Blog

Ово је један од многих стилова ношења сарее. Створио бенгалијска заједница Индије, овај стил је покупио мноштво жена широм земље. Ношење сарее у бенгалском стилу један је од најлакших начина драперије који ће вам учинити елегантним. То је лака акција за све прилике, од етничког састанка па до пуја на месту вашег пријатеља.

како To Wear A Saree In Bengali Style

Што се тиче сугестије најбољих сари са којим ће се овај изглед испробати, идите на једну са границом, пожељно црвеном, и блузе које иду до ваших руку или дугих рукава који покривају лактове или тик испод, то јест, 3 / 4 рукав. Пуфф блузе су уобичајене и са стилом. Цоттон се највише пробају и верују, пошто је лакше управљати и оставља мању бубу када сереш након савладавања цијели дан.

Како носити сарее у бенгалском стилу ипак није ракетна наука. Облачење у сари који прати бенгалски стил може бити неред ако не знате праве технике да га овладате. Овај чланак објашњава корак по корак процеса како да носите бенгалски сарее у традиционалном стилу који вам без напора излази из ње у блицу.

Види више: Носите памучни саре

Кораци за носење бенгалског стила Сарее:

Савети и технике за бенгалски сарее су:

  • Носите кравату од исте боје као сарее. Не желиш да буде сувише чврста, нити би требало да буде превише лабава.
  • Да започнемо, почнемо обмотавши сарее према уобичајеном. Од пупка, увуците се на равном крају у петтицоат држећи остатак сари с ваше леве стране. Наставите са процесом док не завршите са потпуним окретом сарее и дођете до тачке петтицоата где сте први пут туку. Дакле, процес иде. Старт-Туцк- Заокружите сари и држите туцкинг док један круг није попуњен.
  • Следећи корак је да направите решење у обрнутом смеру као претходни и да га потегнете након једног пута. Приметићете "пад" вашег сари према вашим стопалима. Када једном завршите, направите још једну изјаву у супротном смеру која покрива претходни захтев. Понављам док се не заврши око пет до шест залагања.
Како носити сарее у бенгалском стилу лако | Стилес Ат Лифе

извор: наллуцоллецтион.цом

Види више: Како носити свилене сарее

  • На крају скачите у наглавне тачке испод вашег пупка и померите се до палу.
  • Почните тако што ћете на мање начине направити мање нагибове, али осигурати да је крајња граница палубе видљива. То је главна суштина стила бенгалског сареа. Ставите нагнуту палу и доведите га на лево раме како бисте га причврстили. Подесите вертикалну границу на колено и доле, тако да покрива све ваше нагиб испод пупка. Подесите дужину док вам одговара.
  • Коначни корак је био држати палу са леђа и спустити га испод десне руке. Када га држите близу десног рамена, причврстите само један крај палу до врха ваше блузе и пустите другу главу и подесите палу на бочној страни.
  • Да бисте додали бенгалске укусе још више, додајте ланчани кључ или тако на крају и баците палу на задњој страни ваше десне стране.

Овај чланак мора да разјасни већину ваших основних сумњи како носити сарее у бенгалском стилу. Покушавана од стране многих познатих личности и обичних људи једнако, то је један од најпопуларнијих начина да носите своју традиционалну оутфит и изгледате као класичан.

Види више: Како носити Лехенга Сарее

Бенгали сарее трошење може се удружити с великим јхумкасом и малим бинди који одговарају боју ваше блузе. Најчешће најбоље ако се боја сарее креће између мароона и црвене боје, жене ће их пробати на свим врстама комбинованих комбинација боја ових дана да експериментишу. Оне су јединствена изјава о моди и памучни материјал ће бити додатна помагала на вашој кожи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =