Blog

Холандска плетена фризура постала популарна после светског рата 2 у историји. Они су изврсни и лако одржавају. Али неке од холандских плетених фризура мало је тешко направити и одржавати. Ове низоземске плетенице су веома богате изгледом са лепотом и много више привлачним. Стилови холандске плетене косе су савршено погодни за све породичне функције и фестивале.

Невероватни холандски браид фризура са сликама:

Овај чланак је дао листу најбољих 15 холандских плетених фризура са сликама које су веома атрактивне и традиционално изгледају.

1. Дутцх Софтбалл Лоок Витх Риббонс:

15 најтраженијих холандских плетених фризура | Стилес Ат Лифе

Овај изглед идеално је намењен спортским женама. Ова плетеница баца косу са лица и олакшава игру. Овај изглед може се постићи тако што се коса у углу раздваја на 3 секције. Држите 3 секције одвојено, и врпните их једни поред других, како бисте направили плетеница. Када је плетеница завршена, врати се. Ваш изглед је потпун! Уверите се да је врпца изнад средине главе. Ако желите, можете чак и везати траке боје вашег спортског тима у косу, како би изгледало сјајно.

2. Сиде Лонг Дутцх Браид Лоок:

15 најтраженијих холандских плетених фризура | Стилес Ат Лифе

Ово је класичан холандски изглед. Ово је идеално за ученике, али пошто је ова плетеница тако изврсна, овај изглед може се направити и за партије. Овај изглед може се постићи тако што се коса у углу раздваја на 3 секције. Држите 3 секције одвојено, и врпните их једни поред других, како бисте направили плетеница. Наставите да плетате косу док не стигнете до краја, а затим спојите крајеве заједно тако да се плетеница не пада. Ваш изглед је потпун! Приликом израде ове плетенице, важно је запамтити да плетеница мора бити чврста да би се држала на месту. Ова плетеница је најбоље намењена онима са дугачком, дебелом косом.

Види више: Афричке фризуре фризура Слике

3. Двоструки холандски закључак за браву:

15 најтраженијих холандских плетених фризура | Стилес Ат Лифе

Овај изглед је углавном намењен дјеверушима, на свадбама или малој деци. Да бисте добили овај изглед, узмите косу са једне стране главе, близу храма. Почните тако што ћете поделити косу у угао у 3 секције. Држите 3 секције одвојено, и врпните их једни поред других, како бисте направили плетеница. Наставите да плетате косу док не стигнете до средине. Онда скините косу са другог краја главе. Држите 3 секције одвојено, и врпните их једни поред других, како бисте направили плетеница. Наставите да плетате косу док не стигнете до средине. Затим закључајте две плетенице заједно у средини и додајте траке да би изгледали сјајно. Ваш изглед је комплетан!

4. Цвијет холандски плетени изглед:

15 најтраженијих холандских плетених фризура | Стилес Ат Лифе

Овај стил холандског изгледа за косу је углавном намењен невести на венчањима. Овај изглед може се постићи тако што се коса у углу раздваја на 3 секције. Држите 3 секције одвојено, и врпните их једни поред других, како бисте направили плетеница. Наставите да плетате косу док не стигнете до краја, а затим спојите крајеве заједно тако да се плетеница не пада. Спојите плетиво у облику цвета. Ваш изглед је комплетан!

5. Холандски браид Доњи Бунцх Лоок:

15 најтраженијих холандских плетених фризура | Стилес Ат Лифе

Ова врста холандских плетених фризура изгледа намијењена за канцеларије. Овај изглед може се постићи тако што се коса у углу раздваја на 3 секције. Држите 3 секције одвојено, и врпните их једни поред других, како бисте направили плетеница. Наставите да плетате косу док не стигнете до краја, а затим спојите крајеве заједно тако да се плетеница не пада. Затим гурните крај и извуците га од врата. Ваш изглед је комплетан!

6. Закривљени холандски изглед:

15 најтраженијих холандских плетених фризура | Стилес Ат Лифе

Ова закривљена холандска плетена фризура изгледа лако постићи. Длака се дијагонално склизне преко главе да би добили овај изглед. Можете направити овај слатки холандски плетен изглед у облику косе са предњим ударцима који су бајсловнији од претходног.

7. Бочна холандска плетеница са значајним изгледима Изглед:

Сиде Dutch Braid

Овај изглед је сличан претходном, изузев најважнијих ствари, што чини да косу изгледају шарено. Ово је једна од најлепших холандских плетених фризура за девојчице са средњом дужом косом која је сјајна у изгледу.

Види више: Фисхтаил браидинг фризура

8. Трака Месх Дутцх Лоокерс Лоок:

15 најтраженијих холандских плетених фризура | Стилес Ат Лифе

Овај изглед је сличан првом изгледу, изузев трака, који су обојица оба плетива направили мрежу. Ова врста различитих фризура са низоземским плетеницама са кратком косом која је погодна за модне догађаје.

9. Холандски плетени бенд са понизним погледом:

Холандски Braid Band

Овај изглед је намењен канцеларијама. Овај изглед може се постићи тако што се коса у углу раздваја на 3 секције. Држите 3 секције одвојено, и врпните их једни поред других, како бисте направили плетеница. Наставите да плетате косу док не стигнете до краја, а затим спојите крајеве заједно тако да се плетеница не пада. Остаци остале у коњ.

Види више: Француски браид сопствена коса

10. Доубле Дутцх Браид:

Холандски Braid Hairstyles10

Ова холандска плетена фризура има дуплу дебљину као она од једне плетенице. Ако желите да истакнете и просипате своју плетиву, само покушајте ову. Имајући дугу косу и уплетену у плетенице, стави косу двоструком холандском плетеницом. Изгледаћете тако елегантно и фанци. У холандској плетенини изгледа као да су два комада косе спојена заједно. Али у француској плетици, три комада длаке су преплетене једна на другу. Ова двострука плетеница додаје висину до дела ваше главе као што је на слици у страну. Доњи део косе остао је отворен везивањем длаке на врату са везом. Ако се питате како направити различите стилове са плетеницама, покушајте то код куће. Врло је привлачно и неформално.

11. Формални холандски браид Упдо:

Холандски Braid Hairstyles11

Ова врста холандских плетених фризура представљају формални фриз, осим горе описаног стила. Овај стил постаје елегантан са уредним лепком. Упркос ефектима плетивача и бунара у овом појединачном стилу, то неће учинити да ваша коса изгледа замагљена. Повратна плетеница која је близу линије врата, испод балерине лепиња даје јој класичан изглед. Бочица балеринског лепиња обмотана је плетеницом, што повећава лепину још више.

12. Месси Бун Витх Дутцх Браид:

Холандски Braid Hairstyles12

Нередан ефекат је кључна карактеристика ове фризуре заједно са холандским плетеницама. Ако желите да имате савршену и уредну плетеница, ово није идеја у овом стилу. Бескрајна текстура плетенице је мешана са лабавом и малом гнездом. Додатну карактеристику ове фризуре можете додати додавањем додатака. Низак упад са бочним плетеницама је главна карактеристика фризуре. Укључивање различитих образаца плетенице експериментисањем пружа вам другачији изглед.

Види више: Гирл фризура

13. Холандски браид заједно са Боуффант:

Холандски Braid Hairstyles13

Висока боуффант додати висину вашем облику лица. Дакле, мали или округли облик лица може изабрати овај стил. Боуффант ствара крунски ефекат на косу. Удубљени део означен је холандском плетеницом која долази са стране уха. Ово је много видљива фризура у причама бајке и популарним стилом за косу. Додавање кљунова на слободне крајеве косе помоћу кружног гвожђа изгледа лепо. Такође можете истакнути неколико косова длаке да би кравуле биле истакнуте. Осигурајте да носите овај изглед вила у посебном догађају као што је венчање или други догађаји.

14. Холандски браид са регалном траком Текстура:

Холандски Braid Hairstyles14

Овај стил се разликује од конвенционалних низоземских образаца. Можете да померате свој фокус са стандардних холандских стилова плетива на ову текстуру рибље траке. Ово је јединствен стил и модеран. Овај невероватан разноврсни стил повлачи длаке од вашег лица. Ради и дан и ноћ. Рибонске структуре чине да је изгледа занимљивије и узбудљиво. Лепо је и полиран за свакодневно ношење, такође даје формални изглед.

15. Холандска плетеница са ученицом или невјеројатним изгледом:

Холандски Braid Hairstyles15

Ово извођење додаје нови аспект стандардним обрасцима редовних шкољки. Централне подељене плетенице нису идеја овде. Прескочити централну поделу са двостраним холандским плетеницама у овом стилу. Повлачењем сваког дела плетенице учините да изгледа брже. Једноставно изгледате слатко носите ову фризуру у сваком случају. Можеш истаћи ту свадбу за фризуру.

Ове холандске плетенице се лако могу направити и лако одржавати. Пробај ову врсту холандских плетених фризура код куће данас и добијете нови изглед за себе!

Слике Извор: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =