Blog

Са растућим загађењем, све више људи се суочава са потешкоћама у вези са тијелом, кожом и косом. На овај начин се додаје стрес свакодневног рада што погоршава ствари и доводи до још више питања. Висока стопа интерних и екстерних фактора доводи до оштећења косе и пада косе као заједничког изазова за решавање проблема. Било је екстремних случајева када су људи због тога имали ћелавост.

Вруће Oil Massage For Hair Growth

С друге стране, постоје различити поклони које нам је дала Мајка Природа. Од давно смо почели да игноришемо предности ових поклона. За косу смо почели да игноришемо предности које има нафта. Овај водич доле ће вам рећи како извући користи од уља како би зауставили падање косе и здраву косу.

Види више: Уље за розмарине за раст косе

Масажа врућег уља за раст косе.

Добра врућа уље масажа помаже у побољшању циркулације крви до фоликула косе и на глави. Ово помаже у правилном функционисању и бољој исхрани. Такође обезбеђује подмазивање жљездама које их штите и смањују штету.

Масажа врућег уља за раст косе | Стилес Ат Лифе

Процедура и савети:

Постоји специфичан начин на који се коса треба подмазати за максималне предности за праменове. Проверите како:

1. Апликација треба да се уради на начин да постоји одговарајућа изложеност скалпу. Главна област којој је потребна влажност за здрав резултат је коријена косе. Ово ће дефинитивно дати лепоту праменама.

2. Гурните уље мало прије наношења. Ово је много корисније него регуларна нафта.

3. Можете или користити врховима прстију да нежно нанијете топло уље на кожу главе и масирајте га, или другачије узмите чисту ватрену куглу, потопите у течност и примените. Међутим, без обзира на то, побрините се да не претерујете масажу и не будите груби јер ће довести до оштећења косе коју не бисте желели.

4. Дајте некада да скалп апсорбује предност топлог уља. Ако имате ограничење времена, наносите топло уље 1-2 сата пре шампонирања. Уколико не, онда уље држите на скалпи за ноћ. То ће дати коријенима за косу времена да ухвати максималну храну од уља.

5. Обавезно држите косу покривеном капом за туширање. Ово ће избјећи прашину или прљаву акумулацију на коси и скалпу.

6. За најбоље резултате користите само квалитетно уље за косу. Такође, покушајте купити производе који имају 100 посто природних састојака или једноставно кокосово уље ће учинити.

Види више: Водка третман косе

Како загрејати уље?

Никада не загревајте уље директно на пламену, то ће уништити нутритивне предности течности и неће вам дати резултате које желите. Са друге стране, узмите чашу топле воде и додајте још једну малу посуду са уљем за око 5 минута. Ово ће савршено угрејати уље и спреман за употребу за масажу са врућим уљима.

Уља која се могу користити:

Постоје само одређена специфична уља која се могу користити за врућу масажу масажа на коси. Ово укључује следеће:

Маслиново уље:

Масажа врућег уља за раст косе | Стилес Ат Лифе

Ово је једно од најбољих уља која имају анти-бактеријске и анти-гљивичне особине. Она храни косу и побољшава раст косе. Познато је да повећава снагу и еластичност косе. За целокупно здравље ласера ​​ово је савршено уље.

Бадемово уље:

Масажа врућег уља за раст косе | Стилес Ат Лифе

Витамин Е у овој течности је савршен за чврстоћу, сјај, дебљину и дужину косе. Такође обезбеђује храну за длачице за косу.

Види више: Храна За Здраву Косу и Скалпу

Кокосово уље:

Масажа врућег уља за раст косе | Стилес Ат Лифе

Кондициона и хранљива својства ове течности су неупоредиве. Такође помаже у чишћењу главе и савршеној за масажу топлог уља. Доступан је и лако доступан и на џепу.

Слике Извор: Залиха

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =