Blog

Столица од беан торбе се дефинише као велика торба за врећу испуњена полиестерским перлама, сушеним пасуљем или било којом супстанцом. Ова столица је мекана, мања столица која се лако окреће према контурама станара. Столице од пасуља су веома популарне јер се сматрају једним од просторних додатака који се младе генерације обично користе за опуштање. Стојеће столице за беан су доступне у различитим облицима, дизајну, узорку и надопуњавању.

Различити типови пасуља:

Хајде да погледамо првих 9 дизајна столица за бебе за децу и одрасле у Индији

1. Кожна бела торбица од белог стола:

беан bag chair

Ова столица од белог зрна је направљена од коже и веома је удобна када седите. Торба је израђена од квалитетне коже и траје дуже време. Како бела боја увек привлачи свако око, ова модерна врста намештаја чини вашу дневну собу атрактивнијом у местима.

2. Цуте Цат Схапе Беан Баг Столице за децу:

Слатко Cat Shape Bean Bag Chair

Овај стол столица за зрно чини ваш дневни боравак жив и атрактивнијим. Столица од беан стола је дизајнирана за слатку мачку и тако изгледа веома привлачна за очи. Стражњи јастуци дизајнирани у облику лица лица пружају већу удобност када седе на столицу.

3. Столица за бебе за бебе:

Мали Bean Bag Chair

Овај тип столица за зрно је савршен за децу или за младе јер су мале величине. Само мали се могу удобно прилагодити овим малим столицама. Подножје торбе је округлог облика, а јастучићна леђа пружа више опуштања када седи. Ове столице за бебу су доступне у многим бојама и слатким облицима за ваше мале.

4. Цуте Беан Баг столица за Теенс:

Слатко Bean Bag Chair for Teens

Овде долазе слатки столови са бешавим врећама за тинејџерску групу. Ове кесе су савршене за њих, јер високе младе могу удобно седети на овим столицама. Ова врста столица за зрно пасуља може се помицати у цијелој кући јер су врло лагане тежине са н чврстим ивицама.

Види више: Гуесс Хандбагс Индиа

5. Персонализована Беан Баг столица:

персонализован bean bag chair

Сада можете да додирнете додирну своју столицу за зрнце тако што ћете на њему урезати своје име. Овај тип столица за зрно изгледа веома импресивно и може се дизајнирати у ниједном облику и образцу који желите. То је сјајна опција за даривање својим вољенима.

6. Фур Беан Баг столица:

Крзно Bean Bag Chair

Ова столица за беан кесе је направљена од крзнених материјала и изгледа веома модерно када се стави у собу. Ова врста столица је веома једноставна за чишћење и може се лако ставити јер су лагани у тежини. Пошто нису тако скупи, можете поседовати што више људи пожелите.

Види више: Фосилне рамене торбе

7. Столица за беан торбу за децу:

Беан Bag Chair for Kids

Овде долази мала столица за врећу за бебе која се лепо гледа за малу децу. Столица је израђена од штампаног материјала, а пуњење је исеченог пуњеног пјенастог стакла, чиме се дјеца сједе у великој мери удобност. Високи мекани јастуци пружају велику подршку деци и ослобађају их.

8. Мала шарена торба за бебу Столица:

Разнобојан Bean Bag Chair

Овај тип столица за зрно изгледа веома светао, живописан и живахан када се ставља у собе. Светле боје које се користе у врећици чине га врло привлачним. Ова врста торбе је доступна у различитим бојама и величинама такође.

Види више: Торба за бицикле

9. Велике столице за одрасле:

Велика Bean Bag Chair

Ова врста столица за пасуљ је врло удобна када седнете или лагате. Пошто је врло величанствена и прилично угодна, неки одрасли или млади преферирају да спавају на њему. Пошто столица од беан кеса је направљена од меког материјала, она не штети вашим леђима и осећате се опуштено и удобно у било којој позицији.

Како се сада опуштају, прилично си тешко због живота. Али гледајући на донекле и атрактивну столицу за беан торбу, препустите се опуштању и смирењу. Столица од беан-а је врло удобна за употребу и једном се може купити може се користити дуже време. Торбе су доступне у различитим величинама и материјалима и можете одабрати један у складу са вашим комфором.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 45