Blog

Међу различитим додатцима, Хијаб има посебан положај у облачењу жена у муслиманској касти. То није ништа друго до комад платна, који је умотан да покрије главу и груди док путују из куће или испред мушкараца ван породице. Познат је и као парда, просторна завеса, итд., Који се обично прави од памучног материјала. Приори, хиџаб је носио са једним стилом, међутим, са промјеном трендова, хиџаб је сада доступан иу различитим другим стиловима.

Најбољи муслимански стилови за жене са сликама:

Узмите ову прву 15 колекцију колекција муслиманског хијаб стила с сликама,

1. Спорт Хијаб:

Спорт Hijab

Спортски муслимански хијаб је врста хиџаба који има мало мању дужину од уобичајеног; Нике је изашао са овом врстом хијаб стила како би муслимански спортисти могли лако играти. Овај тип хиџаба је расвјетни материјал који се добро уклапа на главу, а да се не креће из главе.

2. Шарен Хијаб стил:

Разнобојан Hijab Style

Шарен хијаб у исламу је нешто другачија ствар од нормалне особе која има другачију боју или може бити цвјетна са цвјетним или неким другим цвјетним отиском на њему, неки хијаб образац је одличан начин за усклађивање са вашом оутфитом или га дати мало другачији изглед.

3. Црна Хијаб стил:

Црн Hijab Style

Црни хиџаб је нормалан црни хијаб који се може носити на свим врстама одјеће, јер ће се поклапати са свим одјећима. У исламу има пуно хијаба слика црног хиџаба који можете пронаћи, хиџаб је лако носити, има различите стилове кроз које се може носити и везати.

4. Флорал Хијаб:

Флорал Hijab

Врло добар хиџаб ових дана је цвјетни хиџаб, има цвјетни отисак на њему, што је цвијеће и другачији облик боје који га чини лијепим и атрактивним, илуструје се у горњој слици муслиманске хиџабове. То иде са пуно твојих одјећа.

5. Шиммер Хијаб:

Шимер Hijab

Шиммер хиџаб је онај који има мало шимера или глиттер посипање на њој, даје пристојан изглед како може ићи с западним одјећама, муслиманска дјевојка у хиџабу која жели носити западну одјећу с нечим другачијим може носити ово и одговарати својим оутфит.

6. Лонг Хијаб стил:

Дуго Hijab Style

Једна нова мода муслиманске хијаб-а је дугачак хиџаб модел који има мало дуже од стварног одлазе према грудима и везан је тако да покрива највећи део горњег дела тела и прилично је велики.

7. Хијаб носити:

Хијаб Wear

Прави исламски стил хијаб је приказан на слици изнад како заправо носити одговарајући хиџаб на прави начин покривајући цео део горњег тела и покривајући косу. Треба га носити на прави начин.

8. Анимал Принт Хијаб:

Анимал Print Hijab

Нови хајб стил у муслиманској дјеци је онај са жигом на животињама; пуно муслиманских девојака је заинтересовано за хиџаб са животињским штампом на њему. Овај хиџаб се углавном носи на западној одећи, дајући јој другачији изглед од уобичајеног. Такође има различит образац и другачију боју на њему.

9. Лоосе Хијаб Стил:

Лоосе Hijab Style

пуно муслиманских жена носи хиџаб ову муслиманску женску хијаб је мало другачије да неке жене имају навике носити хиџаб у лабавом стилу које носи хиџаб у слободној опреми која заправо не покрива део браде.

10. Ред Хијаб Стиле:

Црвена Hijab Style

Црвени хиџаб стилу је у основи црвени хиџаб који се поклапа са готово свим одјећом, људи који носе бурку која је вела која покрива цело тело у коме носи црвени хиџаб, јер иде са црним веојем. Хијаб у исламу је добра ствар коју већина девојака или жена носи да покрије главу.

Види више: Хијаб венчаница

11. Хијаб хаљина стил:

Хијаб Dress Style

Хијаб хаљина је јединствени образац који носи хиџаб и хаљину за њу. Ова исламска хаљина у хијаб-у је јединствена хаљина, различита од бурке која има различите боје и обрасце дуга до дужине глежња и има с њим одговарајућу хиџаб.

12. Западни Хијаб стил:

Вестерн Hijab Style

Ево једног другог хијаб стила који одговара западној опреми. Можеш носити јакну са неком хаљином или можеш одговарати твојој западној одјећи с хиџабом. Постоји много стилова које можете поклапати са западним одјећом. Хиџаб се може носити са западним одјећом. Овај хијаб стилу муслиманску моду обично раде девојке које носи хиџаб. Подударају се са њиховом западном хаљином или фармеркама са хиџабом.

Види више: Нови арабски стилови хијаб

13. Турски хијаб стил:

Турски Hijab Style

Турски хиџаб стилу је онај у којем је хиџаб дугачак са хаљином у њему, што је одговарајућа дужина комплета са глежењима, ова муслиманска хијаб хаљина је обично хаљина исте боје хијаб-а неки облик на хаљини и то може бити и мало шимера или било каквог посла. Ово су дугачке исламске хаљине са хиџабом на њему. Приложити значи да је већ везано само да га морате носити.

14. Рад Хијаб стил:

Радити Hijab Style

Модна исламска хиџаба је она са неким радом на њему попут неког посла са перлама или неким сјајем на њему, док само на неки начин може бити само неки зглоб или неки шаблон на хиџабу. Ово се може учинити само на одговарајућем исламском стилу хијаб-а, неким деловима зупчаника или некој цветној шеми јер је црна дуга абаиа и само мода која се може урадити јесте неки посао.

Види више: Турски хијаб хаљине

15. Колено Хијаб Стил:

Колено Hijab Style

Модна мода муслиманске хиџаб је она која је дуга кољена. Овакав стил хијаб-а је онај са којим је кољена дужине везана на начин који покрива цео горњи део и иде низју кољену, носи се углавном са западним одјећом попут фармерке с раменима на њему да се подударају са одјећом.

Коначно, постоји пуно стилова муслиманског хиџаба који се могу везати и носити; постоје различите боје са различитим расположивим шаблоном које можете везати како желите. Можете подударати своју опрему с хиџаб стилом. Постоји и друга доступна хијаб хаљина која је на тржишту.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 5