса буде здрава.

Еие Макеуп:

НинаДобрев-око Makeup

Нина не ужива превише шминке за очи. Чак и за догађаје, једва да је видела како јој много облачи очи. Она увек носи маскару и редовно их носи. Она воли пуно црне и смеђе, а када је реч о маскарама, она воли ставити браон слој преко црне, како би јој дала другачији изглед.

Види више: Натали Портман шминкање

Усне:

НинаДобрев-усне

Нина воли да држи усне неплодне или само воли светле боје, а понекад и мало сјаја. Она није једна од оних глумица који би желели да додају шминку за тешке усне. Како њен лик препоручује да ставља мало руж за усне, али иначе она воли да буде једноставна.

Диет Сецретс:

НинаДобрев-Диет Secrets

Нина воли да прати здраву исхрану, рекла је једном у Теен Вогуе. Воли да пије комбуцха, пеглање и воли да има здрав оброк зоб. Чак и ако је строга због своје дијете, она често воли да држи дегустацију неколико прехрамбених предмета за које увијек жуди. Она воли колаче и чоколаде и то је нешто што једноставно не може рећи не.

Види више: Моника Беллуци Фитнесс Сецретс

Фитнесс Сецретс:

НинаДобрев-Фитнес Secrets

Нина воли јогу. Упркос свом напорном распореду, она штеди време за јогом и воли чињеницу да она чисти поре и одржава њену равнотежу и равнотежу. Она барем покушава да вежбају јоге три до четири пута недељно и чак је рекла да може бити инструктор јоге јер је толико заљубљена у то.

Надам се да вам се свиђају Нина Добрев Беаути Типс и Фитнесс Сецретс. Оставите свој коментар испод.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 71 =