9 Округли дизајн татова, идеје и слике за мушкарце | Стилес Ат Лифе

Тетоважа је креативан израз једне особе. Може се изразити у било којем облику. Округла тетоважа је најпопуларнији облик обликованог тетоважа. По свом имену, округла тетоважа је кружна у облику. Већина дизајна је унутар обима. Ови људи који воле да дизајнирају било коју тетоважу, једноставан начин, онда ће овај стил округлог тетоважа бити прилагођен њима. Без обзира на персонализовани дизајн, добићете округли круг тако да је овај стил потпуно познат међу женама. Дизајн са позадинским или руком даје опрезан и редован изглед.

Најбоља колекција идеја, дизајна и слика:

Ове специјалне округле тетоваже имају пуно шаблона. Ево неколико шема округлих тетоважа,

1. Креативна тетоважа:

Креативно Round Tattoo

Ове тетоваже имају кружни регион да попуне, можете попунити подручје са дизајном као што су листови, дрвеће или геометријски. Креативна округла тетоважа је округла са или без детаља дизајна. Они су ван идеја кутије, можете такође персонализовати.

2. Целтиц Таттоо:

Селтик Round Tattoo

Имају их келтске округле тетоваже. Изгледају као криве ткане око као чворови. Они су углавном црно-бели. Дизајн је више геометријски. Идеалне су ручне тетоваже. Они углавном имају симболичко значење.

3. Једноставна тетоважа:

Једноставно Round Tattoo

Једноставна округла тетоважа је једноставно дизајнирана тетоважа. Дизајн је једноставан и једноставан. Они су идеални за првог тајмера. Дизајн у кругу није сложен, тако да је савршена тробојна кутија која сте увек желели. Узмите неку једноставну методу за дизајнирање омиљене тетоваже.

4. Интимна тетоважа:

Интимни Round Tattoo

Ове тетоваже су направљене на интимним местима и имају сензуална значења. Интимне округле тетоваже имају дизајн који дефинише вашу сексуалност. Они су једноставни дизајни, али у тешким подручјима као што су препуне или цепање.

5. Женска тетоважа:

Феминине Round Tattoo

Фетишке округле тетоваже су мале округле тетоваже. Они су веома деликатни и карактеристични дизајни. Они могу бити шарени. Ове тетоваже су више попут тетоваже рамена рамена и тетоважа са округлим рукама јер нису болеће створити.

6. Виллов Трее Таттоо:

Виллов Tree Round Tattoo

Тетовирање Виллов дрвета је најчешћи облик тетоваже за округли дизајн. Ово је огромно дрво, а његово одсуство у ветру. Ово је једноставан дизајн округлог тетоважа. Може се направити округла тетоважа руком.

Погледајте још: Племенске тетоваже за мушкарце и жене

7. Цаллиграпхи Таттоо:

Калиграфија Round Tattoo

Увек је био део тетоваже. Калиграфска тетоважа има одређено писање у кружном облику. Писање калиграфије у овом облику је сложено на време. Калиграфија може бити на било ком језику. Они су слични писаним тетоважама.

8. Таттоо коло Дхарма:

Дхарма wheel Round Tattoo

Дхарма округла тетоважа је слична округлим племенским тетоважама. Традиционалан је и веома класичан. Ова дизајн тетоважа варира у култури. Углавном га воле мушкарци и традиционални људи. Ову врсту тетоважа можете назвати пунк тетоважом.

Види више: Таттоо дизајн и значења

9. Симетрична тетоважа:

Целтиц-Таттоо

Према имену, симетрична тетоважа има дизајн који је савршене симетрије. Врло тешко их је направити. Такође су болни због детаља. Симетрична тетоважа је савршена округла рамена тетоважа јер јој је потребно више простора.

Округла тетоважа је најједноставнији облик тетоважа. Веома је изражајно и умјетничко. Можете буквално створити било гдје, чак и на својим интимним местима. Пробајте ову тетоважу са својим именом или у племенском образцу. Кружни облик даје мекан изглед вашој површини тела, уживајте у округлим тетоважама јер једноставно побољшавају ваше тело заувек.

Види више: Таттоо Десигнс Фор Гирлс

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 91