6 Најбољи Спидер Веб Дизајн Наил Арт | Стилес Ат Лифе

6 Најбољи Спидер Веб Дизајн Наил Арт | Стилес Ат Лифе

Спидер Веб Наил Арт Десигнс би учинили да нокти изгледају изузетно занимљивим. Једноставан начин да направите дизајн ноктију ове врсте је да први нацртате нокат боју за базу, на пример црном. Користите другу контрастну боју како би обе боје биле једнако видљиве, као бела. Сада узмите врло танку четку и ставите коси удар преко ноктију. Затим направите још два ударца један лево и десно од првог удара. Направите конвексне полукружнице између удараца и на тај начин попуните читав нокат, што ће савршено учинити да ваша ноктију изгледају као паук.

Беаутифул Спидер Веб дизајн ноктију:

1. Глиттеред Наил Басе за Спидер Наил Арт:

паук web nail art

Да би ваша вештина пајкерске мреже била мало атрактивнија, једноставно бисте могли да користите сјајну боју за нокте, која не би требало да буде веома мрачна. Прво ставите основну боју као сјајну боју за нокте, или ставите, а затим ставите сјајну искривљену ноктију као капут. Затим направите потезе тамније боје и направите конвексне полукругове кроз нокте као и претходни. Да би било јединствено оставити један прст да се другачије обојава и нацрта паук на њему. Прво нацртајте овални облик у сред ноктију а затим направите осам ногу паука, а песнице са ударцима црне четке.

Види више: Наил Арт Хелло Китти дизајн

2. Црвена црна и бијела спидер ноктију Арт:

Црвена Black And White Spider Nail Art

Црвена, црна и бијела су три чаробне боје које се одлично допуњују. Само горњу половину ваших ноктију обојите црвеном као базом и држите другу половину празне, или додајте сјајну нокатну боју или чак и да га обојите бијелим. Затим извуците паукове у црној боји са косим и конвексним обликом и завршили сте с прекрасним дизајном ноктију.

3. Цласси Греи Спидер Веб Наил Арт:

6 Најбољи Спидер Веб Дизајн Наил Арт | Стилес Ат Лифе

Ако желите да добијете неку класичну уметку за нокте за журку, потребно је да нацртате нокте тачно како видите слику у наставку. Узмите сличну сјајну сиву боју за нокте и обојите нокте. Узмите црну четку и ударите нокте из једног угла вашег ноктију и одржите паралелне празнине између њих. Држите један сиво и сјајни сјај, што би му дало јединственост.

4. Спидер Веб Наил Арт на једном прсту:

6 Најбољи Спидер Веб Дизајн Наил Арт | Стилес Ат Лифе

Ако сте уморни са сличним ноктима, пробајте нешто другачије. Само набавите мали део од ивица ваших ноктију обојеног тамно плава или црног, осим једне ноктију за коју бисте желели да вам дају мало додатног значаја. Обликујте нокте у потпуности тамном бојом и оставите остатак какав је. Узмите најтање четкице за умјетничке нокте и нађите паук мрежу преко тог ноктију с сличним ударцима из једног угла и конвексним дизајном како би изгледало као веб. Додајте мало места на крају удараца и завршите.

Види више: Анимал Принт Наил Арт Десигнс

5. Спидер Наил Арт из средине ноктију:

Прво удари две линије и направи В облику са једне стране која би требала бити средина ексера и нацртати двије или три више линија између, према простору и учинити мрежу истакнута полукругом као и обично. Баш као и исечена слика испод.

6 Најбољи Спидер Веб Дизајн Наил Арт | Стилес Ат Лифе

Затим преостале нокте обојити на обе стране тамним сјајном ноктом боје, што чини да изгледа необично. Да бисте додали својој уметности за нокте, дајте јој завршни додир са малим спаркли студом баш као што видите, како би центар паука постао мало истакнутији.

6. Еаси Стицк-он Веб Наил Арт:

Лако Stick-on Web Nail Art

Ненадмашан начин израде веб вештине је само купити наљепнице на вебу (ако су доступни) и паучи и држе их на уредној и чистој бази боје ноктију.

Види више: Зебра Принт Наил Арт Десигнс

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =