Blog

Перзијска имена беба су прилично јединствена и различита од оних које чујете генерално. Неки су прилично фасцинантни. Док су неке тешко цртати. У овом чланку ћемо разматрати неке од најбољих перзијских имена свих времена, стога наставити да се подешавамо.

персиан baby names

Перзијска имена за бебе и дјевојчице:

Доње информације пружају неке од 19 најбољих персиан имена за бебе са великим значењима као што следи.

Персиан Гирл Намес:

1. Арезоо:

Ово је име за перзијску бебу и има прелепо значење, које је "жудило". Одређено дете је само онај ко ће бити погодан да буде именован на овај начин.

2. Бахар:

Ово је још једно велико име за дечаке. Перзијска дјевојчица ће бити стварно атрактивна када изговара гласно своје име као Бахар, што значи годишње доба пролећа. Ако сте вољни да именујете своје дијете са једним од најљепших имена перзијских дјевојчица тамо, онда је ово добар за вас.

3. Еаласаид:

Значење овог имена је "обећање Бога". Име је тако лепо да ће неко пасти за девојчицу са овим именом. Ако тражите добро име за вашу лепу перзијску бебу, то ће бити савршено за вас.

4. Еартха:

Еартха значи "од земље". Ово је добро име за женске перзијске бебе и сматра се једним од најкориснијих и за девојке. Прелепа је и смисао чини прилично једноставан и фенси истовремено.

5. Еарлене:

Ово је прелепо име за женске перзијске бебе. Име подразумева "племениту жену" и за тако лепо значење може се рећи да је једно од најбољих имена за све децу тамо. Ако тражите нешто што звучи потпуно невероватно, онда би ово могло бити исправно за ваше дијете.

6. Табби:

То је име за прелепу перзијску бебу. Значење имена Табби је "као газела". Ако тражите нешто потпуно задивљујуће, онда се за ово може рећи да је један од најбољих за вас.

Види више: Спанисх Баби Гирл имена

7. Ваиола:

Ово је име за перзијске дјевојчице. Име је сасвим класично, али је и даље у значајној мери. Име значи вијолични цвет. Значење је сасвим јасно да је ово име погодно за женско перзијско дете.

8. Иа:

Име се састоји од две слова и прилично је слатко. То је једно од најбољих перзијских најкраћих имена за девојчице и има и лепо значење. Име значи "грациозно" и за тако велико значење може се рећи да је једно од најбољих перзијских имена за девојчице икада.

9. Иаффа:

Најзад, али не и најмање, значење овог имена је "прекрасно", а за карактеристике као што је изврсно изговорење, лепо значење и сл. Може се сматрати за једну од најбољих перзијских бебица имена свих времена.

Персиан Бои Намес:

10. Алборз:

Ово се сматра најбољим перзијским именима бебе за мале храбре војнике. Име је за мушке бебе и има прелепо значење. Алборз значи "највиши". Ово је дефинитивно једно од најфинијих имена за персијанце дечака тамо.

11. Арасх:

Ово је још једно добро име за перзијске бебе. Име је прилично слатко, али значење је прилично зрело. Араш значи "сјајна стрелица". То значи да ће оштро дете бити праведни носилац овог имена. То је такође једна од најкориснијих перзијских беба имена свих времена.

12. Бахадур:

Бахадур значи "храбар". Име је добро и биће погодно за све момке који су храбри. Име ће аутоматски утицати на дете да буде храбар када одрасте. Сматра се да је једно од најбољих имена за перзијске бебе.

Види више: Холандски имена за дечаке

13. Еарнест:

Значење имена Еарнест је "озбиљно умишљено". Име ће бити погодно за дечака који има напорне радне знакове од веома мале године.

14. Еанраиг:

Значење имена Еанраиг је "владавина куће". Име је прилично фасцинантно за родитеље који су размишљали о именовању свог дјетета на овај начин. То је сасвим класично и звучи зачуђујуће добро.

15. Еагле:

Ово име је за перзијске дјечаке дечаке и вероватно је једно од најбољих имена за импресионирање свих жена тамо. Име је тако фасцинантно да ће скоро свима то допасти.

16. Ерадиц:

Ако је ваш перзијски бебац рођен у богатој породици, онда ће то име бити прикладно за њега. Ерадик значи "богати монарх и име звучи тако добро до ушију да ће сваки отац и мајка бити вољни да именују свог дечака на овај начин.

17. Еарл:

Име звучи Американац. То значи "познати ратник". То је једно од најфасцинантнијих имена за перзијске дјечаке дечаке и учинит ће момка аутоматски атрактивним.

18. Иале:

Ово је име за перзијске дечаке и то значи "са падина". Ако тражите јединствено име за давање перзијског дечака, онда би ово могло бити бог за вас. Име је нешто што може помоћи у изградњи карактера.

Види више: Бразилско име беба

19. Ваде:

Овај звучи као америчко име и још једно добро име за перзијске бебе који долазе са дивним значењем. Ваде значи "из близине форд" и за сличан и фенси изговор, може се тврдити да је један од најбољих перзијских имена беба икада.

Извори слике: 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 88