Blog

Нокти су одавно имали улогу у побољшању женског изгледа. Полирани, обојени нокти додају сјају до тупих руку, а истовремено интензивирају љепоте свеже рукавих руку. Тренд примене лакова за нокте недавно је еволуирао у финији облик ноктију који се манифестује кроз сјајан приказ стилова и шаблона дизајнираних на ноктима.

Док арт нокта изгледа запањујуће на лажним ноктима, они изгледају једнако заслепљујући на стварним ноктима и долазе у различитим дизајном како би одговарали чак и најмањих ноктију. Када је у питању избор тема за нокте, летњи отисци никада не излазе из моде. Доступне у заслепљујућим бојама и обрасцима, дизајн летњих ноктију је далеко најмодернији. Најтоплије нијансе за лето су небо плаве, светло црвене, светлуцаве наранџасте, вруће жуте, пуше зелене и блиставе ружичасте боје, а бројне друге металне и неонске боје додају на листу за одабир. Нуде нијансе су такодје у ствари јер се могу упарити са било којом бојом за љетни изглед.

Псицхеделиц Суммер Принт:

лето nail art

Ово је цоол, апстрактан дизајн у вртлогу са шареним летњим отисцима. Психоделски дизајн за нокте изгледа елегантно и одлично је погодан за вечеру у диско.

Флорал Суммер дизајн лака ноктију:

9 Цоол и једноставно љето дизајн дизајна за нокте 2018

Останите у моди током летње сезоне са овим сјајним и сензационалним делом ноктију. Величанствено урађен у цветном узорку с сјајним летњим нијансама, овај дизајн је сјајан у лепоти и дефинитивно мора имати за жене и дјевојке.

Погледајте још: Холивудски дизајн за нокте

Неон Суммер Десигн:

9 Цоол и једноставно љето дизајн дизајна за нокте 2018

Неонске боје су дефинитивне трендове на љето и када се наносе на нокте у облику ноктију умјетници иду дуг пут у изради модне изјаве. Дакле, даме се спремају за лажни изглед овог лета са овим спектакуларним дизајном неонског дизајна!

Фруит Наил Арт:

9 Цоол и једноставно љето дизајн дизајна за нокте 2018

У пролеће нема ништа попут приказивања дизајна ноктију направљених од воћа. То је одличан начин приказивања ваших омиљених плодова на савршено нанесеним ноктима. Са овим елегантним приказом летњих плодова на саветима, девојчице треба буквално да буду свесне гризења на ноктима.

Даиси Наил Арт Дизајн:

9 Цоол и једноставно љето дизајн дизајна за нокте 2018

Цвијеће су уникат лепоте у свим уметничким облицима и марамице најлакше су да се креирају када је у питању ноктију. Сва ова конструкција захтева жуту тачку на жељеној површини праћене белим потезима око жутих тачака, а штампање штампе за нокте је добро.

Погледајте још: Лако Наил Арт

Летња плажа Дизајн:

9 Цоол и једноставно љето дизајн дизајна за нокте 2018

Нека ваши ексери на љетном сунцу попијете овај заслепљујући приказ палмића, бикинија и летње топлине који су уметнички створени на ноктима. То је луд, али убедљив комад ноктију дизајниран са очима за моду.

Буттерфли Наил Арт Дизајн:

9 Цоол и једноставно љето дизајн дизајна за нокте 2018

Лептири су најтраженији дизајни у било ком облику каросерије. Њихови изврсни облици и боје представљају поглед на болне очи. Дизајн овог лептирског дизајна завршен је у љетној тематици с сјајним нијансама црвене, наранџасте, плаве, зелене, жуте и љубичасте.

Бригхт анд Цолорфул Арт Наил:

9 Цоол и једноставно љето дизајн дизајна за нокте 2018

Летње пољске нијансе су забавне за рад. У зависности од дизајна, они могу бити светли, смели и смели или слатки, лепи и шармантни. Једноставан, али храбар дизајн обилује светлим и живописним нијансама лета, овај комад ноктију је блистав.

Погледајте још: Лако дизајнирање дизајна зимских ноктију

Жути цвијет Дизајн:

9 Цоол и једноставно љето дизајн дизајна за нокте 2018

Сумере су све о свијетлим бојама и нема ништа попут сјаја и вибрирајућег дизајна ноктију да изазову сензацију. Жене воле да се издвајају, што је врло очигледно из различитих дизајна ноктију дизајнираних. Овај јарко обојени жути цветни дизајн сигурно ће окренути главу. Богат је у дизајну и живе боје, дајући нокте сјајан изглед.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1