Blog

Неопходно је стајати косу у складу са густином косе, типом лица и структуром косе. Ако имате густу косу, неће вам одговарати сва фризура. Ово је тешко одлучити било ко осим стручњака за косу и стилиста. Можете их консултовати пре стилинга своје косе и прочитати следеће приједлоге кратких фризура за жене са густом косом.

кратак hairstyles for thick hair

Кратке фризуре за дебелу косу 2017:

Ево листе најновијих кратких фризура за жене дебеле жене у Индији.

1. Инверсе Боб Хаирцут фор Тхицк Хаир:

Кратак Hairstyles for Thick Hair 1

Ова фризура је одличан избор за жену која има дебеле трепавице и воли да их држи кратка. Инверзни Боб би имао дужа ивица на предњој страни, уоквирујући лице и краћу косу позади. Такође обухвата и заоштравање крајева косе према кожи како би се омогућио лакши и лакши изглед.

2. Елегантан Пикие стил са истицањем:

Кратак Hairstyles for Thick Hair 2

Ако вам се допада да вам се густа коса смањи, врло кратко можете одабрати фризуру пиксела са мало тамне боје. То је диван стил за старију жену и жене које желе бити веома безбрижно у вези са њиховом рутинском негом. Пикие фризура погодује жени са дугим или овалним облицима лица више округлог лица.

3. Едги Лаиеред фризура за дебљу косу:

Кратак Hairstyles for Thick Hair 3

Ова фризура може бити избор за било кога да је млада или стара, танка или дебела. Коса ће бити стиснута у слојевима или корацима који ће моћи да смањују волумен косе. Пробај ову фризуру ако хоћете да сакријете округлост лица. Овај рез је добар за жене средње величине.

4. Не тако симетрични Боб Цут:

Кратак Hairstyles for Thick Hair

Асиметрична фризура је добра опција за жену која је способна носити стилску фризуру. Резано је без симетрије и даје изузетно другачији изглед из сваког другог угла. Коса је мало дуже на једној страни него друга. То је модерно и носити га треба бити храбра одлазна особа.

Види више: Кратке фризуре за овалне лице

5. Кратка поп фризура за дебљу косу:

Кратак Hairstyles for Thick Hair 5

Да ли тражиш нешто другачије са косом? Пробајте поп фризуру која је изван кутије са својим љубичастим осветљењем и асиметричном фризуру. Вашу фризуру ће се издвојити у гомили због густог волумена косе, различите текстуре и стила. Од суштинског је значаја да носите фризуру са повјерењем.

6. Елегантни Боб са Бангс:

Кратак Hairstyles for Thick Hair 6

Елегантна боб фризура са Бангс на челу је одлична опција за младе жене које су спремне да кратку косу. Коса ће бити глаткана, а тешке шишмице са симетрију с обрвима. Овај стил наглашава ваше прелепе очи и чини вас младим изгледом.

7. Једна дужина кратка дебела фризура:

Кратак Hairstyles for Thick Hair 7

Ово је занимљиво што можете фризуру правити што је потпуно тупо да вам лепо изгледа. Дебела коса изгледа лепо када је кратка и ивице су тупе. Дуљина косе би била око браде, а ивице би биле исте дужине. Све врсте облика лица ће похвалити ову фризуру.

Види више: Схорт Функи фризуре за жене

8. Ундерцут дебела фризура:

Кратак Hairstyles for Thick Hair 8

Ниједна жена не може играти ову фризуру јер је стајала прилично смело. Ова фризура је могућа само са дебелом волуменом косом. Дио косе је готово обријан, а други део кратке таласасте косе. Ово може бити пажња која тражи фризуру за све.

9. Кратка фризура:

Кратак Hairstyles for Thick Hair 9

Хоћеш ли носити косу као капу? Да, можете га носити ако имате густу меку косу која се може отворити у симетрији за капицу. Боја боје може бити занимљива од беле до црвене боје.

Споменули смо многе кратке фризуре које су ван редовног стила густе косе ове сезоне. Дакле, не чекајте и покушајте.

Види више: Кратки фризура за жене с фином косом

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =