Blog

Чак и након чињенице да сваки од нас жели беспрекорну и здраву косу, већина пута постаје неизводљива због фактора као што су загађење, стрес и нездраву навику у исхрани. Треба да схватите, да треба да се узме одређена пажња када је реч о сјајној, густој и дугој коси. Поред тога, има пуно природних производа који се могу користити на коси с времена на време како би се бржи исходи за здраву косу. Међу тим производима, маслиново уље је једна од најпознатијих течности и са небројеним предностима.

Да бисте сазнали више о томе како можете користити маслиново уље да контролишете губитак косе, ова листа ће вам помоћи. Погледајте детаље како бисте извукли предности маслиновог уља за косу коју други замишљају.

маслине oil for hair loss

Разлог за избор маслиновог уља за губитак косе:

Маслиново уље треба да буде једноставан производ за косу који обезбеђује унутрашњу снагу и храну за косу. То додаје пажњу која је потребан за скалпу. Уз то, производ је лако доступан у Индији и доступан у џепу. Лако је користити и прилично ефикасан у давању резултата. Обавезно вам дати резултате за косу коју желите.

Види више: Витамини за губитак косе

1. Користи у продавници:

Како користити маслиново уље за губитак косе? | Стилес Ат Лифе

2. Храна за скалп:

Једна од главних предности маслиновог уља укључује храну главе. Помаже у добијању здравог здравља за кожу главе пружајући му антиоксиданте. Ово штити длаке и кожу главе од врућине и од стила.

маслиново уље за косу

3. Смањује ефекат ДТХ:

ДТХ је један од хормона који утиче на тијело и повећава губитак косе. Он слаби фоликле и води до оштећења. Употреба маслиновог уља може помоћи у смањивању ефекта ДТХ на кожу главе и тиме контролише падање косе.

Види више: Сок чаура за губитак косе

4. Побољшава циркулацију крви:

Масажа главе од маслиновог уља побољшава проток крви до главе и јача фоликле за раст косе.

5. Услови Коса:

Добар природни кондиционер, ово је једна од главних предности течности у којој се бави нега косе.

6. Квалитети за дезинфекцију:

Анти-бактеријске и анти-гљивичне особине помажу у одржавању коже главе без бактерија и тиме га држе даље од проблема инфекције и перути.

Начини употребе маслиновог уља за губитак косе:

коса-контрола-користећи-маслиново уље

1. Врело уље:

Гурните мало маслиновог уља постављањем мале течности ове течности у велику посуду топле воде неко време. Ово вруће уље треба лагано масирати на глави и струне. Оставите га најмање 2 сата пре него што га оперете. Коса ће остати сјајна и мекана.

Маслиново уље се такође може мешати са мало рицинусовог уља за максималне предности. Уверите се да омотате косу или са поклопцем за туширање или пожељно од врећастог пешкире.

Види више: Како применити Алое Вера за губитак косе

2. Да имате маслиново уље:

Укључите маслиново уље у посуђе како бисте максимално искористили за тело, као и за кожу и косу. Напуњен је храњивим материјама и антиоксидантима који могу помоћи у исходима који желите. Чаша маслиновог уља сваког дана ће радити чуда.

3. Маслиново уље са уље од чајевог дрвета:

Мијешајте мало маслиновог уља са неколико капи уља од чајевца и добро га спојите. Ово треба чувати у непрозирном теглу за будућу употребу. Масирајте косу са овом мешавином сваки пут када желите да успоставите косу. Мала топла течност ће имати више користи од вашег скалпа.

4. Укључите у маске за косу:

Маслиново уље може бити укључено у количину од 1-2 кашичице у било којој од домаћих маски за косу које намеравате да припремите. Ово ће вам помоћи да извучете корист на савршен начин.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 87 =