Blog

Носе игле су веома честе ових дана, посебно у Индији међу тинејџерима и женама. Додају лепоту и стил већ лепим лицима. Па, зар не? Доступан у многим врстама и стиловима, постоји пуно опција за вас. Посебно у дизајнерским носачима, злато или дијамант, заједно са осталим полудрагим драгим камењем, увек је на потражњи. Стилови дизајнера ће увек имати предност над другим стиловима.

Најновији и прелепи дизајнерски дизајнери носа са сликама:

Да погледамо првих 9 дизајнерских дизајна носа у тренду:

1. Дизајнер Голд Студ Нос нос:

дизајнер-нос-пин

Ово је најчешћи тип дизајнерских носова који ћете добити. Једноставно, али елегантно, постоје бројни дизајни које можете изабрати. Поред тога, ови шипови би били исправни са било којим типом лица - било да је округло, срце или квадратно. Дакле, овај носни пин је за све који одговарају свим врстама аттиреса.

2. Дизајнер златне носе пин са дијамантом:

Дизајнер Gold Nose Pin with Diamond

Овај пин дизајнера може бити мало скуп у вашем буџету; ипак изгледа да је модерно и даје вам предиван изглед. Поново, можете одабрати ножне игле у злату са америчким дијамантима на њима.

3. Дизајнер Диамонд Студ Носе Пин:

Дизајнер Diamond Stud Nose Pin33

Овај дијамантски дизајн носач је једноставан и елегантан. Плус то би одговарало сваком типу лица. Ово је нешто у шта можете да се обратите ако имате сумње. Ово би дефинитивно дало изјаву и отишло са свим вашим одјећама.

4. Дизајнер златне вермеил носа пин са циркон каменом:

Дизајнер Gold Vermeil Nose Pin with Zircon Stone

Овај дизајнерски носни прстен је пробојни тип и долази с цирконским камењем. Подесива је и доступна у различитим стиловима и дизајном. Ове нозне игле ће увек изгледати добро на носиоцу, без обзира на облик лица.

Види више: Притиском на нозне игле

5. Дизајнер Тиркизна Студ Нос прстен:

Дизајнер Turquoise Stud Nose Ring

Ово је за експерименталне, који воле етничке класичне нозне игле које им дају комплименте све до краја. Избор драгоценог драгог камења у дизајнерским носачима дефинитивно је паметан потез. Овај изглед је популаран у тинејџерима јер многи желе да се истичу у гомили.

6. дизајнер сребрни штап чеп:

Дизајнер Silver Stud Nose Pin

Додир етничке припадности у вашем изгледу дефинитивно ће вам заслужити комплименте и тренутке који привлаче очи. Док разговарамо о дизајнерским нозним затварачима, како можемо оставити сребро иза? Сребрне нозне игле су доста уобичајене и захтевају ових дана, свакако вреди покушати да додате лепоту свом изгледу. Најбоље је за етичку хабање, можете набавити пуно сорти у сребрним носима.

Види више: Магнетни носни прстен

7. Десигнер Вхите Пеарл Носе Пин:

Дизајнер White Pearl Nose Pin

Кладимо се да свака жена воли бисере, зар не? Дизајнерске нозне игле у бисерима су такође у опцији за вас ако желите да изгледате јединствено и не идите на злато или сребро на које можете изабрати. Бисерни изглед ће сигурно додати шарм на лице и супер је стиличан.

8. Дизајнер Голд Студ нос ножица са каменчићи:

Дизајнер Gold Stud Nose Pin with Gemstones

Комбиновање злата са драгим камењем је уобичајено у дизајнерским носачима ових дана. У исто време изгледају супер женствено и класично. Дакле, ако сте љубитељ драгоцених драгуља, можете да одете за ове нозне игле за неку изјаву о стилу.

Види више: Факе Носе Хооп

9. Дизајнер Голд Хооп носни прстен:

Дизајнер Gold Hoop Nose Ring

Хооп наушнице су веома популарне ових дана. Оне су опција за учење међу тинејџеркама и женама. Овај носни прстен ће одговарати свим врстама одјеће - традиционалним и западним. Иди на обруч стиснуте носне прстење да бисте оличили свој изглед.

Пробијање носа и одабир праве носа пин је досадан процес. Без обзира на то, додаци за носа додају велики нагласак и лепоту вашем изгледу. Постоји пуно стилова и сорти које можете изабрати, за свој облик лица и одјеће. Каталогизирали смо 9 различитих типова дизајнерских нозних игала за које можете изабрати.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 71