Blog

Алое Вера ефикасно ради на уклањању тврдоглих тамних кругова испод очију. Има и садржај садржаја витамина Е и анти-пигментацију. Има неколико невероватних састојака који могу вратити изгубљену еластичност коже, а такође и отпуштеност која окружује површину очију. Нема сумње да је Алое Вера за тамне кругове под очима стварно добра, а такође је предиван избор да се решите бора.

Најбољи домаћи Алое Вера гели за уклањање тамних кругова испод очију:

Ево неколико ефективних домаћих паковања који користе Алое Вера гел за тамне кругове,

1. Алое Вера са кромпирјевим соком:

Алое Vera with Potato Juice

Како направити:

Дајте чисти Алое Вера гел и мијешајте га сок од кромпира. Сок од кромпира може се направити напрезањем здробљене мешавине кромпира. Ако желите, можете додати мало млека који је опционалан. Добро саставите све састојке.

Како се пријавити:

Очистите лице. Нанесите ову мешавину нежно око очију. Ову смешу можете користити и изнад ваших очију. Дајте нежну масажу и оставите је 15 минута. Када постане сув, можете га опрати топлом водом.

Како се користи:

Овај пакет можете користити у тамним круговима под углом два пута недељно. Пошто је сок од кромпира најефикаснији састојак који се користи за тамне кругове, заједно са Алое Вера гелом, врло добро ради на третману истог.

2. Алое Вера са медом:

Алое Vera with Honey

Како направити:

Узмите једну кашичицу меда са једном кашичицом гела Алое Вера. Добро га мешајте како бисте формирали смешу.

Како се пријавити:

Након чишћења лица, ту течност можете да примените око очију, укључујући и капке. Можете пружити неколико нежних удараца око очију како бисте се опустили. Оставите паковање да седне 15 минута, а затим га темељито исперите.

Како се користи:

Потпуно је ваша опција да можете користити овај пакет сваке ноћи пре него што одете у кревет. Овај Алое Вера гел за круга испод очију добит ће вам бољи резултат у року од 7 дана.

Види више: Домаћи лекови за тамне кругове испод очију

3. Алое Вера са Росе Ватер:

Алое Vera with Rose Water

Како направити:

Узмите једнаку количину Алое Вера гела и ружиног воћа у посуди. Добро га мешајте. Сада је пакет спреман за употребу.

Како се пријавити:

Најбоље је да узмете четку и примените ову течност око очију, укључујући подручје које је сувише тамно. Масирајте континуирано око 15 минута. Онда га можете потпуно опрати.

Како се користи:

Ова мешавина алое вере за тамне кругове под очима може се припремити у огромној количини и може се чувати у контејнеру који треба хладити. Сваки пут када желите да будете опуштени, можете користити ову течност око очију да бисте пружили нежну масажу. После 6-7 седница, осећате разлику. Тих кругова испод очију ће нестати.

4. Алое Вера са лимуновим соком:

Алое Vera with Lemon Juice

Како направити:

Узмите једну кашичицу пуна алое вера гела и мијешајте је са неколико капи чистог лимуновог сокова.

Како се пријавити:

Можете користити четку за наношење те течности лимуновог сокова и Алое Вера гела да уклоните тамне кругове око очију. И можете користити прсте за давање нежних удараца 10 минута. Уверите се да ова течност не улази у очи, што може довести до иритације.

Како се користи:

Лимун је најефикаснији начин за превазилажење било каквих мрачних проблема пигментације коже. А за тамне кругове испод очију даје брз резултат. Алое Вера за тамне кругове ради у најбољем случају да обезбеди меку, глатку и освијетљену кожу.

Види више: Како уклонити тамне кругове

5. Алое Вера са витамином Е:

Алое Vera with Vitamin E

Како направити:

Добијате капсуле витамина Е са тржишта и искористите је. Узми једну капсулу и пробуди је. Ставите цео садржај у 2 кашичице пуне Алое Вера гела. Добро саставите састојке.

Како се пријавити:

Дајте ову течност у памучну куглу и употребите је за ширење око површине која покрива очи. Можете пружити нежну масажу прстима и оставити пакет сухом 15 минута. А онда га можете опрати.

Како се користи:

Витамин Е је витални састојак који врло добро функционише у уклањању мрачног проблема пигментације на кожи. Користите ову мешавину Алое Вера гела за очи испод тамних кругова око очију, два пута или три пута недељно. Можете видети боље резултате у року од две недеље.

Алое Вера гел је добар за тамне кругове заједно са различитим производима као што је сок од кромпира, сок од лимуна и чак ружа. Можете одабрати одговарајући избор мешавине Алое Вера за круга испод очију одабиром према типу коже.

Види више: Како уклонити тамне кругове за 5 дана

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =