Blog

Расхладни прслук је посебна одјећа за нижу или стабилизирану телесну температуру. Они су направљени посебно за људе који раде у врелом окружењу. Обично су мала тежина.

Добродошли љето и пролеће са прслуком за хлађење. Носите га кратким или фармеркама. Девојке могу да га спортују омотницама и шортсама.

Најбоље Lightweight Body Cooling Vests in Fashion 2017

Цоол летњи прслуци за мушкарце и жене:

Ево неколико врста хладних прслука за контролу високе телесне температуре у Индији.

1. Испаравајући расхладни прслук:

Испаравање Cooling Vest

Испаравајући расхладни прслук је јединствена тканина, која ствара одјећу која се ослобађа кроз испаравање како би вас одржала хладно и удобно. Они долазе у бојама попут плаве, жуте, сиве и више.

2. Вентил за фазу замене фазе:

Фаза Change Cooling Vest

Вентилациони прслук за фазу је В-врат са затвореним затварачем. Садржи материјал за промену фазе (ПЦМ) који вас хлади без смрзавања. Они вам помажу да одржите константну температуру. Потпуно је сигурно.

3. Хибридни хладњак:

Хибрид Cooling Vest

Хибридни расхладни прслук има способности испаравања прслука за прслук и замену фазе. Можете изабрати између било ког од њих или обоје, према потребама корисника. Познати су по високој стопи задовољства купаца. Ово је најбољи избор за мушке прслуке у раду.

4. Стандардни хладњак:

Стандард Cooling Vest

Стандардни програм за хлађење је нормалан хладњак. Користи материјал за промену фазе. Стандардно је 4 паковања. Израђен је од дводијелног дизајна који се може носити пружајући удобност носиоцу. Пошто је то два дела, може се уклапати у било коју величину.

Види више: Мушки зимски прслук

5. Тешки расхладни прслук:

Тешко Cooling Vest

Тешки расхладни прслук је сличан другом прслуку за хлађење. Користе се у већини врућих подручја као што су десерт или вруће радно место попут пећи. Спречава топлотни притисак и одржава телесну температуру. Она је нешто тежа од другог хладњака, зато име.

6. Камуфлажни расхладни прслук:

Камуфлажа Cooling Vest

Камуфлажни расхладни прслук је расхладни прслук направљен у маскирним штампаним материјалима. Није тешко. Она ради исту функцију као и код сваког хладњака. Најчешће се користи у трекингу да се сакрије од дивљих животиња.

Види више: Лонг Вест Топс

7. Ватрогасци за војно хлађење:

Војна Cooling Vest

Војни жичасти прслук је расхладни прслук који користе војни личници. Веома је специјализован за рад у топлим дезертним условима или у случају пожара. Имају материјал типа ПЦМ који одржава телесну температуру војника. Није тешко, јер су војници са собом носили тешку муницију, посебно када патролирају овом подручју. Долазе са малим џеповима како би сакрили нож или мали пиштољ.

8. Хиперкевл Цоолинг Вест:

Хиперкевл Cooling Vest

Хиперквил хладњак је патент за хлађење. Они су најбољи хладњаци. Можете га користити док идете на планинарење, трек, вожњу бициклом и дуга вожња бициклом или за било какву напорну активност попут фудбала. Ово су најпожељнији хладњачки прслук. Они долазе у пуно светлих боја, али црно-плави је најпожељнији избор код мушкараца.

Види више: Дуге рукавице

9. Цоол Пацк хладњаче за одрасле:

Хладан Pack Cooling Vest

Цоол хладни прслук је сличан стандардном хладњачком прслуку. Он користи тренутни лед да се охлади. Ови пакети за хлађење имају највећи ефекат хлађења. То може узроковати неугодност за корисника када се лед ствара и постаје вода. Они су традиционални избор.

Расхладни прслук има дугу историју. Раније бисмо везали влажну крпу за удобност, а затим долазили до паковања леда. А сада ово. Постали су веома напредни и иновативни. У њему можете обављати било коју активност. Најбоље је регулисати температуру тела без вештачког хлађења као вентилатор или клима уређај. Они су лагани и лак за ношење. У врелом дану, када не бисте желели да компромитују своје активности без наглашавања свог тела. Затим ће вам бити најбоља опција за хлађење.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =