9 Тетоваже сјајних корњача које су најбоље у дизајну тетоважа | Стилес Ат ЛИфе

Корњаче су слатка створења океана. Са филмовима направљеним на њима, није чудо што људи воле да их имају као тетоважу. Овај тип дизајна тетоваћа је углавном значајнији, чини се да ћурка живи у мирном животу стално тежећи својој сопственој забринутости. Понекад је појединачна тетоважа типова мање карактеристична и по природи. Тетоваже корњача најбоље се израђују једноставним линијама и такође се могу учинити компликовано.

Најбоља тетоважа за мушкарце и жене 2017:

Да видимо првих девет девојака дизајна тетоваже са најбољом галеријом која даје идеју док добијате тетоваже.

1. Величанствена тетоважа корњача:

Величанствено Turtle Tattoo

Овде је величанствена тетоважа која има све детаљне податке о корњаци прелепом. Црна и сива тетоважа чине дивну тетоважу. Пазљиво одаберите место тетоваже тако да се рад уметника може приказати.

2. Таттоо Трибал Туртле:

Трибал Turtle Tattoo

Ево прелијепе племенске тетоваже коју можете додати у колекцију тетоважа. Тетоваже се раде са густим подручјима која имају племенски дизајн у њима. Слика жељеза сече у различите секције како би вам дала племенски ефекат. Овај ће одговарати и за вашу руку или груди, покушати са мрачним мастилом или на једноставан начин.

3. Кид Туртле Таттоо:

Кид Turtle Tattoo

Обуците се са овом слатком корњачом која је као дете. Ово је дивно за млађу генерацију и изгледа као цртани лик. Боје које се користе у овој тетоважи су светле и лепе. Тетоважа ће вас увек осмехивати.

4. Таттоо на ногама срца:

Срце Turtle Tattoo On Foot

Овде је мала тетоважа корњача која је тако дивна и привлачна да бисте волели да га обавите на оба стопала. Дизајн корњача има мало срца у центру што га чини привлачним. Изаберите ово ако сте мусхи врста и волите романтичне ствари.

5. Маори Халф Слееве Туртле Таттоо:

Маори Half Sleeve Turtle Tattoo

Ова мушка тетоважа је само чаробно ремек-дело. Ово се заснива на дизајну Маора. Тетоважа Маори има корњачу и морске таласе потиснуте у живахним линијама и кривинама. Мушки дизајн се може урадити на рамену или позади.

Види више: Анимал Таттоо Десигнс

6. Закривљена тетоважа тетоважа:

Закривљена Turtle Tattoo

Ово је још један хавајски пут на тетоважу корњача. Ова симпатична тетоважа тетоваже дизајнирана је са кривинама које су направљене танким и дебелим линијама. Тачке у дизајну додају знак тетоважу.

7. Целтиц Кнот Туртле Таттоо:

Селтик Knot Turtle Tattoo

Овде је јединствена тетоважа корњача која је направљена методом тачне радне тачке. Дизајн келтског чвора је јединствен и ово додаје знак тетоважама. Направите ово са тамним и дебелим линијама и можете се чудити резултатима.

8. Јапанска тетоважа тетоважа:

Јапански Turtle Tattoo

Ово је дизајн татуа за мушкарце који долази од јапанског сета тетоважа. Јапанска тетоважа је још један необичан дизајн. Тетоважа има корњаче у водама и дивне јапанске цвијеће око ње.

Види више: Популарни дизајнери татоа и значења

9. Таттоо Лине:

Корњача Line Tattoo

Ево једноставне тетоваже корњача која се прави методом тетоваже линије. Традиционални дизајн тетоваже корњача који га овде користи чини га веома атрактивним. Ово је савршено за оне који се први пут провоцирају у свету тетоважа. Узмите овај дизајн на руци за максималан ефекат.

Тетовирање тетоваже је већ дуже време. Једноставност дизајна чини га веома атрактивним и многи људи воле да се играју са различитим стиловима. Можете имати Хаваииан или јапански стил. Можете чак и испробати стилу Мора или га задржати једноставно и слатко.

Види више: Почетнички водич за добивање тетоваже

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 40