Blog

Гоа је позната по својим сценским љепотама и прекрасним плажама. Дуги делови песка и прекрасно дубоко плаво Арапско море изгледају егзотично са удаљености.

гоа beaches

Гоа је већ познато туристичко место већ неколико година. Људи свуда долазе на ово прекрасно место да уживају, истражују његову природну лепоту; и наравно да присуствују њиховим најбољим странама у трансу. Овдје смо пописали неке од најбољих Гоа плажа међу мноштвом управо тако да следећи пут посјећујете Гоа знат ћете тачно мјесто за кретање.

Плажа Агонда:

Тхе Best Beaches in Goa-Agonda Beach

Плажа Агонда је дуга и изолована плажа која је савршена за оне који желе пронаћи мир, мир и тишину. Сцене су лепе, атрактивне и веома једноставне. Они који траже време опуштања треба да пробају ово. Иако је ова плажа једва пренета, и даље ћете пронаћи неке туристе, ресторане и штандове.

Плажа Ањуна:

Ањуна beach, Goa

Ањуна Беацх у Гоа је право мјесто за све партије и хипије. На сваке сриједе има тржиште брава, што је толико популарно да се множина сваке недеље повећава. Његову злогласну Парадисе Дисцо посетили су и многи туристи. Налази се на северу Гоа и удаљен је око 18 километара од Панаји.

Види више: Морске плаже у Карнатаки "

Плажа Цолва:

Тхе Best Beaches in Goa-Colva Beach

Плажа Цолва је једна од најпрометнијих плажа у Гои. То је омиљено за све индијске туристе и домаће људе. У октобру постаје врло заузет јер долазе ходочасници да посете чувену Цркву Цолва. Добро је развијен и има велики избор хотела, пабова, клубова и ресторана. Цене су прилично приступачне и храна је нешто са чиме се радујемо.

Плажа Палолем:

Тхе Best Beaches in Goa-Palolem Beach

Плажа Палолем је једна од јединствених плаза која га је нашла Гоа. Полуокруг је у облику испуњен зеленим палмама и светло смеђим песком. Има лепо изгледа кокошке куће где се може наћи смјештај. Али ако тражите нешто луксузно, онда можете пробати хотеле који нису далеко далеко. Ноћни живот овде је добар, иако се барови и пабови налазе на јужном крају плаже.

Види више: Најбоље плаже у Гујарату

Плажа Патнем:

Тхе Best Beaches in Goa-Patnem Beach

Плажа Патнем је прекрасно место за опуштање и уживање у себи и проводите вријеме са својим ближњим. Ту су и лепе куће, које повећавају њену лепоту. Наћи ћете и неколико ноћних клубова и пабова у случају да тражите ноћ.

Варца, Цавелоссим & Морбор:

Тхе Best Beaches in Goa-varca

Варца Цавелоссим и Морбор чине неке од најбољих и атрактивних рибарских плажа у Гои. Пијесак је бијели и чист и најбоље место за оне који траже водене спортове. Ноћни живот овде се углавном налази на одмаралиштима и пуно је занимљивих активности попут казина.

Види више: Плаже у Андхра Прадесх

Плажа Цандолим:

Тхе Best Beaches in Goa-Candolim Beach

Плажа Цандолим је дугачка и испуњена је баровима, шацкама и пешчаним дуњама. То је врло жива и светла плажа која такође има Агуада Форт близу њега. То је око 13 километара од Панаји.

Плажа Бенаулим:

Тхе Best Beaches in Goa-Benaulim Beach

Плажа Бенаулим је дуга и прелијепа плажа која је углавном позната по рибарској индустрији. Плажа се углавном бави у децембру; али је прилично тиха и мирна до краја године.

Плажа Арамбол:

Тхе Best Beaches in Goa-Arambol Beach

Плажа Арамбол је најбоље место за оне који траже терапеуту као што су јога, медитација и таи чи. Водени спортови и делфини су оно што га чини популарним и ноћни живот је прилично опуштен и узбудљив.

Плажа Мандрем:

Тхе Best Beaches in Goa-Mandrem Beach

Плажа Мандрем је савршена за оне који желе да виде морска створења близу. На овој плажи се може видети широка палета водених животиња од делфина, рибљих орлова и корњача Оливе Ридлеи. Она је удаљена од свих лудих ноћних животова и представља савршено место за опуштање и медитацију. У близини је село Мандрем које нуди добар смештај и квалитетну храну. Плажа Мандрем је такође близу Панаји. Због широке палете морских животиња које овде можете наћи, плажа Мандрем је једна од најбољих плажа у Гои.

Плажа Бага:

Тхе Best Beaches in Goa-Baga Beach

Ова плажа је веома позната међу партијском публиком и међу туристима који првенствено иду у Гоа да имају најбоље забавне транце у својим животима. Посебно је познат међу индијским туристима који посећују Гоа. Плажа Бага рукује на најдуже место у Гоа. Добра храна, музика, свечане вечери, караоке и храмови су неке од најбољих ствари које плажа Бага може понудити свима који посјећују. Плажа Бага је лако међу познатим плажама у Гоа. Близу плаже је поток Бага који такође привлачи милионе туриста годишње.

Куерим Беацх:

Тхе Best Beaches in Goa-Querim Beach

Плажа Куерим, позната и као Плажа Кери, налази се на северу Гоа. Међу свим плажама Гоа, то је једна од најмање истражених плажа. Постављен на позадини старог португалског утврђења и старе цркве, Плажа Куерим није само савршена манифестација спокојства у крилу природе, већ се такође може похвалити и природним лепотама. Има пуно борова и неких старих португалских зграда. Ова плажа се такође може похвалити одводом ријеке. Стара португалска тврђава је недавно претворена у хотел и можете уживати у њиховом боравку овдје препуштајући се риболову и храбрим срцима, ова плажа такођер нуди параглајдинг као одличан разоноду.

Цхапора Беацх:

Тхе Best Beaches in Goa-Chapora Beach

Оно што одваја ову плажу од свих осталих је сликовит пејзаж бијелог песка у контрасту са црним стенама лаве који се разбацују по целом месту, а контрастне боје које изгледају као да живе у савршеној хармонији. Плажа је приобално село на ушћу реке Чапоре и такође има у близини старог Цхапора тврђаве.

Плажа Вагатор:

Тхе Best Beaches in Goa-Vagator Beach

Плажа Вагатор је савршено место за оне који желе да се опусте, медитирају, препуштају тражењу душе и желе да се повежу са Природом далеко од динара и шамота и трке пацова града. Сматра се једним од познатих плажа Гоа због ведрине које он нуди. У поређењу са гомилом плаже Бага, плажа Вагатор је прилично ретки. Ова плажа је окружена пећинама и такође има у близини. Ова плажа такође се може похвалити црвеним литицама које гледају драматично на обалу.

Плажа Морјим:

Тхе Best Beaches in Goa-Morjim Beach

Ово је можда најслабије од свих плажа у Гоа. Будући да је ова плаза дом многих Руса, Плажа Морјим је позната као мини-Русија. У сваком слуцају, неко би волео да осети Русију без паљења рупа у својим дзеповима, ово је саврсено место за њих. Једна ће наћи и пуно Оливе Ридлеи Туртлес на овој плажи. Заправо, Плажа Морјим је гнездо и полагање корења Оливе Ридлеи. Корњацима је дозвољено слободно кретање и власти нису уредјене. Захваљујући својој скоро савршеној локацији и осамљеној атмосфери, ова плажа се лако може приказати на листи најбољих Гоа плажа.

Дакле, следећи пут када планираш своју посету Гоа будите сигурни да ћете провјерити ове плаже. Баските се на сунцу, засути, опустите се и уживајте у лепоти ових невероватних плажа Гоа!

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 32 =