Blog

Имитација накита је она која личи на управо златни или дијамантски накит. Дизајнери храмског драгуља су популарно продати, који су направљени од позлаћеног метала обложеног Кунданом, камени камен са бисерима. Овај тип дизајна драгуља долази као дизајн дугих ланаца, огрлица, бендера и минђуша.

Да бисте добили кратку идеју о изузетно дизајнираним храмовима драгуљима дизајна направљеним од позлаћеног метала који се зову и златним драгуљима, овдје је Топ 9 имитација темпле јевел јевел лист.

Најновији и привлачни имитације Храмови накита за жене у моди:

Дозволите да погледамо дизајн накита Темпле Темпле у Тренду.

1. Позлаћени храмски накит Накит огрлица:

Злато Plated Temple jewelry Necklace Set

Једна од најпродаванијих имитација храмских накита је огрлица. Да би постали атрактивнији дизајнерски комбиновани позлаћени дизајн са привјеском храмског драгуља са Кунданом и бисерима. Ова огрлица долази са наушницом која има исти дизајн као и привезак огрлица.

2. Флорал Буд дизајн дуга ланца Инитиатион Храм накит:

Флорал bud design Long chain initiation temple jewelry

Мали цветни пупољци се називају Мотту у Јужној Индији. Ова огрлица дизајнирана огрлица са цвјетним мотивом осмишљеног камена драгуљима драгуља у камену у центру је најчешћи драгуљар који носи младожења на дан брака у јужном дијелу Индије.

3. Позлаћени Хандмаде Антикуе Привезак Храм Накит:

Злато plated Handmade Antique Pendant temple jewelry

Овај дизајн је дизајнирао позлаћену кратку огрлицу која прекрива ланац дизајна с везом позлаћених перлица и привјесак са привјеском од павлака са дизајном камена у облику цвјетне мудре. Овај тип дизајнерских ланаца је најбоље комплиментиран са сарима канцхипурам.

4. Накит Храм Белт Имитације Белт:

Хип belt Imitation temple jewelry

Позлаћени храмски накит од дизајна каишева се обично носи током сваке празничне приче. Пошто је то имитација, цена овог драгуља је приступачна. Средиште појаса има слику Лорд Сарасвати са ланцем злата виси на доњем делу појаса.

5. Пеарл Беадс Антикуе Имитатион Храм Накит Сет:

Пеарл beads Antique imitiation temple jewelry set

Овај јединствени сет имитације храмских накита од бисерних и тачкастих позлаћених перли чини га привлачним када је у комбинацији са етничким сареејем. У центру ланца налази се Лорд Лаксхми слика са бисерним капљицама виси низ привјесак.

6. Огрлица од накита од двогреде позлаћене боје:

Дво-ред gold plated bead temple jewelry Necklace

Два реда позлаћеног ланца израђени су од позлаћених перли са средњовековним накитом накита. Величина привеска је доста велика у односу на ланац, што га чини привлачнијим.

7. Позлаћени храмови храм Бхаратханатиам Сет:

Злато plated temple jewelry Bharathanatiyam Set

Овај Кемп камени накит дизајн који долази постављен огрлица од кошуље, дуга бисерна огрлица са наушницама и комад глава драгуљима. Овај сет носи Бхаратханатиам плесачице након чега је концепт храмског накита заправо постао познат.

8. Кундан-Голд Платед Десигнер Цхокер Сет:

Кундан -Gold plated designer Choker set

Комбинација златних кованица са Кундан камењем је једноставна комбинација. Кокошка има привезак за висење на средини који има слику Лорда приказане у центру окомитог привјеска. Комплет сетова долази са Еаррингом и Тикком.

9. Златни позлаћени храм:

храм jewelry gold plated Kada

Када је дебео комад драгуља који се може направити од злата, дијаманата или било ког драгог драгог камена. Због дебљине када, немогуће је одмах купити. У таквој имитацији ситуације, накит је згодан. Један такав дизајн је кад бангле који спада у категорију темпле јевел. Каде има центар Лорда лицем с бисером и шареним дизајном камена око њега.

Пошто су ови имитацијски храмови од храма направљени од метала, много је издржљивији од оригиналног злата или сребра. Захваљујући свом двосмисленом узорку дизајна чини ове накит дизајн атрактивнијим и шареним. Ова ексклузивна колекција дизајна је сразмерно више од првобитног дизајна златног храма. Ово је фактор због чега су даме данас преусмјерене на сакупљање имитације накита.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =