Blog

Дизајн палме је један од најпопуларнијих и најлакше стварати дизајн за вештине ноктију. Када је у питању бесплатна рука за дизајн ноктију, ово је један дизајн који се лако може направити без професионалне руке у уметничкој нокти или добрим рукама у сликању. Палме су веома једноставне за креирање дизајна. Можете у различитим облицима играти различите форме дизајнерске палме силуета на ноктима.

Палм Трее Наил Арт Десигнс:

Ова празнична сезона ако планирате одмор на плажама, а затим испробајте бар неколико палминих дизајна на вашим ноктима. Ево наших првих 9 лепих дизајна палме за нокте:

1. Палм Трее Фрее Ручни дизајн:

Палма tree nail art

Замислите залазак сунца и прекрасно небо постављено љубичастом наранџастом наранцем на даљину. Ако савршено замислите ово, онда можете једноставно креирати дизајн приказан горе. Можете додати и оне златне пешчане плаже у подножју палми с сјајним лаком по избору или слободним глиттерима постављеним у прозирни лак. За ово користите четку за вентилатор.

 2. Стрипес и Палм Трее Наил Арт:

Стрипес and Palm tree nail art

Ова врста вишебојне абстрактне ноктију може се креирати користећи различите боје лакова за нокте у хоризонталном редоследу. Направите неке једноставне пругасте линије за раздвајање са црном стрипером или четкицом за четкицу и црним лаком. Завршите тако што цртате дизајн палме преко дизајна тако направљене. Није улепшан изглед?

Види више: Наил Арт Фловерс Десигнс Бегиннерс

3. Градијент Текстуризовање Палм Трее Наил Арт:

Градијент texturizing palm tree nail art

Испробајте градијент текстујуће ноктију са тамним и светло плавим и неким жутим. Користите сунђер за текстуризовање. Завршите цртањем прекрасне палме на сваки ваш нокат. Користите прозирни лак за печат у тако дизајнираном дизајну.

Види више: Различите дизајне за нокте

4. Цлеар Даи Палм Трее Наил Арт:

Јасно day palm tree nail art

Јасна дневна палма и умјетност за плажу на ноктима могу се створити са неким слободним руком напорним радом. Користите своје алатке за цртање за цртање облака или користите своје зубе за дизајн. Можете користити две нијансе зелене боје и смеђи лак или боју и четкицу за нокте за длаку се ослобађа. Уверите се да палме имају боје, јер је ово данашња сцена коју сликате на ноктима.

Види више: Наил Арт Фруит Десигнс

5. Мулти Цолоред Сунсет Палм Трее Наил Арт дизајн:

9 Најбољи Палм Трее Наил Арт Десигнс | Стилес Ат Лифе

Ово је вишебојни градиент палм трее арт. То можете лако направити различитим бојама за боју и сунђером. Испробајте овај дизајн.

6. Фрее Ханд Сунсет Градиент Дизајн за нокте:

9 Најбољи Палм Трее Наил Арт Десигнс | Стилес Ат Лифе

Градијент текстурираног заласка сунца и палмове ноктију је изузетно створио избор различитих боја које се користе у њему. Не заборавите прозирни лак за ефекат сјаја и сјаја.

Види више: Сунцокрет Наил Арт дизајна

7. Сламе Дотс анд Сунсет Палм Трее Наил Арт:

Слама dots and sunset palm tree nail art

Овај дизајн је мало другачији од осталих јер ћете морати користити матрице и материјале за зрачење за кружне обрасце на ноктима или користити крај сламе и бијелог полирања. Након што је основа исправно створена, извадите палме у црној боји на силуетски ефекат.

8. Једноставно слободно ручно градијентно палмово дрво и птице:

9 Најбољи Палм Трее Наил Арт Десигнс | Стилес Ат Лифе

Умјесто цртања целог палминог дрвета, можете нацртати неке одсечене шарене древесице на вашим ноктима и неким птицама. Дати основну боју у градијенту користећи 2-3 боје и сунђера.

Види више: Наил Арт Стравберриес

9. Бесплатна рука силуета Палм Трее на плажи Дизајн:

9 Најбољи Палм Трее Наил Арт Десигнс | Стилес Ат Лифе

Овакав начин одличног изгледа силхоуетте палме дизајн може се створити за те дане када желите провести летњи одмор на плажи. Ако имате добре руке у цртању и неке основне вештине текстуризовања боје, лако можете створити овакву врсту ноктију.

Да ли сте волели дизајн уметака за нокте на истом нивоу као и ми? Оставите повратне информације испод.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 46