Како твеезе обрве? | Стилес Ат Лифе

Да ли знате процес твеезовања обрва? Пуцање идеалних обрва да би се постигла та беспријекорна кривуља оквира у облику лица може бити досадан (и то бољи!) Процес. Морате знати да су вам обрве линије за очи и лице. Ако желите да помогнете овом фрејму да се појави најбоље, онда направите најлепши облик заједно са уклањањем луталица. Притење обрва може бити јефтин и брз начин да обријате обрве у правом облику.

твеезе eyebrows

У садашњем тренутку пуније, дебље обрве су мода за коју можете (и требате) користити пинцете много мање времена. Савршена обрва је као нова величина 0 - заправо недостижна, осим што сте славна особа. Дакле, у овом чланку говорим вам о процесу чишћења обрва.

Метод да пењају обрве:

1. Изаберите десне пинцете:

Одговарајући пинцети су потребни за оштар, нагнут стил. За разлику од типичне верзије, брзо се спуштају ситни страхови и неће вам стиснути кожу заједно са длачицама.

2. Твеезе касније од Вашег туша:

Топла вода отвара фоликле плус омекшава длаке, помажући им да се лако избаце.

3. Обликујте:

Сазнајте своје округлог облика, благо косу, равну и на други начин високо закривљени као канал за обликовање вашег чела. Једном пут када сте утврдили облик, можете да откријете где год да глава, реп и лук у супротном, ваше обрве морају започети и завршити за ваше лице.

4. Ублажити болешћу пуцања:

Ако је ово толико болно за тебе, онда се поткопчајте на гелу који је осетљив, или можете покушати да поставите ледену коцку.

Види више:  Како пуцати на обрве

5. Обришите:

Наношењем четке за метле, гребач горе. Преко шкаре, обришите крајеве ваших крзнених длака лежи под углом. Спроведите то полако и понашајте се мало у исто време. Још једном прочетите, а затим се вратите. Овај корак је једноставно прикладан за оне са врло дугачким длакама. У условима, ваше длаке су кратке као и пада у линију у облику вашег чела, а затим не исечите.

твеезе eyebrows

6. Откачите Ваше увећавајуће огледало:

Овај алат је од велике помоћи јер може довести до превеликог хватања. Као алтернатива, користите нормално огледало у добро осветљеној соби. Ако не можете видети луталице испод ових услова, не може ни неко други. Након сваких неколико твееза, направите неколико корака назад да видите бољу слику.

7. Разликовати граничне границе:

Узмите оловку за вођство. Ваше обрве морају почети равно преко вашег сузаваца, врх у линији за спољну страну вашег ириса, као и завршити на тачки која пада 45 степени од спољњег угла вашег ока. Уверите се да не савијете обрве превише, иначе ће изгледати неприродно.

Види више:  Савети за лепе трепавице

8. Водити пут:

Вашим оловком за обрве, објасните у жељеном облику обрва као шаблон. Ово ће вам омогућити да видите где да не пукне. Било која длака изван жељеног облика треба да се пила. За оне који имају кратку косу, можете касније спојити оловку и чишћење.

9. Направите свој облик:

Скицирајте савршену кривину помоћу меког, богатог оловног оловка. Затим уклоните само длаке које падају изнад иначе испод ваше сопствене шаблоне.

Савети:

  •  Можете користити пинцете са косим врхом. Повуците кожу и додајте косу у истом правцу као раст. Прво пење испод пада. Након тога на врху. Будите опрезни да не премазите превише близу косе.
  •  У супротном, пукните длаке измедју ваших обрва. Немојте превише преварити - сада на спољашњи угао ваших очију. Држите се да су главе ваших обрва закривљене или квадратне, не косљене.

Види више:  Хаљина колена

Извори слике: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1