Blog

Банглес су главни дио сваке жене у њеном животу. Митолошке приче показују важност бангла. Од обичне жене нашој богињи, све су носиле бангле. Банглес нису ограничени на удата жена. Многе младе девојке воле да украду овај стил. Можеш га носити традиционалном одјећом или са својом курта или носити даје индо-западни изглед. Банглес се могу направити од метала, злата, сребра, стакла или дрвета. Чистоћа злата и сребра можда није иста у типовима бангла.

1 gram gold Bangles

Накит за наруквицу од једног грама:

Већина жена носи златне наруквице од 1 грама за свакодневну употребу јер су лагане и издржљиве. Плус, није много скупо за куповину. Постоји много стилова у овоме, овдје смо поделили неке традиционалне накит жутог накита за жене.

1. Ручно израђени Грам Златни Банглес:

Рукотворина 1gm Gold Bangles

Рукотворни предмет је одувек био најпродаванији производ Индије. Ручно израђене златне наруквице израђене су ручно од стране мајстора. Детаљни рад вреди похвалу. Овај деликатан детаљан рад је врло цењен. Може се носити за партије.

2. 1 Грам Росе Голд Банглес:

1гм Rose Gold Bangles

Златно злато је ново розе злато. Ова боја се добија мешањем злата сребром и бакром. Ова невероватна боја увек истиче. 1гм розе златне наруквице су предиван избор за ношење на послу. Оне су лаке тежине због мешавине метала. Не смијете стављати руке у врућу воду или ништа пити када их носите.

3. Једно Грам Голд Банглес у Диамонд:

1гм Gold Bangles in Diamond

Дијамант увек изгледа лепо на жени. Када су направљени бангли са дијамантом, они пазе на свет. Искрица око зглоба изгледа заиста лепа. 1гм златне наруквице у дијаманту обично имају америчке дијаманте, јер су намијењене смањивању цијене.

4. Сингле Оне гм Голд Бангле наруквица:

Једно 1gm Gold Bangle

Многе младе девојке носе само један бљесак. Овај тренд јединствене наруквице је веома познат по радној жени. Имају дизајн у центру. То би могао бити дизајн дијаманта или злата. Ово се може носити са формалним хабањем, па чак и са забавама.

Погледајте више: 8 Грам Голд Банглес дизајна

5. Бридал Банглес у злату од 1 грама:

За Bridal 1gm Gold Bangle

Многе невесте не носе чисто злато на венчању. Они се одлучују за имитацију или накит од 1 грама. То је зато што увек постоји страх од крађе. Бридал 1гм златне наруквице изгледају исто као 24кт златне наруквице. Они су лагани и немојте бити оштри на кожи попут имитације накита.

6. 1 гм Златна Биг Бангле са Гемстоне:

1гм Gold Bangles With Gemstone

Многи од нас верују у хороскоп. Сваки хороскоп има драгуље за сваку ознаку звезде. Намерени су да донесу срећу. Можете га носити у привеску, уши и бангле. 1гм златне наруквице с драгим камењем изгледају веома лепо. Они иду са свим одјећама и имају мало тежине.

Погледајте више: 22Кт златне наруквице

7. Дизајнер 1 гм златне наруквице у квадрату:

1гм Gold Bangles in Square

Уобичајено, бангли долазе у кружном облику. Али ово није увек. Скуаре 1гм златне наруквице имају квадратни облик. Изгледају веома другачије. Овај нови цоол облик иде добро са индо-западним изгледом. Можеш га носити да ради.

8. Соутх Индиан 1 Грам Голд Банглес:

Југ Indian 1gm Gold Bangles

Јужно од Индије познат је по изузетним дизајном у златном накиту. Оне производе велике предмете од малих тежина. Јужни индијски 1гм златни бангли су велики по величини. Они су лагани и сјајни. Савршено је за свадбе и прилике.

Погледајте више: 20 Грам Голд Банглес дизајна

9. 1 Грам Голд Банглес за Дневну Обућу:

1гм Gold Bangles for Daily Use

1гм златне наруквице су намењене свакодневној употреби. Они су паметни и сјајни. Они се не разликују од редовних златних наруквица. Можете радити све своје послове с њима. Нема потребе да се мењате када излазите.

У данашњем скупом свету, куповина златног накита није ништа мање од сна. Због тога су 1гм златни бангли згодни. Они су издржљиви и добри. Они се могу носити свакодневно. Такође долазе у стилове који се могу носити на забавама и свадбама.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 80