Blog

Кати Перри је позната по својим различитим облицима функи боје за косу и других стилова ноктију, лице, шминке и одећу. Ако сте је видели на додели функција, аи на црвеном тепиху, лако можете рећи да она воли да остаје у тренду. Постоји неколико жена које воле да прате своје трендове. Она се такодје играла у функи костимима, а када је у питању шминка за очи, она игра Смокеи изглед, али са великим трепавицама и мање од смешних сенки. Ово изгледа прилично свеже и лако можете створити овакав изглед.

Кати Perry Eye Makeup – How to do

У наставку су наведени кораци како би Кати Перри изгледала као слика приказана горе.

1. Важно је да се површина лица очисти, у супротном се основна шминка неће правилно држати. Такође можете испробати чистаче без уља. Ово зависи од врсте коже коју имате. Ако имате суву површину која је склона прекомјерној сухости, након чишћења лица треба да користите мало овлаживача. Странице ока такође треба исправно очистити тако да сенке не паде

2. Морате да користите неколико прајмера ако идете на журку и желите да база остане заједно са сенкама да не паде на екстеријере поклопаца. Због тога можете купити посебан темељни поклопац или можете правилно спојити прајмер за лице на целом лицу. Многи људи не воле да купују одвојене прајмере стога ако не желите да трошите додатни новац, онда би требало користити лице за лице на целом лицу укључујући поклопце.

Види више: Кристен Стеварт чине очи

3. Затим треба да примените коректор. Ово зависи од врсте шминке коју желите. Ако сте почетник и не желите да идете на различите облике четка, онда бисте требали купити коректор штапића. Оне се могу применити помоћу савета прстију. Можете купити и крему за крему и користити шминку за шминкање за оне у четкици. Такође можете користити минерални коректор, али они су погоднији за старење коже.

4. Следеће потребно је да примените темељ и правилно мешате. Ово такође треба применити на поклопцима за сјенило за очи. Затим треба користити слободни прах или компакт.

5. Затим узмите 3 нијансе сенки за очи. Шљив шарк боје одговара изгледу Кати Перри. Ово можете користити на спољашњости поклопца. Уклопите ово и креирајте решетку.

6. Нанесите лажне трепавице и користите лепак који долази уз њега.

7. Користите сребрну или златну сенку шимера на целом поклопцу и спојите га с шимром угљем на екстеријеру.

Види више: Ким Кардасхиан Савети за шминку за очи

8. Користите маркер за кост од костију.

9. Можете користити тамну ружичасту нијансу за бубањ. Ово ће учинити изглед свеж и не смелим.

10. За лажне трепавице примијените тешку маскару. Такође можете користити неку боју тинта за доњу ивицу како би се очи угледале.

11. Нанесите храпаву форму црне линије. Користите исту облогу за наношење танке подлоге испод доње линије воде. Избегавајте тешке облоге за врх.

12. Можете дати функи нагласак вашој коси попут Кати Перри-а, а можете такође носити ружичасту или личну нијансу за усне. Можете дати мало блусхера.

13. Овај поп звездни изглед може бити удружен са било којом функи опремом или чак за забаву.

Види више: Кареена Капоор Смоки Еие Макеуп

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1