Blog

У овом чланку данас, ми смо ту да разбијемо уобичајене погрешне закључке о томе како уобичајени влажник увек не тежи кожи. ово се примењује и за суву и масну кожу у којој је уљана кожа природно уља и глистира у року од неколико секунди од примене, а сува кожа једноставно ставља више влажења да би кожа била мекана и топла индиректно узимајући у више слојева уљане хидратације.

Након неког времена кожа почиње да опадне и затамни, што изазива мртву тежину на лицу. Због тога ћемо у овом чланку причати о томе да вам влажно крема или ће вам помоћи да добијете кожу густу, али да вас не отежава. Ова врста се назива безводним хидратантима и дати доле је листа за вас да изаберете из небројених производа.

Популарни хидратантни хидратанти у Индији:

Да погледамо врхунски хидратантни хидратант.

1. Неутрогена Оил Анти Анти Ацне Моистуризер:

уље free moisturizer

Вештачка крема против акни најбоље зна када да контролише и регулише производњу себума ваше коже радом на пореовима који омогућавају да природна уља пролазе. Комплетан са лековима за лечење акни, овај мастни овлаживач не само да задржи кожу мат и полиран, али и истовремено бори се са тешким акни.

2. Неутрогена Висибле Цлеар Оили Фрее Моистуризер:

Уље free moisturizers 2

Ова тестирана дерматологија тестирана на уље без влажења ради на вишку уљарања вашег лица тако што се уље и прљавштина увлаче из џепова испод уља, тежећи на промјену боје коже и неуједначену дебљину коже, обнављајући и оживљавајући кожу до здравије и допуњујуће текстуре.

3. Нивеа за мушкарце Контрола уља:

Уље free moisturizers 3

Мушка текстура коже је свакодневно тежа и тврдоглавија у поређењу са женском, па је зато потребан ригорозан рад да се груба сува кожа претвори у меку и здраву. Настављајући 7 проблема са кожом, овај овлазни контролни овлаживач из Нивеа се бави уклањањем коже и затварањем влаге док се кожа не одржава без уља и свеже.

4. Оригинс Зеро Оил-Оил Фрее Моистуризер:

Уље free moisturizers 4

Уље за уље нуле одржава и регулише производњу уља док хидратизује и хидрира вашу кожу помоћу менте, лаванде и екстракта глицерина. Састина лимунског уља, видела је Палметто и салицилну киселину на кожним ћелијама да би олакшала и ојачала.

5. Очистите и очистите балансирање коже:

Уље free moisturizers 5

Уређај за балансирање коже је сјајан производ за комбиновану кожу са уљним Т-зонама и сувим образима. Овај овлаживач осети и открива уљаност и сувоћу и дјелује у складу с тим и пружа вам довољно храњивих материја док држите кожу мат и без уља.

6. Киехл'С ултра масно уље без гела крема Моистуризер:

Уље free moisturizers 6

База није направљена од уља или креме, већ од чистог гела који олакшава масну до нормалну кожу. ово је унисек производ и није тешко на вашој осјетљивој кожи јер допуњује грубе дијелове на лице док гел базу закључава поре који спречава вишак производње уља. Екстракт краставаца и воћа који је у њему умирују и помирују кожу.

Види више:  Најбољи Боди Моистуризер

7. Стила Схеер обојено уље без уља:

Уље free moisturizers 7

За воду и за знојење са благим наговештавањем нијанси за влажење, Стила вам доноси један од најфинијих производа за негу коже који хидрира и усправља кожу дубоко у себи, наглашавајући тон коже.

Види више:  Водени хидратанти

8. Петар Тхомас Ротх Оил Фрее Моистуризер:

Уље free moisturizers 8

Алое је основни производ који омекшава, помијева и негује кожу, док се про витамин А и Е закључавају у влажности и пружају тренутни ослобађање на суво и љешење коже. База за овај производ је гел, што га чини погодним за чак и мастне до нормалних типова коже.

Види више: Најбољи хидратант у Индији

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3