Blog

Индијске жене имају неке од најбољих одјећа на свијету, а један од њих је традиционални изглед, што значи сарее. А без блузе, сарее се не може традиционално носити. Модни дизајнери се фокусирају на везу на комадима блузе и учинити их стварно атрактивним.

Зелен Blouse Designs

Ако сте нови у овом тренду женске одеће, онда ће вам се свидети. Ако сте упознати са тим, онда ћете га више волети. У овом чланку ћемо разговарати о неким дизајнерима зелених блуза које ће индијске жене носити за прилике, фестивале, догађај итд. Зелено је данас посебно. Зато пазите на привлачне дизајне зелене боје које су разматране у наставку.

Најновија зелена блуза дизајн:

1. Деликатно дизајнирани дизајн:

Зелен blouse designs1

Ако тражите нешто јединствено за ношење, покушајте са овим дизајном блуза. Вероватно је један од најфинијих дизајнера тамо, који се таквим привлачним бојама држи уз цоол моделе. Ако тражите зелене сарее блузе дизајн, онда је ово најбоље од кога ћете доћи.

2. Дизајн задње чипке:

Зелен blouse designs2

Овде имамо нешто што ће делимично изложити леђа на добар начин и показати врло хладан узорак по странама и рукама. Када то забијем на забаву, све очи ће бити на теби. За ово се може тврдити да је једна од најљепших женских зелених блуза дизајна.

3. Зелена блуза са златним везом:

Тхе Golden green Embroidery blouse Design

Ако тражите нешто у индијској категорији блуза, онда је ово највероватније најбоље. Открива прекрасне нијансе заједно са трендовским дизајном. Ово је једна од најбољих ствари које Индијска жена може носити с поносом. Индијски сари за жене никада нису били толико елегантни и ово је ваша златна карта да се попне на сцену и покаже овај стилски комад традиционалне индијске одеће.

Види више: Плаве боје дизајна

4. Свиленкаста блуза без рукава:

Зелен blouse designs4

У случају да тражите неке трендовске зелене блузе за жене, ово је један од најбољих од којих ћете проћи. Приказује јединствени образац плетења уз удобну текстуру. То је танка зелена блуза и стога је намењена младим женама, нарочито.

Види више: Црвена дизајнерска блуза

5. Дизајн јужне индијске блузе:

Зелен blouse designs5

Ово је свеже и право из задње стране бутика. У њему је покривен дизајн који је покривен до врата и скрива груди, грло и читав горњи део леђа укључујући и рамена. Прелепа јужњачка индијска глумица била је забележена уз овај јединствени дизајн зелене боје, а сада можете и добро.

Види више: Златна дизајнерска блуза

6. Вјенчана сезона лимета Зелена блуза:

Зелен blouse designs6

Ако вам је потребна нека трендовска зелена блуза за жене, онда је ово сјајан. То је један од најупечатљивијих дизајна, а жене буквално жуде да ову ствар посвете на своје тело, а затим их спортују с прелепим саре.

7. Флорал Греен Блоусе Дизајн:

Зелен blouse designs7

Ако тражите зелену блузу за ношење ове вјенчане сезоне, онда је ово прилично кул. Играће прекрасан цветни узорак у целом телу и жене ће га волети носити. То је један од најлепших дизајнерских дама блуеса који ћете икада свједочити.

8. Овални повратак који открива зелену блузу:

Овално Back Revealing Green Blouse Design

Испробајте тетоваже у хладном врату са овом огромном зеленом блузом. Госпођа на овој слици лепо се бави овом блузом са својим црвеним Сарее, а сада можете и добро. Само реци својој блузки произвођач спецификације и такодје ћете носити овај одличан комад блузе. Ипак, тетоважа не долази са блузом.

У овом чланку разговарали смо о неким хладним дизајнерима бљесака које би индијске жене носиле приликом догађаја, фестивала, догађаја итд..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4