Blog

Кварљива коса може изгледати добро ако се стоји на исправан начин. Одаберите неке лепе фризуре из доле наведеног избора за косу. Ово су најприкладније и пристојне фризуре за жене са коврџавом косом. Одржавање коврџаве косе је теже од равних и морате бити опрезни да се квалитет косе не оштети у процесу стила.

1. Мекани отворени цурлс за једнодневни замах:

Индијанац Hairstyles for Curly Hair 1

Индијске жене уживају у држању својих тресета и то је изузетно лијепа опција за жене са кравама. Они могу држати кљунове мекане, косити косу према једној страни рамена, и пустити коса пасти.

2. Лаиеред Хаир Витх Цурлс:

Индијанац Hairstyles for Curly Hair 2

Још једна добра опција која увијек изгледа фантастично на индијским женама је увијена коса стила у слојевима. Ово не само да повећава волумен косе, већ и осигурава да коса изгледа изузетно модерно. Ова фризура може бити отворена или исечена изнад ушију како би вам понудила неку промјену.

3. Кратак кретен Боб:

Индијанац Hairstyles for Curly Hair 3

Индијска жена која воли кратку косу може такође држати бобну. Ово ће вам омогућити да изгледате паметно и необично. Ово ће одговарати жени која има изузетно коврчаву косу и кратко сечење ће га учинити лакшим. Најинтересантнија ствар коју можете учинити је да га обојите магента црвеном бојом.

Види више:  Најновији индијски фризура за мушкарце

4. Понитаил фризура:

Индијанац Hairstyles for Curly Hair 4

Висок кобасица изгледа елегантно посебно код младих жена. Индијске жене имају пшенични тон коже који је наглашен везаном косом. Шкаре на челу добро изгледају са понизнима и могу бити праћене стилским гуменим тракама и клиповима. Индијске жене су се суочиле са том комплиментом на дугачкој коси везаној у коњски реп.

5. Висока лепиња са коврџавом косом:

Индијанац Hairstyles for Curly Hair 5

Ово је једна од најлепших фризура за жене током вјенчања и индијских фестивала. Изгледају фантастично с њиховим сари и кодом за облачење лехенга. Можете оставити неку предњу браву без пада на образе или имати чврсту покривачу за службени састанак. Сви они изгледају елегантно.

Види више:  Индијска Коса Дос

6. Лонг Цурли Браид:

Индијанац Hairstyles for Curly Hair 6

Плетенице су биле уобичајене фризуре у Индији за жене свих старосних група. Жене са коврџавом косом могу да управљају својим трескама са лепим изгледом који је нагнут на једној страни рамена. Што дуже косу то боље изгледа. Овај стил се може носити различито у различитим приликама.

7. Полувремена цурли фризура:

Индијанац Hairstyles for Curly Hair 7

Ово ће задржати косу и бити на позицији. Може се узети део косе са обе стране и причврстити га. Такође можете направити танку плетиву или бочни део предње длаке пре него што је зграбите тако да даје потпуно другачији изглед на лицу.

8. Пунк цурлс:

Индијанац Hairstyles for Curly Hair 8

Кварљива длака се такође може смањити и задовољити ће индијске жене густом косом. Панк фризура је неуредна и изгледа прилично паметна за жене које желе кратку косу. Изаберите боју косе и покушајте да је правилно одржите за добар доживљај.

9. Цурли Хаир са бочним плетеницама:

Индијанац Hairstyles for Curly Hair 9

Волела би ову фризуру на вашој коврџавој коси. Ово омогућава додавање додатног стила вашем лицу, јер плетеница се приказује само са једне стране, а друга страна има отворене лабаве кравље. Жене које природно имају коврџаву косу могу редовно стајати у овоме. Док су се неке жене, такође, одлучиле уметно кравати косу.

Сада, да имате фер идеју неких занимљивих фризура за коврџаву косу можете одлучити о једном и играти га за пријатељску венчању или вечерњу ноћ. Добар осјећај косе повећава шарм своје личности.

Види више: Индијски плетене фризуре

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 66