Blog

Себамед је префињена немачка компанија која има своју базу широм света и служи клијентима на међународном нивоу. Оно што је започело као једноставно лековито поремећај коже, полако се испоставило да је лични и здравствени бренд који се развео на нешто више него само да се брине за вашу кожу. Раздвојио је и фокус на производе за негу косе.

Себамед Shampoos In India

Прилагодити људе из свих узраста у све слојеве живота, од бебе до дивљине писта, овај асортиман производа за негу косе, првенствено шампони су фокус нашег артикла за данас. Ефикасни и супер активни, Себамед шампони нису познати само по својој козметичкој вредности, већ и због његовог лијеченог лијечења.

Производи за косу са шампоном за косу у Индији:

1. Себамед Свакодневни шампон:

Себамед Every Day Shampoo

Свакодневни шампон је нежан и благо на кожи главе што вам омогућава да очистите косу док балансира природно окружење у вашој глави, регулише равнотежу вашег главе. Чинећи мекане и освежене косу за косу, овај шампон вам помаже да ојачате архитектуру ваше косе тако што ћете повезати ћелијске структуре заједно.

2. Себамед Анти-Пердух шампон:

Себамед Anti Dandruff Shampoo

Шампон за заштиту од прхља себамед је заштитна нормална до масним шампоном за косу која омогућава бриљантно уклањање перути уз одржавање пХ вредности ваше главе. Нежни процес препознаје Пироцтоне Оламине као састојак за уклањање прстију јер негује косе и смањује видљиве знаке прхљаја.

3. Себамед Репаир шампон:

Себамед Repair Shampoo

Шампон за поправку себамена је шампон чврсте поправне терапије који вам помаже да очистите и заштитите главу док дозволите комплексу за поправку да се споји са структуром косе како би се омогућила руковање косом и оживљавањем од оштећења коришћењем комплекса за поправку на бази поврћа, биополимера и влаге ПЦА и хидролизоване беланчевина.

4. Себамед Анти Роос шампон:

Себамед Anti Roos Shampoo

Још једном анти-роос шампон Себамеда користи Пироцтоне Оламине како би елиминисао остатке прхљаја и супсидијарних честица који такође ослобађа нас од нездравих услова главе, укључујући љуспање, скалирање и свраб.

5. Себамед Анти Хаир лосс шампон:

Себамед Anti Hairloss Shampoo

Себамед препознаје вишак производње себума као један од примарних узрока губитка косе и зато у овом шампону одржавају пХ вредност ваше главе на 5.5 промовисање здравих услова који спречавају вишак складиштења уља, док им патентирани Пироцтоне Оламине уклања перут и повећава циркулација крви.

Види више:  Најбољи Сцхварзкопф шампон

6. Шампон за децу Себамед Баби:

Себамед Baby Children’s Shampoo

Шампон за децу из Себамеда не долази без формула за сузу која омогућава нежно чишћење ваше косе уз добротворне биљне екстракте као што је камилица која је усредсредила грубо заплетену косу.

7. Себамед Анти Дри Ревитализинг шампон:

Себамед Anti Dry Revitalizing Shampoo

Доношење суве грубе косе је ревитализирајући шампон посебно формулисан за космичасту косу која комбинује комплекс пшеничног клица, протеина, аминокиселина, грашка и соје протеина за неговање, влажење и омекшавање косе. Коса ће почети да се осећа благотворно глатко у року од но дана, јер врхунске формуле хидрирају и поново напајају косу сјајном еластичностјо.

Види више:  Руск шампони

8. Себамед Цолор Схампоо Сенситиве:

Себамед Color Shampoo Sensitive

Обојеној коси треба додатна пажња и стога овде имамо специјални комплекс за хидро балансирање који дозвољава измјену и хидратацију длаке тако да се боја не шири или бледи док се косе одвајају на рашчлањене крајеве и сувоће. Формула сјајног сјаја омогућава боју да прошири своју дуготрајност пошто помирује, помијерава и штити ваше обојене трепавице.

9. Себамед масни шампон за косу:

9 најбољих Себамед шампона за све проблеме са косом | Стилес Ат Лифе

Шампон формулисан посебно за масну косу која тежи доле због уља који пије нечистоћу и нечистоће на вашој глави. Шампон за масну косу спречава вишак производње себума одржавајући и контролишући равнотежу вашег власишта док шампон очисти остатке који омогућавају отварање пореова главе коже, омогућавајући их да дишу слободно.

Види више: Низорал шампон

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =