Blog

Мукула Мудра! Такође се зове "Беак ханд мудра" изузетно једноставна мудра која се обавља за различите физичке и менталне користи. Представља цвет лотосовог цвета. Измерен је као један од ефикасних Иога Мудрас међу свим. То може бити и ефикасан алат за лечење. Мукула мудра се поставља на орган у супротном делу тела који боли или је другачије наглашен. Он усмерава енергију на тачан део. Ова мудра је енергија и помирујућа мудра.

Мукула Mudra

Мукула Мудра Значење, кораци и користи:

У чланку који је приступачан овде се сви односе на став Мукула Мудра плус детаљи о значењу, корацима и погодностима и упутства за праћење за то са сликама.

Мукула Мудра Значење:

Мукула значи Буд. Само једном, када се сви пет прстију окупе и додирују једни друге на врху, добијамо Мукула хаста. Осим тога, Мукула мудра се назива и Беак ханд мудра. Извођење ове мудре намијењене према болесном органу иначе ће пружити непосредне резултате. Мукула Мудра је од помоћи да усмери енергију на захтевну област.

Види више: Мусхти Мудра Значење

Како изводити Мукула Мудра или Беак Ханд Мудра:

Мукула мудра треба обучити у положају седења. Никад не спроведите ову мудру својим босом ногама додирујући земљу. Седите на јоги мат / кревет или на другу столицу.

Метод 1:

У том случају, практичар мора спојити врх пет прстију да обликује кљун. За тренутак ће практичар знати изградити енергију на врху кљуна? Тренутно може да проследи ову енергију било којем дијелу тела који захтева лечење. Појединац треба само да контактира тај део и визуализује енергију која тече до дотичног дела тела.

Метод 2:

Држите ову мудру 5 минута раније од сваког оброка. Ово ће елиминисати токсине плус очистити чакре. касније од извођења ове мудре ће се осећати ревитализовано.

Спровести сваки дан најмање 5-10 минута. Ставите четири прста на палца и ставите прсте на део тела који желе додатну енергију. Изведите то за сваку руку. По потреби поступајте 5 пута дневно 5 минута.

Сваки здравствени поремећај, изнад и пуно неутиних болова, је узрок јер је и појединачно електрично поље слабо.

Види више: Гиан Мудра јога

1. Бубрези: ставите прсте обе руке око два инча преко струка на леђима.

2. Плућа: поставите прсте на десну страну плус леву страну, што се тиче 2 инча испод кости.

3. бешика: ставите прсте обе руке на десно заједно са лијевом страном стомака, поред сједне кости.

4. Стомак: Стави прсте обе руке под грудну кост.

5. Унутрашњост: ставите прсте једне руке на пупку плус, десно на лево, нацртајте круг који постаје постепено већи (као спирала).

6. Сплеен Плус Панкреаса: Ставите десну руку на инфериорни крај грудне кости - левом руком, удесите 21 пута преко крајева ребра са леве стране, јер ако желите да се насмешите.

Предности Мукула Мудре:

  • Ова мудра директна енергија где је потребно лечење.
  • Опоравља концентрацију плус јача медитативну моћ.
  • Извођење ове мудре помаже сваком дијелу тела да поврати своју природну снагу.
  • Ова мудра изводи као ласерски зрак на претераном делу тела.
  • Осим тога, помисли на ум, помажу у располагању негативним убеђењима.
  • Нормална пракса ове мудре обезбеђује чврст имунолошки систем.
  • У стању је лијечити било коју врсту болести.
  • Осигурава додатни сјај плус сјај на лицу.

Види више: Усха Мудра предности

Једном када желите да препознајете све детаље о томе како да учините Мукула Мудра на коме можете да се обратите. Ово додатно има све савете плус мере предострожности које ће вам омогућити да лакше пратите режим.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =