Blog

Жене више воле дизајнерску блузу и зато ћемо у овом чланку разговарати о неким чудесним дизајнерским блузама и дизајну. Ове блузе могу бити различитих врста. Можда су дугачак, високи врат, пун рукав, рукавица итд. Иако су сви различити, сви успевају да импресионирају готово све жене тамо.

Дизајнерске блузе понекад се могу играти са обичним сарима и могу изгледати сјајно. То је љепота дизајнерских блуза и кад једном добијете руку, нећете желети да носите нешто друго. Ако тражите дизајнерске блузе са великим дизајном врата, онда ће овај чланак бити савршен за вас.

Contents

Дизајнерске блузе дизајнери:

Ево топ 39 дизајнерских блуза дизајна које ћете дефинитивно желети за спорт.

1. Дизајнерска блуза Дизајнер:

35+ Дизајнерски дизајн, идеје и шаблони дизајнирајуће блузе Стилес Ат Лифе

Ако тражите дизајнерску блузу слику, онда је ово један од најпопуларнијих. У позадини је спорт заиста атрактиван, а цела блуза изгледа да одговара и носи исту вибрацију током дизајна. Блуза ће бити једна од најлепших свадбени блузе свих времена. Чак и ако нисте млада, и даље ћете бити у могућности да проповедате љепоту ове блузе једноставним атрактивним гостом.

2. Најновија Бридал Цоллецтион Десигнер блуза:

Дизајнер blouse designs2

У случају да вам је потребан неки дизајнерски блуз слике, овде је врло добар. Ова посебна слика открива атрактивну и јединствену лепоту ове блузе. Чини се да је неко сликао на платну. Цветни додаци и дизајн задње чипке чине да блуза изгледа изузетно привлачна. Ако сте вољни да играте овај дизајн на вјенчању, онда сте једна сретна и паметна жена. Блуза ће бити погодна за спорт са обичном сарее или чак са атрактивним фанци дизајнером сарее.

3. Дизајн бленд дизајна и груди:

Дизајнер Blouse Designs 3

Ова блуза има неке добре и модерне дизајне на дијелу груди и на врату. Блуза је вероватно једна од најљепших изгледа индијске одеће свих времена. Образац на рукавима је стварно атрактиван, а црвени узорак који се ради на дијелу груди вриједи споменути. Заправо, основна боја дела груди је црвена. Дизајн је готово златне боје. Без сумње, овај дизајн може се рећи да је један од најфинијих дизајнерских дизајна блуза свих времена.

4. Златна рука дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs4

Ако тражите добру дизајнерску блузу, онда ће ово бити прилично добар избор. То је један од најпожељнијих дизајнера дизајнера / дизајнера блуза. Злато узорак позади, заједно са чипкастим дизајном, врло је атрактиван, а чипка такође долази са неким додатцима који улепшавају читав дизајн. Уколико желите истовремено да играте нешто модерно и традиционално стару школу, онда је ова блуза вероватно савршена индијска одећа за вас.

5. Црвена мајица са дизајнерским вратима:

Дизајнер blouse designs5

Ако сте заљубљени у црвену, онда се може рећи да је то једна од најљепших блуза свих времена. Атрактиван узорак на овој блузи чини га другачијим од осталих и даје сјајан сјај.

6. Свечани дизајн на дизајнерској блузи:

Дизајнер blouse designs6

Ова блуза ће бити савршена за свечаности, а светлуцави узорак на вратном дијелу ове блузе чини га погодним за спорт на скоро свим странкама и породичним догађајима. Руке су такође врло украшене и због своје привлачности, овај конкретни део блуза може се тврдити да је један од најбољих модела модних дизајнера свих времена.

7. Предња и бочна слика партијске дизајнерске блузе:

Дизајнер blouse designs7

Ако ћете ићи на журку, онда ће ова блуза бити савршена за вас. Долази са привлачним шаблоном учињеним на леђима и предњем делу блузе и то је главна атракција овог дизајнера Индијске женске одеће.

8. Мултицолор Дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs8

Овдје можемо видети веома лијепу блузу која у предњем дијелу има више боја, а на задњем дијелу спорта је једноставна обрада чипке. Бљесак ће ићи руку под руку са обичном сареом. Намијењен је само за ту сврху.

9. Црна Удобна Дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs9

Ова блуза треба носити само црним сарее, а боја и материјал блузе ће бити врло изражен са обичним.

10. Блоусе за дизајн златне привлачне шаре:

Дизајнер blouse designs10

Ова посебна златна блуза долази са невероватним образцем на предњем дијелу. На задњој страни блузе такође је иста привлачна шема и за истовремено је тако удобно, ово је једна од најбољих нових блуза дизајнера који сада долазе на тржиште.

11. Црвени традиционални изглед блуза Дизајн:

Дизајнер blouse designs11

Ово је једна од најбољих старих блуза у школи, коју жена може носити у 2к17. Блуза долази са мјешавином боја и чипком у позадини, а дизајн без рукава чини га угодним за ношење и стога се може носити током љетних времена у Индији.

12. Дизајнерска блуза за свечаности:

Дизајнер blouse designs12

Ове блузе погодне су за обичне сарее. Узорак на задњој и рукавима је вероватно примарна атрактивна карактеристика ове блузе.

13. Брауна дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs13

Ова смеђа дизајнерска блуза има златни додир и биће погодна за све жене које припадају свим старосним групама.

14. Сребрна дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs14

Ако вам је потребна дизајнерска блуза која ће бити погодна за сјајне сарее, онда је ово један од најфинијих модних индијских одјевних предмета за жене тамо.

15. Блажа дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs15

Ова конкретна блуза дизајнера врата је вредна помена. Приказује веома лепу слику широм блузе, а дизајн врата чини га посебно атрактивним.

16. Жута дизајнерска блуза Дизајн:

Дизајнер blouse designs16

У случају да тражите неке одличне дизајнерске блузе дизајне, онда се ово може испоставити као одличан вид за вас. Жути шаблон који се ради на њему одушевљава свачије умове и може се носити са скоро свим сјајним сареним сељама које вам се свиђа.

17. Једноставна индијска дизајнерска блуза Дизајн:

Дизајнер blouse designs17

Ова посебна дизајнерска блуза има врло добар изглед црне шаре на средњем дијелу до задњег дела блузе. Биће погодно за црне просте сарее. Ово су оне посебно дизајнерске блузе које треба носити с једноставним сарима како би их изгледале привлачније него што је икада могло с једноставним блузом.

18. Жута дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs18

Ово је врло јединствена блуза дизајнера која долази са одличним узорком на задњој страни. Играју веома лепу шему и цела блуза одговара дизајну који је направио рукаве. Паметан дизајн на рукавима је вероватно једна од најбољих ствари уведених у ову блузу која га чини привлачним.

19. Блоусе Дизајнер златне рукавице:

Дизајнер blouse designs19

Овде имамо веома слатку дизајнерску блузу која је направљена с једноставним мислима на уму, да се она мора користити као блуза журки и посебно носити тинејџери и младе жене. Ремење или додатци имају другачији дизајн од остатка блузе и може се играти са дизајнером, као и сарее.

20. Црвена кратка дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs20

Чини се да многе жене траже ове блузе као кратке блузе. Како год их зовете, сигурно не можете избјећи једну чињеницу да су врло привлачни. Ова посебна блуза долази са привлачним шаблоном учињеним на средњем делу и на остатку тела. Дијелови груди имају другачији дизајн у односу на преостали дио блузе. Укупно, блуза има једну од најбољих шаблона блуза дизајнера и надамо се да ће свака жена тамо волети.

21. Флорал Дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs21

Ова блуза ће бити попут остварења сна за многе жене тамо. Бљескалица долази са веома пажљивим дизајном у блузу. Цветни дизајн на блузу испуњен је великим бројем боја и ова посебна карактеристика чини је једном од најљепших боја у боји. Једна од најбољих ствари око ове блузе је то што се може играти у скоро свим годишњим добима и читав образац ове индијске женске одеће изгледа прилично угодно за ношење током скоро свих годишњих доба.

22. Шарена дизајнерска блуза за странке:

Дизајнер blouse designs22

Овде имамо другу блузу која изгледа баш лепо и која опет репродукује бројне боје. Ове боје чини цео материјал изгледом за ношење и жене ће бити импресиониране гледањем дизајна на прво место. Дизајн укључује и неке светлеће и светлуцаве материјале прикачене на њега, а за блузу се може тврдити да је један од најљепших шаблона за дизајнерске блузе које можете икада тражити.

23. Уметничка индијска блуза Дизајн:

Дизајнер blouse designs23

Ово је једна од најљепших блуза која се таквим умјетничким узорцима бави. Уметнички дизајн је направљен коришћењем неких атрактивних боја. Блуза изгледа исто као и она о којој се говори у тачки број 21, али потпуно другачија боја. Блузу се прилично лако може носити на венчању и другим празничним приликама.

24. Одлична блуза дизајнера:

Дизајнер blouse designs24

Ово је једна од најлепших блуза које девојке дефинитивно желе да се баве спортом. Биће погодније за дјевојчице узраста између 18-30 умјесто зрелих жена. Изгледа да је анђео направио ову блузу и оставио је за оног вредног. Ако желите да носите индијски поглед на датум, онда шта би могло бити боље од ове блузе?

25. Дизајнерска блуза са дизајнираним вратним дизајном:

Дизајнер blouse designs25

Ово је једна од најситнијих блуза свих времена која долазе са оваквим дизајном. Узорци који су направљени тако је привлачан да ће се неко заљубити у њега. Патуља на задњој чипки на њему је прилично лепа и заљубићете се у ово, када то први пут видите. Дизајн је толико атрактиван да скоро свака девојка жели да га спорти.

Види више: Дизајнер Сарее Блоусе Паттернс

26. Привлачна блуза са украсним украсним вратом:

Дизајнер blouse designs26

Ово је вероватно један од најбољих дизајна рамена и врата који сте видели у одређеној блузи, зар не? Она носи стварно диван метални дизајн боје на раменима и то је главна атракција овог изгледа. Ова блуза ће изгледати прилично привлачна с обичном сарее, а такође и са фенсиром.

27. Дуга рукава Дизајнерска блуза:

Дизајнер blouse designs27

Ово је једна од најлепших блуза на тржишту управо сада када долази са тако дивним дизајном на рукавима. Руке и дуги врат су вероватно једна од најбољих атрактивних карактеристика ове блузе.

Види више: Дизајнерска блуза Паттернс за вратни врат

28. Ред Овал Бацк Опенинг Блоусе:

Дизајнер blouse designs28

Задња страна блузе нуди један од најбољих уметничких погледа ручно израђене лепоте. То је једна од најбољих традиционалних индијских блуза за сареес и лепота ће привући жене према овој блузи и убедит ће их да га носе.

29. Најновија блуза дизајнера:

Дизајнер blouse designs29

Ако желите да наставите са трендом, онда ће ово бити један од најбољих сарадника у стилу који можете сарађивати с саријима. Стражњи део као предњи део узбудљивог златног тачкака. Међутим, рукаве имају различит образац на рукавима. Материјал платна је другачији на том делу.

30. Традиционална јужно индијска блуза:

Дизајнер blouse designs30

Дизајн овог блуза је сличан великом броју јужних индијских блуза дизајна и дизајн је довољно атрактиван да импресионира готово сваког сарајевског љубавника.

31. Пинк Дизајнерска блуза:

Тхе Pink Designer Blouse

Ова блуза изгледа потпуно привлачна. На њему се испоручују зрцалне додаци на предњој страни заједно са неким искривљеним материјалима причвршћеним на истој бази. Блуза ће бити погодна за сарее који долази са лаганом и трезвеном бојом. Ако тражите нешто стилско, али и традиционално, онда ће ово бити најбоља блуза дизајнера са одличним дизајном врата. Дизајн врата је најважнија атракција, када је у питању дизајнерска блуза и заснована на томе, иако је ово један од најбољих дизајнерских дизајна за блузе.

32. Вјенчање Церемонија блоусе Врат Дизајн:

Тхе Wedding Ceremony Blouse Neck Design

Тражите нешто стилско и јединствено ову сезону венчања? Па, ово је један од најфинијих делова индијске традиционалне лепоте. Основна боја је црвена која изгледа свето и уз то постоје и цвјетови на врату, леђима и рукавима. Само погледајте то и нећете имати довољно речи да бисте ценили љепоту ове блузе дизајнера. Носите га са нечим што долази са млечном бијелом или сивом бојом, јер само тада љепота блузе неће се мијешати с сари и људи ће моћи да ценијо његову љепоту.

33. Десигнер Флорал Блоусе Дизајн:

Тхе Designer Floral Blouse Design

Погледајте врат од ове блузе и бићете запањени. Хрбет и врат блузе је толико сјајан да ће људима то бити стварно кул. Шарен за траку чини да изгледа модерно. Уз све то, блуза показује традиционални цветни образац, за коју изгледа да су жене из Индије обожавале. Пошто стварате нешто Индијског, требало би да имате у виду вредности и баштину богате културе. И ова блуза је савршена из тог сценарија јер приказује стил заједно са културом (цвјетни дизајн). Жене ће желети да га носе само узимајући узор на врату дизајнерске блузе.

34. Бела мајица:

Тхе Back Oval Opening Designer Blouse

Будући да је дизајнер нова вест дана ових дана, требали бисте бити сигурни да не показујете ништа осим најбољег. Ова блуза која је отворена овалом је једна од најбољих када су у питању дизајнерске блузе. На врату блузе на белом платну налази се бијеле очи, а за све праве узроке, ова конкретна блуза дизајнера тренутно може бити најбоља у овој категорији.

35. Одлична дизајнерска блуза врата са натписима:

Тхе Adorable Designer Blouse Neck Design with Back Attachments

Ово је један од најљепших на листи, али као и претходни, то је јединствено. Буза има одличан вез везан на врату. Руке су такође добро украшене, а задњи део блузе има изузетне додатке. Ово је вероватно једна од најљепших блуза икада и показује невероватан образац кроз тело што га чини јединственим.

36. Дизајн врата црне боје:

Тхе Black Blouse Neck Design

Ово је вероватно један од најлепших дизајна врата црне боје које ћете икада проћи. Дизајн је заиста привлачан и вероватно ће сви то волети.

37. Дизајн жутог блуза:

Тхе Yellow Blouse Neck Design

Тражите ексклузиван дизајн врата блуза? Ево нешто што ће вам одушевити. Она има одличан узорак, а чипка позади чини га привлачнијом.

38. Дизајн златне боје са флоралним вратима:

Тхе Golden Floral Blouse Neck Design

Постоји предиван дизајн на врату и остатку тела. Ово је без сумње једна од најлепших блуза који се налази испод категорије врата.

39. Дизајн боје са шареним вратима:

35+ Дизајнерски дизајн, идеје и шаблони дизајнирајуће блузе Стилес Ат Лифе

Ако тражите шарени дизајн блуза, онда је ово прилично добар који долази са очаравајућим обрасцима који се раде на њему.

У овом чланку се осјећате колико је дубоко дизајнерски изглед уграђен у наш модни начин живота. Дизајнерска блуза без сумње даје одличан изглед чак и најистакнутијим сариима. Идеја је одабрати најбоље и пробати их данас!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 90