Blog

Прање лице гликолне киселине је најмања хидроксилна киселина. То је безбојно и без мириса, гликолат је сол или естар гликолне киселине. То је есенцијални део сваког прања лица како би се сјај и освјетљала кожа. Гликолна киселина је један од најважнијих састојака за добро прање лица, свака особа жели да добије руку на производу који даје најбоље резултате и такође је најтраженији производ. Гликолна киселина је природни састојак добијен из шећерне трске кроз неке хемијске формуле, помешан је са луксузним прањем лица.

Најбољи производи за прочишћавање гликолне киселине, Индија За 2018:

Ево неких топ 9 брендова за лице гликолне киселине у Индији.

1. Неутрогена гликолна киселина за прање лица:

Неутрогена Glycolic Acid Face Wash

Неутрогена гликолна киселина за лице у Индији је једно од најбољих прања за лице које помаже да смањи мозак и учини кожу сјајом и опере суху кожу чинећи га глатким и здравим.

Употреба: Може се користити једном у једном дану да опере прљавштину.

Цена: 250 ИНР за 100 мл

2. Глобус гликолне киселине за прање лица:

Глобус Glycolic Acid Face Wash

Ово прање глобуса гликолном киселином и салицилна киселина је јединствена формула која се прави искључиво за бубуљице, јер салицилна киселина помаже да се осуше бубуљице и уклоне црвене ознаке.

Употреба: ако имате масну кожу можете га користити два пута дневно иначе једном.

Цена: 100 ИНР за 50 мл

3. Гарниер гликолна киселина за прање лица:

Гарниер Glycolic Acid Face Wash

Гарниер глицолиц ацид прање је високо квалитетно прање лица које помаже у повећању квалитета коже што га чини здравијим и сјајнијим него што је било. Ово прање лица има 3 у 1 формуле у њему. Такође помаже у смањивању црних глава и опере суху кожу.

Употреба: Ово је дневно прање за лице које се може користити једном у току дана.

Цена: 500 ИНР за 100 мл

4. Ахаглов гликолна киселина за прање лица:

Ахаглов Glycolic Acid Face Wash

Ахаглов је медицински препоручена формула која предлаже сваки доктор који се може користити, овај прање гликолне киселине за акне је прање лица које помаже у смањивању бубуљица и црвених ознака на бубуљицама.

Употреба: може се користити једном у току дана и два пута дневно за масну кожу.

Цена: 210 ИНР за 100 гм

5. Цхикиу гликолне киселине за прање лица:

Цхикиу Glycolic Acid Face Wash

Ово је нова компанија која је открила третман акни, показало се да је једно од најбољих гликолних прања за акне и која је формула за брзо и брзо и нежно усмјеравање коже. У малом временском периоду.

Употреба: може се користити једном у два дана јер је то висококвалитетни производ који брзо утиче на кожу. Само мокро ваше лице нанијети и опрати након масаже од 5 мин.

Цена: 1000 ИНР за 250 мл

6. Д'ацне глицолиц Ацид Фаце Васх:

Д'ацне glycolic Acid Face Wash

Д'ацне гликолна киселина за прање лица за акне је формула за масну кожу која смањује уље из лице и осуши бубуљице кроз ово прање, а мозак се смањује, јер се прави само за акне.

Употреба: ово се може користити свакодневно једном дневно за људе који имају проблем са акни, само га оперите прањем као и нормално прање.

Цена: 400 ИНР за 100 мл

Види више: Салицилиц Ацид Фаце Васх Индија

7. Цаудиле глицолиц Фаце Васх:

Цаудиле glycolic Face Wash

Најбоља прања лица гликолне киселине је узрочно прање лица, помаже вам да кожу учините глатким и сувим, а кожу одржава здраву и беспријекорну кожу,

Употреба: може се користити једном у току дана како би ваша кожа била здрава. Само га примените и масирајте 2 мин, а затим га исперите.

Цена: 150 ИНР за 100 мл

8. ММ гликолна киселина за прање лица:

М & Мглицолиц Acid Face Wash

Једна од најбољих прања глицолне киселине је умивање лица ММ помажу вам да се кожа хидрише и обезбеди минерале на кожи која су есенцијална и да обезбеде калцијум тако да кожа постане здрава и природна.

Употреба: може се користити једном у току дана за здраву кожу

Цена: 200 ИНР за 100 мл

Види више: Најбоља пена за прање лица

9. Дерма-Е гликолна киселина за прање лица:

Дерма-Е Glycolic Acid Face Wash

Перило за лице ДЕРМА-Е гликолне киселине у Индији је једно од најбољих прања за лице које има витамин А и друге минерале да имају здраву кожу и беспрекорну кожу.

Употреба: ово се може користити једном дневно да има природну и сјајну кожу.

Цена: 500 ИНР за 100 гм

На тржишту постоји пуно личног перила за гликолну киселину, међу којима можете изабрати било које од оних које желите. Ово помаже да ваша кожа сија, а једна од најбољих је то што помаже у смањивању бубуљица и учинити да ваша кожа буде добро хидрирана.

Види више: Најбоље лице Васх за акне

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 37