7 најбољих четкица за обрве | Стилес Ат Лифе

Међу бројним алатима за лепоту који су тренутно доступни, четке за обрве су једна од најважнијих. Ове четке се користе за украшавање обрва и учинити их привлачнијим. На тржишту постоји велики број брандова који ће вам пружити најбоље производе који се сами тврде. Међутим, само их је неколико њих у могућности да нам пруже позитивне резултате. Ево неких од најбољих четкица за обрве од неких од најбољих компанија за лепоту производа на тржишту.

Најновије четке за обрве у Индији:

1. Бобби Бровн четкица за очи:

Обрва Brushes 1

Бобби Бровн је дошао до ове невероватне четкице за обрве која ће својим очима дати посебан додир лепоте. Поново дефинишите своје обрве помоћу ове четке за главу под углом која ће побољшати изглед вашег изгледа. Производ прецизно дефинише и обликује обрве. Поздравите прелепе очи са невероватном четкицом Бобби Бровн Еие Бров Брусх.

2. Анастасиа Беверли Хиллс Брусх3:

Обрва Brushes 2

Најинтересантнија чињеница о овој четки је да је двострана. Четкица је обезбеђена синтетичким влакнима који су одлични за чаршаве обрубљене обрве. Четкица се може користити и са другим обрвним производима. На једном крају налази се четкана четкица која је дизајнирана за пуњење лукова прашином за вучу након наношења еиелинер-а. Четкица је дизајнирана да кориснику обезбеди природан и трајни изглед.

3. Анастасиа Беверли Хиллс Брусх2:

Обрва Brushes 3

Ово је још једна четка за обрве од Анастазије и двострука четка као и претходна. Ова равна четкица за обрве обезбеђена је меканим чичким влакнима и користи се са браон боје обрва за најбоље резултате. Танка дршка ће вам омогућити бољи опријем на овом производу и равномерни дизајн је најбољи за уметничку примјену. Према стилистима, ова четка за обрве се користи са Анастасијом Беверли Хиллс ДИПБРОВН Помаде (браон).

4. Ланцоме четкица за обрве за обрве:

обрва brushes

Ова четка је добро опремљена са обе стране. Четкица ће вам омогућити да га користите на различите начине. Конус спиралне четке намењен је за преобликовање обрва, а други крај за чишћење и мешање. Прецизни врх производа дизајниран је да равномерно распореди боју у обрве. Производ садржи нулте сулфатне елементе и потпуно је безбедан за употребу.

5. Анастасиа Беверли Хиллс Брусх3:

Обрва Brushes 5

Ова четкица је направљена за оне који желе наставити са свакодневним промјеном моде и лепоте света. Четка # 20 из Анастасије је светски производ. Опремљен је потребним алатима потребним за излагање и истицање обрва. Четкица је веома корисна за ношење обрва и чини их природним лепотама. Браон боје ће најбоље радити с овим производом што ће вам обрве изгледати сасвим невероватно.

Види више:  Четкица за сјенило

6. Диво Бровн Брусх:

Обрва Brushes 6

Четка Диво Бровн обрва изгледа добро и одлично ради. На обе стране главе обезбеђена су две различите честице. Урађени од врхунских професионалаца, ова четка ће вам пружити идеални третман за шминкање обрва које сте одувек желели. Поред свега овога, четка за обрве је такође један од најприступачнијих производа у својој категорији.

Види више:  Најбољи четкице за шминкање очију

7. БАСИЦАРЕ обрва и четкица за очи:

Обрва Brushes 7

БАСИЦАРЕ је направио невероватну четку која се може користити за више од једне посебне намене. Производ има за циљ да испуњава корисничке потребе за љепотом у сопственој удобности.

Види више:  Типови четкица за еиелинер

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1