Blog

Да ли сте тинејџерка? Хоћеш да повећаш висину? Како је могуће? Будући да је полгенски квалитет, висина особе се у значајној мјери загријавају гени. Један од генетичког проблема, висока је такође повезана са повећањем фактора. Период од 18 је степен помака између детињства и одраслости. Током адолесцентног периода, у организму се јављају бројне хормоналне промене. То је сигурно добра вијест, која појединац може да произведе 2 до 6 инча и да је виши након што се окрене 18 година.

Топ Methods To Increase Height After 17

Студије показују да је појединацно тело у стању да се додатно развија и развија. Сходно томе, постоји могућност повећања висине помоћу неке спољне помоћи. Род, исхрана и плочице личног тијела у телу помажу у одлучивању о времену и брзини тог повећања.

Топ методе за повећање висине после 17:

Постоји много природних начина помоћу којих се може повећати висина након 17 година. Они су како слиједи;

1. Пијте пуно воде:

Вода испира токсине од тела и помаже у варењу. Дакле, барем пијемо по 8 чаша воде сваког дана необавезно за боље здравље.

2. Држите идеалну тежину тела:

Гојазност може изазвати и бројне здравствене проблеме. Због тога је значајно држати идеалну тјелесну тежину уз помоћ уравнотежене дијете и правилног правила вјежбања. Ако имате вишак телесне тежине коју гравитација стисне, међувербални диски дају вам кратак раст. Прекомјерно велики део телесне тежине примјењује притисак на кости плус спојеве и чини вас краћим. Због тога људи који су високо у бару ере изгледају краће него што стварно јесу. Ваша висина се мења по положају, тако да намерно стоји право.

3. Инхибитори избегавања раста:

Тинејџери често усвајају рутину пушења и пити без потребе да схвате лоше ефекте на њихов развој. Антибиотици, цигарете, лекови и алкохол делују као инхибитори раста; па, очигледно их избегавајте да расте.

4. Имајте пуно опуштеног сна за спавање:

Добар сан и одмор имају важну улогу у општем расту и развоју. У стању сте пореметили спавање, у супротном остајете, тело се осећа уморно. Поред тога, останак будности нарушава секрецију хормона раста и других хормона који регулишу раст тела.

Можете имати богату храну од угљених хидрата сличне кромпиру или другом пиринчу за спавање. Тинејџери треба сваке ноћи најмање 8.5 до 11 сати спавања. То је због разлога што тело расте и регенерише ткива током сна. Исто тако, формира се људски хормон раста који је задужен за повећање висине док спава.

Види више:  Како повећати висину после 15 природно

5. Извести добро држање:

Добар став игра веома важну улогу у развоју ваше висине. Заувек покушавајте да останете на глави, а врат је поравнат у директном положају. Савијање плус слоуцхинг узрокује да вам кичмени мож може потиснути нормалну висину.

6. Вежба:

Вежбање је веома важан фактор у растућој висини. Једноставне вежбе као што су виси са горње шипке, прескакање; плус проширење тела подножима на прстима мора бити део ваших дневних вежби рутина. Поред тога, спортске активности сличне кошарци, пливању и фудбалу такође су корисне за повећање висине.

Види више:  Да ли је могуће повећати висину после 30

7. Спринт вежбе:

Да ли Спринтинг у високим брзинама помаже да направи огромну количину људског хормона раста. Додатно узимање додатних хормона формира се у вашем телу. Када спринтирате у високом ритму постоје микро фактуре у вашим костима које лече недељу дана плус ремоделирање искуства костију, као и раст.

8. Избегавајте пушење уз пијење:

Направите страх од пушења и пити задржати свој примарни раст. Подстиче ваш секундарни раст који лоше утиче на вашу висину. Према томе, боље је одустати од злих активности.

Види више: Како повећати висину после 13 година старости

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 73