Blog

Колката је позната по својој величанственој колонијалној архитектури, уметничким галеријама и културним фестивалима. Бенгали преферирају да примјењују мехенди за сву прилику, када је ријеч о вјенчању цијеле породице ће бити присутне на церемонији Мехнди.

Колката је изложена небројеним културама широм Индије. Мехнди дизајн се наставља са временом и традицијом. Постоје различити обрасци колката мехнди дизајна који ће само очарати.

Најбољи уметници Мехнди у Колкати заједно са адресом:

Ево 9 дизајнера Колката мехнди заједно са њиховом адресом.

1. Мехнди Сезона:

Мехнди Artists In Kolkata

Мехнди сезона је заснована на југу Колкате и позната је по својим персонализованим дизајном. Они су познати по својим најбољим свадбеним мехенди који су најтамније боје и познате су у различитим мехенди дизајном. Они нуде приступачне пакете са првокласним мехнди дизајном за руке.

Адреса: 375 Принце Анвар Схах Роад, 2. спрат, Соутх Цити Малл, Колката -700045.

2. Расхми Џаин - Мехнди Извођач:

Расхми Jain

Расхми Јаин је професионални мехнди уметник у Колката; доноси огромну колекцију познатих мехнди дизајна. Она је почела да учествује у дизајну Мехенди у доби од 12 година. Она може учинити сложене дизајне веома брзо и лијепо. Њено понашање према клијентима је знатно.

Адреса: 52/6 ВИП пут, Близу Великог базара, Фаза 2, Стан бр: 708, Западни Бенгал Колката.

3. Сингх Мехнди Колката:

Сингх Mehndi

Уметник Колката Мехенди доноси најкреативнији дизајн који може изрезати лепе мехендије које савршено одговарају њиховим празничним приликама, било да је то венчаница или било који други ритуал. Имају креативну и јединствену колекцију мехенди дизајна.

Адреса: 149 Расх Бехари авенија, Гариахат, Баллигунге, Колката.

4. Рупосхи Мехнди Десигнс у Колката:

Рупосхи Mehndi Designs

Рупосхи је најбољи мехнди уметник у Колкати; она пружа одличну уметност мехнди за све врсте догађаја. Њен тим је експертирао у традиционалним, модерним и модерним дизајном механди. Има врло креативне мисли према уметности мехнди која може испунити очекивања клијената.

Адреса: 127 Бехала, Колката, Западни Бенгал 700034

5. Маној - Мехнди Извођач:

Маној Mehndi Art

Маној се налази у Фамоус Метрополис Маллу; он је врло страствен и креативан према својој професији као механди дизајнер. Они примењују своје способности као умјетника и сходно томе примјењују дизајне свадбени механди. Његов портфолио је доступан на фацебоок страници.

Адреса: 125 Метрополис зграда, 1. спрат, Хигх Ланд Парк, Цхак Гариа, Панцхасаиар, Колката 700094

6. Схраддха Ојха:

Схраддха Ojha

Схраддха је заправо самозапослени мехнди уметник и радио је са великим бројем познатих и великодушних људи. Има огромну колекцију механди дизајна и може учинити готово све стилове мехнди шаблона и њене оптужбе су врло разумне.

Адреса: Бакул Басанта, Стан број: 6, Рајпур Сонарпур општина, Нарендрапалли, Маха Маиа Талла, Колката 700103

7. Шампа Банерјее Мехенди Арт:

Шампа Banerjee Mehendi Designs

Шампа је високо талентован хена уметник који може пружити широк спектар фантастичних дизајна са изврсном квалитетном природном кеном. Њени егзотички дизајни, савремени обрасци су јединствени и посебни. Њени механди дизајни су изузетно љубазни и професионални.

Адреса: Рахра Базар Калианнагар Буттолла, Кхардах, Колката -700117

8. Јигна Сони - Мехенди Дизајнер:

Јигна Soni

Јигна Сони са сједиштем у Буррабазару, трговачким мјестима Марвари у граду, она је позната мехнди уметница међу заједници Марвари из Колкате. Њена уметничка дела ће бити беспрекорна и тако брза за рад који је био тако украшен и сложен у свом дизајну.

Адреса: Ул. Сир Харирам Гоенка 18, Приземље, Бастала Лане, Буррабазар, Колката 700007

9. Субрато Баник - Мехнди Извођач:

Суброто Banik

Субрато Баник је уметник Топ Мехнди у Колкати и познат по својим обичајним дизајном механдија. Радио је на венчањима, породичним догађајима и слично и увек је својим клијентима импресионирао својим јединственим талентом.

Адреса: 1/79, Рајендра Прасад колонија, Лордс Бакери Море, Толлигунге, Колката 700033

Закључак:

Колката има најлепше девојке у земљи и ти мехнди умјетници у колкати чине их елегантнијим својим модерним и традиционалним дизајном механдија. Све ово су мехенди уметници у Колкати који су изузетно љубазни и професионални што је било прилично значајно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8