Blog

У овом свету врхунске инспекције, чак и најлепше и истините испитују се. Популарни амерички модел као што је Гиги Хадид такође мора показати неке доказе о њеној стварној лепоти да би доказао да ли је заиста лепа или не. Према већини људи, ови модели нису ништа друго до пластична лутка која је необично украшена шминком. Али има још много тога. Људи нису свесни њихове природне или стварне лепоте и због тога је време, Гиги открива неке од својих најбољих изгледа лица, где она нема шминку. Топ10 Гиги Хадид без шминке слике су како слиједи.

Гиги Хадид без шминке са сликама:

1. Слава телевизије:

Гиги Hadid without makeup

Поред тога што је модел, Гиги је и прилично позната телевизијска личност и због тога она мора задржати прекрасан изглед скоро стално. То захтева одржавање и не мешајте то са шминком. То значи држати корак са природним изгледом и одржати то са здравим животним стилом. Ово је најбољи Гиги Хадид без слике шминке коју гледате, што је било кликнуто док је дивна дама била на брзом ходању на прометним градским улицама.

2. Холливоод Беаути:

Гиги Hadid without makeup 2

Ако тражите неку добру Гиги Хадид слику без шминке, онда би то могло бити погодно. Један је од најбољих у овој категорији и укључује љепотиво лице младог модног модела. Слика је била кликнута на догађају, где је амерички модел спортирао њен случајни осећај одеће заједно са својим природним лицем.

3. Та одећа, Иако!

Гиги Hadid without makeup 3

Ово је једна од најбољих знаменитости Гигијиног природног лица. Овде, она носи чврсту кожну јакну заједно са танким тренерима, који улепшавају њену привлачну личност. Не можеш само извадити очи са ње. Увек украде емисију.

4. Обучени као лутка:

ЕКСКЛУЗИВНО: Makeup-free Gigi Hadid seen with some major bedhead, kissing Joe Jonas goodbye as she leaves his house in Los Angeles

Гиги изгледа као стварна лутка и људи јој плаћају тај посебан додатак углавном због свог природног лица. Она је једна од најлепших девојака њеног узраста и она може лако учинити нешто добро на њој, јер је надарена таквом позитивном вибрацијом и уродјеном атракцијом. Слика је кликнута, док је отишла из куће Јое Јонаса.

5. Одлазак у стил:

Гиги Hadid without makeup 5

Иако она изгледа фантастично на овој слици, на њеном лицу нема наговештаја лепоте производа. Ово је најбоље што жена може да изгледа и изгледа добро чак и када она свира своје потпуно лице. Ово је вероватно једна од најгледанијих слика безмадежног америчког модела, за који ћете вероватно проћи, као и икада.

Види више: Халле Берри Пицтурес Но Макеуп

6. Схов Стоппер:

Гиги Hadid without makeup 6

Чувени амерички модел изгледао је стварно добар, када је приказивала потпуно истинско лице док је напустила кафић. Као и увек, изгледала је сасвим модерно, а лице јој је спортовало аутентичан изглед, то јест без шминке. Коса јој је бескрајно пала на лице и свуда се могла рећи, изгледала је једноставно атрактивна.

7. Жена у црном:

Гиги Hadid without makeup 7

Б представља две најбоље ствари, лепоту и црну боју. Гиги Хадид је изгледала дивно тог дана, када је приказивала свој предиван изглед заједно са својим црним одјећом. Без трага шминке на њеном лицу, Гиги је играла своје лице и импресионирала све људе на том месту.

8. Поморска експозиција:

Гиги Hadid without makeup 8

Гиги Хадид је примећен у Лос Анђелесу. Носила је оне стилске кратке кошуље које откривају поморски део и учинити да жена изгледа изузетно привлачна. Може се рећи да је ово један од најбољих изгледа за жену која жели да јој стоји природно лице без икаквог шминкања на њој.

9. Ручак Датум:

Јое Jonas and Gigi Hadid Have Lunch in Beverly Hills

Гиги је отишла на ручак са својим дечком Јое Јонасом. Она је играла заиста хладнокрвно одело заједно са својим јога панталонама. Она је гледала своју мачку, док је ходала улицама и једноставно изгледала привлачна. За ову жену се може рећи да је једна од најлепших жена ове године и да је модел, она мора да одржи своју природну лепоту. Не рачуна на производе врхунске козметике.

10. Пост-сесије сесија:

Гиги Hadid Out For Lunch In NYC

Гиги Хадид је била забележена када јој се обично одржава теретана. Да ли ова жена чак захтева минималну количину шминке? Изгледа као да може прилично лако платити део изгледа изузетно лепо, чак и ако се не труди превише. Изгледа да је црна тренинг опрема савршено одговарала њој.

Види више: Холли Виллоугхби без макеупа

11. Са и без комбинације шминке:

Гиги Hadid without makeup 11

Ако ћете упоређивати жену без личности и са шминком, онда су такве слике увек згодне. А пошто разговарамо са неким без икаквих шминкања Гиги Хадид-а, ова слика је пресудна. Ако погледате у праву, видећете улепшено лице Гиги, које очигледно показује тешке знакове шминке. Са друге стране, лева није толико лоша. Њено лице изгледа стварно невероватно без шминке. Понекад то може бити тон лица који треба поправити са шминком.

12. Но Макеуп Селфие:

Гиги Hadid without makeup 12

Ако сте спремни тражити неког Гиги Хадида без измишљања слика, онда је ово један од најбољих до којих ћете проћи. Ова посебна слика, показује потпуно стварно лице Гиги, који изгледа прилично привлачан без додира шминке на њега.

13. Снеак Пеак:

Гиги Hadid without makeup 13

Овде имамо изванредан Гиги Хадид без слике шминке, која открива право лице овог лепог америчког модела. Слика је снимљена док модел није био свјестан тога. Била је то шала која је требало да је повуче на њу, али испало је да је откриће слика Гиги-јеве природне привлачности.

14. Цар Пицтуре:

Гиги Hadid without makeup 14

Ова посебна слика је кликнута тек када је Гиги ушла у такси и онда јој показала право лице с највећим поверењем.

15. Исхед Офф:

Гиги Hadid without makeup 15

Гиг је управо испрао све шминке пре него што је преузела ову селфие.

Види више: Џесика Симпсон без маке упа

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =