Blog

Гемстонес су шарене камење које могу бити природне или синтетичке. Џемови који су коришћени за прављење накита су светли и лепи и имају сјајан сјај. Привесци од драгог камења могу се направити златом или сребром. Може бити пресечена у облике или остављена природна. Изаберите најбољу опцију да бисте добили гламурозни лифт.

Најновији и атрактивни драгуљ камен за девојчице у моди:

Ево најбољих дизајнера драгог камења са сликама.

1. Природни драгуљ камен:

Драги камен pendants

Узмите овај природни привезак од драгог камења који има прекрасну тилну боју која је прекрасна. Велики драги камен у сребру је веома леп. Рад сребра је веома сложен. Овални прекривач драгог камења је савршен за привеске и одличан је и за случајно ношење.

2. Златни драгуљ камен:

Злато Gemstone Pendant2

Изабрати златну огрлицу од драгог камења која се издваја од осталих. Ова огрлица од жутог злата од 14К има аметистски привезак који је овалан. Јасност аметхист гемстоне је врло висока и сјај се види у његовом резу. Гемстоне је постављен у злато са златним стезаљкама који се могу видети на предњој страни привеска.

3. Привезак за више драгог камења:

Мулти gemstone pendant

Зашто идите на један привезак од драгог камења када имате много. Изабрите овај привлачан вишенамични драгуљима привјесак који има много обојених драгог камења постављен у асиметричном дизајну. Овај прекрасни привесак драгог камења је одлично носити за прилике и забаве.

4. Шестоугаони драгуљ камен:

Хексагоналан gemstone pendant

Овај савремени дизајн је прилично запањујуће дело. Гемстоне овдје је исечен у хексагоналном облику, а врх привјеска је постављен у сребро. Поклопац привеска има неке дизајне који садрже још више драгих камења. Врх хексагоналног камена је као врх оловке и због тога је привезак врло чудан.

Погледајте још: Привесци за бисерне огрлице

5. Хангинг Гемстоне Привезак:

Вешање gemstone pendant

Ово око привлачног зеленог драгог камења је нешто што ћете волети да поседујете. Гемстоне сече у цилиндричном облику и сече у центар. Среброви привезак се онда прожири кроз овај драги камен тако да изгледа да је камен виси. Ово такође чини гемстоне ролну око привеска.

6. Шарм шампањца Гемстоне Привезак:

Боттле Charm gemstone pendant

Ово је за сваку моду луду особу. Одличан привезак направљен је од шарм чипке флаше који се попуњава ситним драгим камењем. Поклопац боца је такође направљен од драгог камења у облику капице. Цео шарм се затим насликава на танком сребрном ланцу чинећи огрлицу неодољивом.

Погледајте више: Руби Пендант Десигнс

7. Привезак за жичну жицу Гемстоне Привезак:

Жица wrapping gemstone pendant

Овде је кул ДИИ техника коју можете учинити. Природни пресвучени драгуљари су омотани у жицу и ово даје овим привесцима драгог камења једноставан али елегантан изглед. Боје драгог камења такође имају велику разлику. Изаберите боје које су транспарентније јер ће одражавати светлост и изгледати сјајно.

8. Сребрни драгуљ камен:

Сребрна gemstone pendant

Прихватите себи привјесак од сјајног сребрног драгог камења у облику срца. Овај спектакуларан сребрни привезак има блештаву црвеног гарнитног камена у округлом облику који је постављен на страни привјеска. Привесци за облик срца су један од најчешћих дизајна и многи од њих имају гемстоне у себи. Изаберите једну коју волите и учините је личним сентименталним омиљеним.

Погледајте још: Емералд и дијамантски привезак

9. Риббон ​​Гемстоне Привезак:

Риббон gemstone pendant

Већина привесака који су направљени користе сребрне, златне или друге метале као ланце. Овдје имате могућност кориштења траке да висите привезак. Велики привезак од драгог камења је зелени у боји. Трака која се овде користи је иста зелена боја и парови добро са великим каменом.

Привесци од драгог камења могу бити велики или сићушни иу сваком погледу изгледају сјајан. Неки од привесака су израђени и постављени у злато или сребро, док неки чак имају и шарене траке.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 53