Blog

Говорећи о Ранголију, постоји неколико дизајна које су се појавиле до данас. Најбоље су оне које користе 15 тачака. Ако тражите неке цоол пројекте, можете се позвати на следеће параграфе.

1. Бирд Дот Ранголи Дизајн:

15 dots rangoli

Птице су неке од најудобнијих и јединствених створења на свету. Стварање Ранголија који пројектује лепоту ових величанствених врста, која такође користи тачке сигурно ће изгледати супер сјајно. Можете користити светле и веселе боје, као што су жуто и зелено, и нацртати фенсиве обрасце и дизајн у центру како би истакли и нагласили њену лепоту.

2. Једноставно 15 Дот Дизајн:

9 најбољих 15-тачака Ранголи дизајна | Стилес Ат Лифе

Једноставан зелени и ружичасти дизајн од 15 тачака изгледа лепо изгледа. Комбинација боја је врло атрактивна и суптилна. Дизајн и обрасци који су коришћени такође су веома фенси и атрактивни. Овакав дизајн не заузима превише времена и може се радити код куће без помоћи стручњака.

3. Риба 15 Дот Ранголи Дизајн:

9 најбољих 15-тачака Ранголи дизајна | Стилес Ат Лифе

Риболов 15 тачака Ранголи је врло лијепа и умјетничка по изгледу. Цртање четири рибе са фанци цветним обрасцима у бочној и средини изгледа веома јединствено и изванредно. Такође можете додати неколико шарених тачака да нагласите једноставност и лепоту овог дизајна Ранголија. Такође можете направити такмичење за Ранголи.

4. Интрицат 15 Дот Ранголи Дизајн:

9 најбољих 15-тачака Ранголи дизајна | Стилес Ат Лифе

Компликовани дизајн Ранголи од 15 тачака је врло фенси и захтева помоћ професионалца. Имиџ четири велике лотосе и прилично љубичасте цвијеће у непосредној близини је изванредан. Хладни и сложени обрасци у центру изгледају одлично. Овај дизајн је веома привлачан за очи и сигурно вам доноси пуно комплимената.

Види више: Ранголи дизајн без тачака

5. Стилски цветни 15 Дот Ранголи Дизајн:

9 најбољих 15-тачака Ранголи дизајна | Стилес Ат Лифе

Стилски цветни дизајн Ранголи 15 тачака је врло добро дефинисан и обликован. Комбинација боја која се користи је врло лагана, али ипак лепа. Паттерн ранголи може изгледати врло једноставно, али то није једноставно направити. Можете га створити код куће или користити како бисте својим гостима пружили топлу и срдачну добродошлицу. Дизајн је свакако победник.

6. Уметничко 15 Дот Ранголи Дизајн:

9 најбољих 15-тачака Ранголи дизајна | Стилес Ат Лифе

Да бисте нацртали уметнички дизајн Ранголи користећи 15 тачака, све што вам треба је помоћ професионалне, неке боје и иновација. Пошто су цвијеће најпопуларнији обрасци, лако их можете створити. Уверите се да дизајни које креирате изгледају атрактивно и имају посебан значај. Будите сигурни у боју коју користите док додају живот вашим дизајном Ранголи.

Види више: Дизајн углова за Ранголи

7. Касхмири 15 Дот Ранголи Дизајн:

9 најбољих 15-тачака Ранголи дизајна | Стилес Ат Лифе

Дизајн Касхмири Ранголи са 15 тачака најбоље је видети до данас. За ово се користи неколико боја, а изглед је изванредан. Можете користити плаво и наранџасто да попуните боје цвијећа у средини и креирајте лотосе и светло љубичасто цвијеће споља. Користите зелене листове да бисте добили природан изглед.

8. Професионални 15 Дот Ранголи Дизајн:

9 најбољих 15-тачака Ранголи дизајна | Стилес Ат Лифе

Професионални 15 тачки Ранголи дизајн је један од најбољих дизајна које се могу видети. Слика подсећа на оранжне цигле које се суше под сунцем. Можете користити светле боје као што су ружичасте, плаве и зелене, како би изгледало презентивно.

Види више: Кундан Ранголи Дизајн

9. Диамонд 15 Дот Ранголи Дизајн:

9 најбољих 15-тачака Ранголи дизајна | Стилес Ат Лифе

Дијамантски 15 тачки Ранголи дизајн је прилично сличан облику дијаманата. Звијезде зелене боје у средини такође изгледају сјајно и узбудљиво. Овај дизајн, у целини, је веома класичан за изглед и може бити направљен уз помоћ професионалца.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 79