Blog

Фланел као материјал је мекан и ткани. Израђена је од вуне или чак памука. Ове топле и необразоване кошуље имају обичан узорак или чак тартан шаблон. Користи се у дугмадима и мајицама с капуљачама. Фланелне кошуље за мушкарце и жене долазе у многим класичним комбинацијама. Црвена, плава, црна и зелена су неке од најчешће коришћених боја за ове фланел кошуље. Ове кошуље су удобне за мушкарце и жене. Ако сте опрали два пута, добро се уклапа. Квалитет материјала је фантастичан. Ако има неко дуго оружје онда могу да пробају фланелне кошуље у пуној величини.

фланел shirts

15 најбољих фланел мајица са новим стиловима у тренду:

Према вашем буџету и вашој величини можете пробати многе опције у широкој колекцији фланел мајица.

1. Цолларед Фланнел Схирт за мушкарце:

Цолларед flannel shirt for men

Будите болд са овом црвеном и црном фланел кошулом са огрлицом. Тамне боје за бајке изгледају мушкарци подесни са овом кошулом. Кошуља је створена унакрсним прегледима на џеповима и дугметом. Велике болдове чекове додају знак овој фланелој кошуљи. Мушкарци могу да користе редовно за спољне састанке.

2. Монограмиране женске фланел кошуље:

Монограмирано women’s flannel shirt

Дефинишите се и испробајте монограмирану фланел косу која носи ваше име на њему. Ова хладна фланел мајица у класичном црвеном и плавом и бијелом је цоол да би била упарена са фармеркама или глежењима. То је пуно рукава и има крагну са којом се креће.

3. Мајице са флангелом с капуљачама:

Хоодед men’s flannel shirt

Капуљаче увек користе мушкарце, даје упечатљив изглед и оне мушкарце који воле да излазе на вечеру воле да носе ову мајицу са капуљачом. Изабрите капут од фланел-а за ваш рад на терену или само за дечији дан. Поклопац делује као мода и заштита од сунца или кише. Ефекат контроле сенке је прилично атрактиван.

4. Мушка плетена фланел мајица:

Мушкарци Quilted flannel shirt

За ту додатну топлину изаберите одјевну фланелску кошуљу. Ова мушка фланел кошуља је веома топла и пријатна. За редовну употребу на отвореном у зимском периоду таква врста мајица ће бити погодна. Додатни слој пружа веома добру отпорност на хладне дане.

5. Рукавица за рукавице без рукава:

Без рукава women’s flannel shirt - Copy

Ова рукавица са индиго фланелом за жене је одлична за летњи дан. Детаљи на раменском панелу чине га врло западним и необичним. Упарите га са фармеркама за врхунски хладан изглед.

Види више: Најбољи штампани мајице

6. Флееце мајица са фланелом:

Флееце lined flannel shirt

Уживајте у пријатном дневном осјећају пријатног у овом рупу постављене најбоље фланел кошуље за мушкарце. Ова облога рунока даје мекани додир унутрашњости кошуље. Такође вам пружа слој топлине.

7. Црна мајица Фланнел мајица:

Црн men’s flannel shirt

Ова капуљача са црним фланелом је сјајна и елегантна. Обична црна кошуља је врло необавезна и промјена од редовних контрола фланел мајица. Материјал који се користи је одличан за лето или чак за зиму.

8. Штампана Фланнел мајица за жене:

Принтед flannel shirt for women

Да ли сте ожењени или сте дјеверуша? Испробајте ову штампану фланел кошуљу за жене. Ако желите привући пажњу, онда је ово бољи избор. Жене воле да штампају било коју љубавну реч или неко посебно име као дизајн на штампаној кошуљи. Ова врста кошуље такође може да добије добре коментаре у публици. Речи одштампане на задњој страни ове фланел кошуље су веома привлачне.

9. Кратка рукав Фланнел мајица за мушкарце:

Кратак sleeve flannel shirt for men

Иди необично у овој кратки фланел кошуљи за мушкарце. Тежина ове кошуље је средња, а након прања није потребно послати и веш. Мајица је сјајна за младе дјечаке и мушкарце. Доступне боје су доста и већина комбинација је класична.

10. Слим Фит Женска Фланнел Мајица:

Слим fit women’s flannel shirt

Изаберите ову фланел кошуљу за жене у класичној плавој и црној комбинацији. Крстови провере на раменском панелу дају додатну димензију кошуљи. Дајте му необичан изглед окретањем рукава.

Види више: Тукедо Схирт Индија

11. Женска фланелна кошуља за мушкарце:

Не Iron flannel shirt for men

Изаберите ову кошуљу за мушкарце у не-гвожђивом материјалу за потпуну негу без погледа. Везана кошуља има провере на доњој половици и плаин плаид на рамену. Ово даје веома софистициран изглед.

12. Фланнел Схирт Хаљина за жене:

Фланел shirt dress for women

Испробајте ову дугу фланелску хаљину за жене за другачији стил. Жене које су танке углавном преферирају ову хаљину. Удобна одећа са дугачком кошуљицом добро иде, као што је или упарена са глежењима. Црвена фланел мајица је једна од класичних комбинација.

13. Блеацхед Стоне Фланнел женка мајица:

Блеацхед stone flannel women’s shirt

Иди на оштар изглед у овој фланел женској кошуљи у бељеном камену. Лијеп ружичасти тонови ове кошуље сигурно ће вас импресионирати. Кратка дуљина кошуље чини да је изгледа изузетно необично и елегантно.

14. Мајица за топлотну фланел за жене:

Тхермал flannel shirt for women

Уживајте у хладним зимским данима са овом топлотном фланелом за жене. Фланелна кошуља са дугим рукавима са рагланским рукавима даје вам врло необичан изглед. Додавање контраста са стране фланелне кошуље додаје знак.

Види више: Поло мајице за мушкарце

15. Фламеле мајице за хладно рамена за жене:

Хладно shoulder flannel shirt for women

Обрадите своју најбољу фланел кошуљу и направите је прекрасном. Најновији тренд хладног рамена може се постићи и са фланелом. Изгледа као да су рукаве мајице, али оне су заиста удобне за жене. Испробајте овај ДИИ модни тренд и обрните главу.

Фланелне кошуље за мушкарце и жене су обложене или с капуљачама, са дугим рукавима или кратким рукавима. Када купите кошуље, некада ћете пронаћи дугачке кошуље и рукаве су кратке величине. Ове врсте кошуља су угодне и за мушкарце и за жене. Можете изабрати савршени избор по вашој величини. Мушкарци воле да пробају различите одјеће за излет. Тада су ове кошуље добре за ваше забаве са пријатељима. Одаберите најбоље од ове широке палете мајица које ће вас одржавати топлим у хладним данима.

Слике Извор: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9