Blog

Коса свила углавном је произведена у држави Цххаттисгарх у Индији. Ова врста свиле се добија од индијске свилене црве. Цхампа, регија у Цххаттисгарху третирана је као најбољи произвођач коса свиле широм свијета. Коса свила се не користи само за израду традиционалних одјећа, већ се користи и за израду различитих дизајнерских одећа. Коса свилени сарее се сматра идеалним за сваку посебну прилику и има традиционални додир. Ово је прихваћено у разним другим земљама због своје лепоте.

Прекрасни коси свилени сари са сликама:

Ево наших најбољих 9 лепих коса свилених сари са сликама како је дато у наставку.

1. Крем и Томато обојени Коса Силк Сарее:

Коса Sarees-Cream And Tomato Coloured Kosa Silk Saree

Коса и парадајз коса свила изгледа живахно и сјајно због своје свилене текстуре. Фабрички и висококвалитетни тканина чини ову врло лагану тежину. Палу део је углавном једноставан црвенкаст парадајз са елегантним сребрним облогом. Ова комбинација сарее је погодна за жене свих доби. Апсолутно изгледате елегантно.

2. Жута Коса Свила Сарее са мотивима и границама:

Коса Sarees-Yellow Kosa Silk Saree With Motif And Border 2

Дизајнирани мулти-бојни мотиви са овом жутом коса свиленом сарее пружају изванредан изглед. Ако вам се свиђа овај образац одштампаних свилених сарених, овај тип коса свиле с живописном жутом тканином је одговарајућа обрада у стилу. Плеатед паллу вам нуди формални и гламурозни изглед.

3. Тамно браон Коса Свила Сарее са геометријским дизајном:

Коса Sarees-Pink Kosa Silk Saree With Geometric Designs 3

Величанственост је посебна карактеристика ове коса свиле сарее. Штампани периодични блокови само уз границу и на палу су изврсни. Ова импресивна сари има плави контрастни ефект са ружичастом базом. Једноставно изгледате сензационално у овој забави носите сарее са сјајним ефектом. Ово је једна од најбољих сарее сарајевских сељакиња у коси.

4. Зелена ручно ткана чиста коса свила сарее:

Зелен Hand-Woven Pure Kosa Silk Saree

Овај део сарее је ручно ткана чиста коса свила. Златна граница са овом зеленом бојом прославља вашу лепоту. Да би додали неку боју овој једноставној зеленој нијанси, три боје су додате у широким тракама које га чине контрастним. Златна блуза и златни орнаменти завршавају ваше облачење. Биће вам центар привлачења овог стила коса свиле.

Види више: Цхиканкари Сареес

5. Мароон и крем Коса Силк Сарее:

Мароон And Cream Kosa Silk Saree

Ова коса сарее је мешана и одговара изгледу. Горња половина има триангуларне валовите обрасце у бордо и крему. Док је у доњем делу основне боје крема заједно са Калка дизајном у бијелом и црном наизменично. Ако лажете да се одлучите за дизајн високог врата или обложеног блуза, можете ићи за то.

6. Жута и бела штампана Коса Свила Сарее:

Коса Sarees-Yellow And White Printed Kosa Silk Saree 06

Главна основна боја овог коса свиле сарее је бела са жутом и зеленом пругастом гламурозном границом. Састоји се од истакнутих отисака на граничној подлози. Бела је боја која допуњује другу боју. Ова коса свила има елегантан и елегантан изглед. Ово је једна од сјајних штампаних сарее у коса свиленим сареима.

Погледајте још: Слике Тусар Силк Сареес

7. Синиј и сиви храм Дизајн Коса Свила Сарее:

Коса Sarees-Blue And Grey Temple Design Kosa Silk Saree 07

Сјајни сјај побољшава ову плаву косу свилену косу. Ова плава боја иде паралелно са границама сиве боје храма. Можете се обући сивом бојом сјајном или блиставом блузом.

8. Црвена и не-бела Коса Свила Сарее Са Варли Принтс:

Коса Sarees-Red And Off-White Kosa Silk Saree With Warli Prints 8

Принтови Варли се широко користе за штампу у сариима, одјевним предметима или другим материјалима. Можете изабрати овај стил са коса свилом. Црни отисци имају сјајни ефекат на сиво бело бело коса. Да бисте додали неку нијансу за овај комад, можете проћи за једноставну црвену боју за другу половину сарее. Ова сари има црне и црвене траке дуж границе.

Погледајте још: Дизајнер Црепе Сареес

9. Беж и браон Коса свилена ручна тканина Сарее:

Коса Sarees-Beige And Brown Kosa Silk Hand Woven Saree

Бежна обојена база на овој коси свилени пружа ефекат џута на овај комад сари. Ово се може носити у било којој формални прилици. Ова једноставна сарее има мулти-цолоред паллу да изгледа још атрактивнији.

Ови коси свилени сари дају сјајни ефекат који је посебност ове сарее. Ово су углавном за поједине догађаје који нису за свакодневну употребу. Текстура је врло мекана и сјајна. Оне се могу мешати и употријебити с модерним дизајном како би изгледало изванредно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 38