Blog

Граффити дизајн је популарно познат као улични уметнички рад или урбано умјетничко дјело које се обрађује бојама на зидовима. Ова огромна графитна графита има абецеде као тему која се пише коришћењем другачијег фонта. Овај дизајн абецеда користи се и за резање тетоважа на кожи. Дизајнери који су добро обучени могу остварити само овај дизајнер.

Слатки и елегантни графити за тетоваже:

За оне који су заинтересовани за прскање, овај чланак дефинитивно може помоћи приликом одабира дизајна Топ 9 графита за тетовирање.

1. Граффити Спраи Таттоо Дизајн:

графити tattoo

Како је графитна тетоважа позната по сликању са спрејом, бочице за спреј су истакнуте помоћу дугмета као главног дизајна у креирању овог дизајна графита. Дизна је наглашена помоћу боје боје боје око боје коже.

2. Граффити 3Д Таттоо дизајн:

Граффити 3D Tattoo Design

3Д тетоваже такође имају свој значај када је реч о дизајну тетоважа. Те тетоваже графитних уметака могу се дизајнирати са било којом темом, као што је у креирању почетног дизајна тетоваже или дизајна тетоваже графити.

3. Халф Арм Граффити Буилдинг Таттоо Дизајн:

Пола Arm Graffiti Building Tattoo Design

Пошто је тетоважа графита позната по својим великим дизајном тетоваже, а дизајн тетоваже пола руке се уклапа у најбољи дизајн тетоваже графита. Руке од тетоважа графита одштампане су са дизајном зграде и звездама сумрака.

4. Граффити Росе Таттоо Дизајн:

Граффити Rose Tattoo Design

У дизајну графита дизајнирао је тетоважу, ружу је добила лепу светлу боју помоћу спреја боје. Дизајнери за тетоваже дизајнирају за девојчице као дизајн за тетовирање рамена или руку. Начин на који су постављене цветне латице чини разлику од других стилова тетоваже.

5. Граффити Валл Таттоо Дизајн:

Граффити Wall Tattoo Design

Граффити арт се у основи врши на уличним зидовима, који су огромни и широки. Певачи бенда воле приказати своје име на зиду користећи дизајн калиграфије графита. Тема иза дизајна графита се користи у дизајнирању дизајна тетоваже на зидовима графита.

6. Граффити Радио Таттоо Дизајн:

Граффити Radio Tattoo Design

Функи татоо дизајн се такође може направити користећи графити тему. Радио је приказан на комичан начин коришћењем боја за распршивање. Поред радио касете може се такође осликати. Ова тетоважа одговара дизајну тетоваже за мушкарце.

7. Граффити Наме Таттоо Дизајн:

Граффити Name Tattoo Design

Приказ љубави кроз тетоважу је један од трендова ових дана, ова тетоважа може бити дизајнирана као име као база. Љубазно име се може направити користећи дизајн графита за тетовирање. Пре тога се може изабрати фонт тетоважа имена.

8. Цртани графити Таттоо дизајн:

Цртани филм Graffiti Tattoo Design

Људи који воле да имају цртане ликове или трепавице за тијело, онда се одлучите за. Дизајн татова типа графита. Лице карикатуре карактерише живописно, на пример птица са круном на глави.

9. Граффити Скулл Таттоо Десигн:

Граффити Skull Tattoo Design

Дизајн лобање је привукао пажњу не само за нормалне тетоваже мастила, већ и за графитне типове тетоважа. Мушкарци који воле изгледати на хип-у, онда дефинитивно овај дизајн погодује на врху листе. Лобању се даје црна боја. Одговара добро као дизајн тетоваже у грудима.

Граффити дизајн је стара школска улична радња која је и међу младима држала своје име и славу, што једноставно због дизајнера који врши промјене према садашњој генерацији. Овакав начин креирања шкропљеног сликања као тетоважа на људској кожи захтева добар број стрпљења и искуства, тако да корисници морају поштовати и поздравити ове уметничке радове ручне радове.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =