Blog

Ранголи је индијска народна умјетност која се састоји из различитих боја. Ове боје су у праху и дизајниране су у прилици. Различите слике, знаци и симболи су нацртани уз помоћ ранголи дизајна и боја. Данас говоримо о дизајну ранголи дана независности који се односи на индијску заставу, 15. август и три боје. Можете направити ове патриотске ранголијске обрасце код куће, канцеларије или било којег јавног места како бисте показали свој патриотизам према Индији.

Изненађујући Дан независности Ранголи Дизајн са сликама:

Овде имамо 9 најбољих Дана независности Ранголи са сликама које су направљене као поклон независној Индији.

1. Дан независности Ранголи дизајн индијске заставе:

независност day rangoli designs

Ранголи на слици изнад су направљени у облику цвета, а латице цвијећа дизајниране су као застава Индије. Величина ранголи је мала, али изгледа веома пристојно јер је уредно направљена. За Асхок Цхакра су коришћена умјетна плава цвијећа и постоји још један цвијет дизајниран у средини.

2. Велики округли дан независности Ранголи Дизајн:

9 Најбољи дан независности Ранголи дизајниран са сликама

Ово је симпатичан дизајн посебног ранголија. Велики круг је направљен са турмеричном жутом бојом и укључује боје индијске заставе у средини. Разлог због тога што у средини није био Асхок Цхакра био је да је застава била окружена нијансама плавих и дизајном од белог на њима. Цијели ранголи се граничи са латицама невена, а затим се исецкао лишће од дрвета.

3. Најбољи дан независности Ранголи Мапа:

9 Најбољи дан независности Ранголи дизајниран са сликама

Правоугаона површина је била раздвојена и подједнако је била подијељена у боје шафрана, беле и зелене. Облик земље је направљен на три боје са браон ранголи а Асхок Цхакра је направљен у средини са плавим и браон. Најбољи дизајн за приказ концепта независности био је отворени кавез и бијели голуб који лети изнад, показујући да је сада ослобођен. Рагголи су додали и дизајте војника, компјутера, абакуса и фабрике.

Види више: Арт Ранголи Портрет Фотографије

4. Облик цвећа Ранголи на Дан независности:

9 Најбољи дан независности Ранголи дизајниран са сликама

Ово је диван патриотски ранголи дизајн и поново је у облику цвета. Зелени доминира дизајном, окруженом црном и златном, а у њему су укључени и дизајни са белим бојама. На средини зелених латица има 6 индијских застава и постоји мали дизајн са црвеним, белим и златним у средини.

5. Хибисцус Фловер Ранголи за Дан независности:

9 Најбољи дан независности Ранголи дизајниран са сликама

Видимо лепе ранголе направљене на 65. независности земље. Ранголи показује дизајн две отворене руке са црвеним и жутим следбеницима хибискуса. Рука држи и дизајна направљеног бојама индијске заставе, а ту су и листови направљени одмах поред ранголија.

6. Једноставни Дан независности Ранголи Дизајн:

9 Најбољи дан независности Ранголи дизајниран са сликама

Боје ранголија изгледају сјајно и шармантно. Постоји дизајн колам ранголи направљен у бијелој боји који је на екстеријеру окружен плавим бојама, зеленим, бијелим и шафраном у унутрашњости. Зелени и шафран имају различите беле боје на њима.

Види више: Божић Ранголи Колам

7. Цитирај Ријеч "Поносан да будеш индијски" Ранголи:

9 Најбољи дан независности Ранголи дизајниран са сликама

Ранголи почиње кругом у средини који је дизајн сунцокрета и обојен је шафраном, бело и зелено за латице. У средини се налази дизајн лептира, а крила су обојена као индијска застава са облицима направљеним контрастним бојама изнутра. "Поносан што је Индијанац", цитиран горе, додаје искру дизајну. Ово је један од најбољих ранголи дизајна за дан независности са Асока чакри и пауновим перјем који су од помоћи за украшавање.

8. Индијска застава на поду мола:

9 Најбољи дан независности Ранголи дизајниран са сликама

Ранголи су направљени у Ампа Скивалк, тржном центру у Ченају. То је уредан и чист дизајн индијске заставе на поду тржног центра. Цео дизајн је постављен на бијелу базу ранголи. Ово је један од предивних дизајна ранголи независности са индијском заставом.

9. Ранголи са различитим бојама за Дан независности:

9 Најбољи дан независности Ранголи дизајниран са сликама

Концепт дизајна је сличан оном који смо видели горе. Постоји кавез дизајниран са птицом која лети високо, а кавез открива индијску заставу која показује да је сада бесплатна. Дизајн ранголи је прекрасно украшен различитим бојама за Дан независности који окружују пренесену поруку.

Види више: Росе Ранголи слике

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 79