Blog

Схрути Хассан кћер познатог јужног индијског глумца Камала Хассана и Сарика је сама индијска глумица, пјевачица и музички композитор. Она је постала позната у читавој земљи након њеног деби у Болливооду у филму "Луцк" насупрот Имран Кхану. Упркос њеним талентима у различитим облицима она је неизбежно лепа млада дама која може очаравати људе својим очима и њеним шармом.

Схрути Hassan Without Makeup

Амазинг Схрути Хассан без шминке Слике:

Овде смо спремни да разговарамо о ретким фотографијама познате јужне индијске младе глумице Схрути Хассан Без шминке.

1. Док Снимање:

Слиједећа слика је стара слика Шрути Хассана када је више била заснована на потписивању и компоновању, а не толико у глуми. Можемо видјети да је она без љепоте, али изгледа лепа јер се родила љепота. Носила је смеђи рукави без рукава и носила скелетна штампана унутрашња ношња. На врату је окружена два ланца, један сребрни ланац и један дужи бронзани ланац са срцем и кружни пендент на крају, чинећи њен изглед модерним. Њена коса је везана на леђима, јер оштрице падају са једне стране.

5 најбољих слика Шрути Хассан без шминке | Стилес Ат Лифе

Прочитајте такође: Кајал Агарвал Витхоут Макеуп Пицс

2. На догађају:

Шрути Хасан топи хиљаду срца својим осмехом. Изгледа тако лепа чак и са најтањи могући слој ружева и нема надокнаде за то. Ова слика је кликнула на догађај и видимо да она носи смеђу, танг џемпер. Њена коса се држи отворена, која се спушта до рамена у резу корака, због чега је видљива њеним рубовима. Вероватно носи црну торбу.

5 најбољих слика Шрути Хассан без шминке | Стилес Ат Лифе

3. Док снимање за филм:

Ова посебна фотографија снимљена је током филма и налази се између драматичне сцене. Њене очи су очаравајуће, јер видимо да је у болу или у нади или у очају. Њене очи изгледају беспомоћне и на тај начин можемо погађати околности које је она требала деловати. Њена коса је збуњена у близини главе, али када пада, лепо су закривљени. Она је права лепота за оне који чак могу да изразе осећања на екрану без икаквих измена.

5 најбољих слика Шрути Хассан без шминке | Стилес Ат Лифе

4. Функи Лоок:

Ова слика је кликнута на неком другом догађају, где видимо лепу дамо је плава тамно плава без рукава са цвијећем одштампаним на њима. Мала је од њеног струка док се врх урезује у облику В, остављајући обе стране мало празне. То чини њену трендовску и случајну додатну опрему коју она носи чини њеном изгледом функи.

Њена десна рука има танке наруквице, ау црном и сребру и на крају један дебљи бљесак. Њена друга рука има црну траку са сребрним штапићима изнад ње, што одговара појасу коју је носила на својим црним фармеркама. Има сребрне прстење у прстима, а њени нокти су обојени црним. Она има исти вратни прибор који смо видели на слици изнад, а њена коса је отворена. Она је висока и поштена и изгледа савршено у ноћи без надокнаде.

5 најбољих слика Шрути Хассан без шминке | Стилес Ат Лифе

Прочитајте такође: Фотографије Саманта Без Шминке

5. Током филма '3':

Ова једноставна девојка у школи била је шутка Схрути Хассан док је пуцала на њен филм 3. Она наводи да чак иу најједноставнијем изгледу девојчице може изгледати лијепо својим шармом и наравно њеним очима. Као типична школска девојка, она има два плата везана са обе стране своје косе, а коса која је подељена од средине чини га истакнуто. Она је у обичној наранџасти Курти са црним дизајном одштампаним на њему. Има усне благо обојене у мароон и има мали бинди на челу само без тешке шминке. Изгледа да је њен израз мало резервисан или уплашен, приказан за филм.

5 најбољих слика Шрути Хассан без шминке | Стилес Ат Лифе

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5