Како обући обрве? | Стилес Ат Лифе

Да ли сте забринути у погледу избацивања обрва? Мали број ствари ствара вас да изгледате екстрахране него добро обрасле обрве. Обрве су добро изгледне, јер су све изузетне. Искусићете мали штапић; ипак помоћу одговарајуће технике смањујеће бол. Много жена има своје обрве у воску, твеезед иначе навојем професионално, као и тренд је толико вруће, бутици обрва се поппинг у великим градовима цроссвисе земљу.

како to Pluck Eyebrows

У овом чланку научите како да избегнете и обликујете обрве слично професионалцу. Дакле, пажљиво прочитајте овај чланак.

Најбољи начин да се обрве обрве:

Вријеме есенцијално: 10 минута

1. Добијте супериорни пар пинцета. Примијените фино пегасто пинцете за обављање посла. Ако пинцете које користите су превише тупи иначе грозни, поступак куцања може трајати много дуже, као и узроковати бол који се избегава. Морате бити у стању да одлучно схватите поједине длаке и лако их превуците.

2. Скините кожу око ваших обрва. Једном када је кожа мекана плус густо, длаке се клизају много једноставније. Плук кожа која је сува и крута ће изградити искуство екстра болно.

3. Не заборавите да обришете обрве тачно након што се туширате. Врућа и парна вода ће вам недостајати и влажна, а флексибилна.

4. Исперите своју кожу помоћу умиваоника да очистите кожу. У условима када желите све да изађете, користите маску за лице. Нервни због болова? Заиста можете да примените Анбесол, или Орајел или било који гел за зубе за бебе на подручјима која планирају да пиле.

5. Обришите брусите уз помоћ чисте четкице за зубе или прстима.

6. Поставите се близу прозора светлим лијевањем у супротном испод јаког светла добрим огледалом (најбоље су огледала у огледалу, али будите сигурни и пређите преко њих да бисте видели ваш укупан ефекат у нормалном огледалу).

Види више: Како пењајте обрве

7. Водите рачуна о томе да вам пинцете имају супериорни пар пинцета (мој омиљени, руке доле су Твеезерман коси пинцета (купите Твеезерман онлине). Они трају заувек, јер ће их компанија наоштрити бесплатно.

8. Твеезе длаке на начин на који расту. Покушај схватити једну косу истовремено. Можете скинути кожу док се куцате.

9. Можете почети било гдје; Међутим, обично можете прво премотати површину испод мојега лука, након што се померите изнад чела и очистите у задњем тренутку. То је прича о бајци која никад не треба додирнути косу на врху чела. Желите и дно, као и да се заврши да буду равноправни.

10. Највеће обрве обухватају лаган лук. Да бисте открили своје, прибавите дугачку четкицу за сјај у иначе оловком и ухватите је паралелно са спољашњом ивицом обојеног елемента вашег ока (ириса). Где год да је четкица упуштена у чело је где год да је највећи део твог чела. Обришите длаке испод лука.

Види више: Савети за лепоту за трепавице

11. Твеезе длакасте длаке заглављене између ваших обрва. Јарац између ваших обрва мора бити једнак, иначе мало шири од ваших очију. Да бисте открили где треба да оде ваш чело, склоните четкицу у супротном оловку и зграбите је еквивалентно површини вашег носа. Где год да четкица испуњава вашу чељуху, треба да почне ваша чела. Обришите страхове између.

12. Прекините сваку пар длака да се повуче, као и погледате посао који радите. У условима да сте ви преварени, ви сте фиксирани. За разлику од већине длачица на вашем телу, ваше обрве неће заувек расти уназад када су укопане.

13. Раније си завршио куцање; можете разбити алое вера гел који ће одмах смирити сјај.

Види више: Болливоодска женска глумица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 53